Ben de 2 tane çıktı.Üstüne de regl kanaması gibi kanamam oldu.Ben sivilceyi değil kanamayı dert etmiştim.Sen benden beter çıktınTransferimin 5. Günü adet öncesi sivilcem çıktı. Kesin tutmadi kızlar çok umut etmiştim...
Allah seni napmasin. Hamilelikte sivilce daha cok gorulur.Transferimin 5. Günü adet öncesi sivilcem çıktı. Kesin tutmadi kızlar çok umut etmiştim...
Canım o kadar strese o sivilce çıkmasın da ne çıksın yapmayın gözünüzü seveyim.:)Allah seni napmasin. Hamilelikte sivilce daha cok gorulur.
Bak bak diye bak. Adet oldum diye ortaligi inlettinCanım o kadar strese o sivilce çıkmasın da ne çıksın yapmayın gözünüzü seveyim.:)
Ya ben tam adet olacakken çıkar ama sivilcem fark bu yani...Canım o kadar strese o sivilce çıkmasın da ne çıksın yapmayın gözünüzü seveyim.:)
Benim de adetten önce çıkar canım.Testte pozitifi görünce inanamadım bağıra bağıra ağladım.Hiç ümidim yoktu.Kanamam koltuğa geçti düşün sivilceye bonus bi de kanama:)Ya ben tam adet olacakken çıkar ama sivilcem fark bu yani...
Ne inlettim ama değil mi:)Rabbim işte olmadı dediğimi oldurtur yeter ki istesinBak bak diye bak. Adet oldum diye ortaligi inlettin
Bende ne fark ettim biliyor musun iki hamileligimde sut gaz sancisi yapiyordu
Tamam teşekkür ederim inşallah sonuç seninki gibi olur :))Benim de adetten önce çıkar canım.Testte pozitifi görünce inanamadım bağıra bağıra ağladım.Hiç ümidim yoktu.Kanamam koltuğa geçti düşün sivilceye bonus bi de kanama:)
Ayyyyy ne güzel Allahım darısı benim başıma.Kızlar bugün keseyi gördük çok şükürrrr Allah ım herkese nasip etsin
İnsallah canım ruh halini o kadar iyi anlıyorum ki dua ediyorum Rabbime insallah senin de pozitif olacakTamam teşekkür ederim inşallah sonuç seninki gibi olur :))
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı selma ya :)Kızlar bugün keseyi gördük çok şükürrrr Allah ım herkese nasip etsin
Aminnnnn canım insallah yaaaHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı selma ya :)
Çoktan teşekkür ederim hepinize :) Selmacım şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyleAminnnnn canım insallah yaaa
İnsallah cuma iyi haberlerle gelirim saolasın canımÇoktan teşekkür ederim hepinize :) Selmacım şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyle
Çok şükür melizzaÇoktan teşekkür ederim hepinize :) Selmacım şimdi senin güzel haberlerini bekliyoruz Allah ın izniyle
yarın bebişlerin kalbini duy ve göz yaşlarına boğul inşallahKııızlarrrr canlar yarin kalp atışı icin doktora gidecegim keseyi görmüştük şükürler olsun.ama yarın icin hem heyecan hem cok korku var bende.nolurrrrr duaaaa edin canlarim.benim dualarimda hep sizinleee
selma seninde güzel devamını bekliyorumAminnnnn canım insallah yaaa