- 19 Haziran 2018
- 121
- 119
- 45
Amin canim insallah saglikla kucagimiza alirizGözünüz aydın rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah saglikla kucagimiza alirizGözünüz aydın rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah..
Ben ilk basta iki tane oldugunu hissettim. Kanamam var demene ragmen. Bakalim yanilacak miyim. Yazmayi sakin unutma. Video cek. Mutlu olun. Allahim devamini getirir insallahArkadaşlar yarın kese için doktora gideceğiz dualarınıza güzel dileklerinize ihtiyacım var
Evet canım ben de okudum.. bir de ben o yazıda sanki donörün mağdur gibi gösterildiğini hissettim.. artı bir de merkezlerin bize yalan söylediğini anladım. çünkü donörler için doğum yapmış kişiler seçiliyor deniyor ve bir de yaş aralığı tabii kiArkadaslar bugün Hürriyetde kibrisa giden bir donorun hikayesi var..Belki İlginizi çeker.
Yazıdan çıkardığım sonuç bence Turk hastaya Türk donor olmamalı....Kliniklerin donorlerin psikolojik hazırlığını çok iyi yapmadığı. ..
Evet xfilocum madur gibi gösterilmiş...Demek aslında kız daha psikolojik olarak hazır degilmis donor olmaya...Duruma çok duygusal bakıyor. Kliniklerin buna çok dikkat etmesi gerekli bence...Evet canım ben de okudum.. bir de ben o yazıda sanki donörün mağdur gibi gösterildiğini hissettim.. artı bir de merkezlerin bize yalan söylediğini anladım. çünkü donörler için doğum yapmış kişiler seçiliyor deniyor ve bir de yaş aralığı tabii ki
Sonuçta kendisi de söylemiş bunu iş gibi görüp para için yapıyor zaten. mağdurluk bir durumu olduğunu düşünmüyorum.. isteyerek ve bilerek herşey..Haberi çok yanlı buldum. Sanki donörler mağdur bizde onların çocuklarını alan caniyiz. Ben aslında bu işlemi böbrek nakli kan nakli gibi görüyorum. Sonuçta 20 mm lik bir hücreyle anne olunmaz, onun ruhu bizim bedenlerimizde üfleniyor ve büyüyor. Lütfen buradaki hiçbir arkadaşım okuyup kötü etkilenmesin.
Şimdi okudum ben de mağdursan niye yaparsın madem çok paraya ihtiyacın var çalış kardeşim demezler mi insana. Zihniyeti kıt insanlar yapıyor bu haberleri bizleri tü kaka göstermeye çalışıyorlar. bizim gibi buna muhtaç insanlara büyük haksızlık ediliyor. Biz sanki bu yola keyfimizden başvuruyoruz. Zaten kaderimiz bu konuda kötü yazılmış Hepimiz aylar süren araştırmalar ve psikolojik birçok travmadan Sonra zorla karar veriyoruz. O zaman herhangi bir organ nakli de yapılmasın bu ülkede. Ben sadece evlat sevgisini yaşamak istiyorum ve öldükten sonra evladım arkamdan bir fatiha okusun istiyorum eminim buradaki herkes aynı şeyleri düşünüyor. Çok moralim Bozuldu son Zamanlarda bukonuçok fazla basına yansıyor.Arkadaslar bugün Hürriyetde kibrisa giden bir donorun hikayesi var..Belki İlginizi çeker.
Yazıdan çıkardığım sonuç bence Turk hastaya Türk donor olmamalı....Kliniklerin donorlerin psikolojik hazırlığını çok iyi yapmadığı. ..
Arkadaşlar canlarrrrrrr.Şimdi doktordan geldik.Doktor baktı ikiz dedi .Ama kesenin biri küçük.Elim ayağım bu sefer mutluluktan titriyor.Darısı başınıza canlarımmmm.
Şimdi okudum ben de mağdursan niye yaparsın madem çok paraya ihtiyacın var çalış kardeşim demezler mi insana. Zihniyeti kıt insanlar yapıyor bu haberleri bizleri tü kaka göstermeye çalışıyorlar. bizim gibi buna muhtaç insanlara büyük haksızlık ediliyor. Biz sanki bu yola keyfimizden başvuruyoruz. Zaten kaderimiz bu konuda kötü yazılmış Hepimiz aylar süren araştırmalar ve psikolojik birçok travmadan Sonra zorla karar veriyoruz. O zaman herhangi bir organ nakli de yapılmasın bu ülkede. Ben sadece evlat sevgisini yaşamak istiyorum ve öldükten sonra evladım arkamdan bir fatiha okusun istiyorum eminim buradaki herkes aynı şeyleri düşünüyor. Çok moralim Bozuldu son Zamanlarda bukonuçok fazla basına yansıyor.
Evet katılıyorum, din odaklı yorumlamışlar.Haberi çok yanlı buldum. Sanki donörler mağdur bizde onların çocuklarını alan caniyiz. Ben aslında bu işlemi böbrek nakli kan nakli gibi görüyorum. Sonuçta 20 mm lik bir hücreyle anne olunmaz, onun ruhu bizim bedenlerimizde üfleniyor ve büyüyor. Lütfen buradaki hiçbir arkadaşım okuyup kötü etkilenmesin.
Darısı başına arkadaşım tüm kalbimle duamdasın.Ayyy maşallahhhh ne güzel yarabbim
Zaten zor bi karar veriyoruz böyle konuşup bizim de moralimizi bozmayın lutfenhic kendinizi kendimizi kandirmayalim, gercekci olalim ki, sonradan karsilasacagimiz seylere karsi hazirlikli olalim degil mi. yok ufluyor, yok bizden bin bir turlu sey aliyor, bize benziyor vs bunlar bir kere gercek disi. evet bagisiklik ve gelisimsel enzim ve erkek bebeklerde anneyle dna alisverisi oluyor ama bunlar gelisimsel duzeyde, bebegin fiziksel gorunumu, huy, karakteriksel ozelliklerini etkileyen bir alisveris kesinlikle degil.
cocugu buyuturken ahlakli, caliskan, temiz, savruk vs yapabilirsiniz ama bazi karakteristik, bir goz kas hareketi, dusunurken elini basinin neresine koyacagi, hatta yatarken ne tarafa yatacagi gibi bi cok ozellikleri DNA sini aldigi donor den alacak. evet o donor un bir parcasi doguracaginiz cocuk. evet donor coook cok onemli. polyannayi oynamiycam artik.
Gözünüz aydin olsun:)Arkadaşlar canlarrrrrrr.Şimdi doktordan geldik.Doktor baktı ikiz dedi .Ama kesenin biri küçük.Elim ayağım bu sefer mutluluktan titriyor.Darısı başınıza canlarımmmm.
Darısı tez zamanda başına canımmm:)Gözünüz aydin olsun:)
siz boyle simartin bu bahceci, gynolife kibris i. hic de ucuz degil prosedurleri, hem de ustune eliniz mahkum diye artik islikla donor ariyorlar, cok sey var soyleyecek aslinda ama aranizda hamileler var.Zaten zor bi karar veriyoruz böyle konuşup bizim de moralimizi bozmayın lutfen
Kucuk olan yetisiyor sonradan gozunuzaydinArkadaşlar canlarrrrrrr.Şimdi doktordan geldik.Doktor baktı ikiz dedi .Ama kesenin biri küçük.Elim ayağım bu sefer mutluluktan titriyor.Darısı başınıza canlarımmmm.