canım senin transfer sonrası kaç gün olduYa ben tam adet olacakken çıkar ama sivilcem fark bu yani...
İnsallah zazam dualarınızla.selma seninde güzel devamını bekliyorum
Ayrıca ücret odeniliyor değil mi.evet seçilebiliyor.
Çok teşekkürler Zazacımm inş şimdi onu bekliyoruz:)Çok şükür melizza
darısı kalp atışlarına
Sevinç gözyaşlarına boğul yarın kuzumKııızlarrrr canlar yarin kalp atışı icin doktora gidecegim keseyi görmüştük şükürler olsun.ama yarın icin hem heyecan hem cok korku var bende.nolurrrrr duaaaa edin canlarim.benim dualarimda hep sizinleee
Amin canim benim amin 77papatya7 cok tesekkurlerrrr kuzumSevinç gözyaşlarına boğul yarın kuzum
Insallah zazammm hem cok heyecanliyim hem korkuyorum zazamyarın bebişlerin kalbini duy ve göz yaşlarına boğul inşallah
güzel haberini bekliyorum
Zazaaaammm benim kolumun uzerinde ayak ve hafif bacaklarimda minik minik kaşinti ve kızariklik var.urtiker olabilirmi progestan fitili sabah 8 de ogleden sonra 4 de ve gece 12 de 4 er tane progestan 100 koyuyorum ondan olabilirmi ne yapayim canim.nolur yardimselma seninde güzel devamını bekliyorum
Diğerlerinde daha kötü embriyolarla en azından devam etmese bile hamile kalıyordum. Bunda embriyolar iyiydi. Tutsun diye 3 tane transfer edildi. Kan sonucu 0’dı. Enflamasyonu arttırdığını düşünüyorum. Zaten bende endometriosis var. Çikolata kistleri. Endosu olanlarda önerilmediğini okudum. Ama olmasa da istemem. Doğalından çok uzak.Sence sende ters giden neydi,bu işlem yapılınca ne tür bir etki yaptı,merak ettim
İnsallah canım dualarımdasın.Bugün transfere gidiyorum kızlar dua edin
geçmiş olsun canım stresten ola bilirZazaaaammm benim kolumun uzerinde ayak ve hafif bacaklarimda minik minik kaşinti ve kızariklik var.urtiker olabilirmi progestan fitili sabah 8 de ogleden sonra 4 de ve gece 12 de 4 er tane progestan 100 koyuyorum ondan olabilirmi ne yapayim canim.nolur yardim
Insallah canim hersey istedigin gibi olur dualarimiz seninleBugün transfere gidiyorum kızlar dua edin
Tamam zazam krem yada jelin bebislerimize bi zarari olmaz demi kuzumgeçmiş olsun canım stresten ola bilir
bol su iç ve yemeklerde baharatan kaçın
kaşınan yerlere stilex veya fenistil jel sür
Transferimin 5. Günü adet öncesi sivilcem çıktı. Kesin tutmadi kızlar çok umut etmiştim...
Diğerlerinde daha kötü embriyolarla en azından devam etmese bile hamile kalıyordum. Bunda embriyolar iyiydi. Tutsun diye 3 tane transfer edildi. Kan sonucu 0’dı. Enflamasyonu arttırdığını düşünüyorum. Zaten bende endometriosis var. Çikolata kistleri. Endosu olanlarda önerilmediğini okudum. Ama olmasa da istemem. Doğalından çok uzak.
CAnım en iyisi bepantol sensiderm al doğaldıTamam zazam krem yada jelin bebislerimize bi zarari olmaz demi kuzum
Yok canim benim gidemedim yarina kaldi.hem korku hem heyecan var canim yarin ne olacak bisey olmamistir kuzularim benledir insallahGulfem kalp atısına gittin mi canım inşallah hayırlı haberler ver bize