İnşallah cnm yaa senin adına da İnan çok sevindim :)Benim son cıkan değer iki katından fazlaydı inşallah bir problem yok için rahat olsun :)
Melizza çok şükür 2 katlanması şart deyilKızlar 159 dan 272 ye bugün De 613 E çıkmış değer 2 katından biraz fazla çıktı bu seferde hiç böyle değerleri yükselen Oldu mu aranızda ?
İnşallah canım darısı isteyen herkesin başına Allah a şükür ..dün gece burda ki herkes için dua ettim inş güzel haberler alırız artıkMelizza çok şükür 2 katlanması şart deyil
Önemli olan artması
Darısı kese görmeye ve kalp atışlarını duymaya
Dusunme canim 5. Gun test yaptir cikiyorSelam kızlar :)
Perşembe günü transferimi oldum geldim perşembe ve cuma günü azcık kasık ağrısı oldu ama bugün sanki hepsi gitti gibi oldu tam da iki günde tutar ya şimdiden tutmadi mi acaba diye düşünmeye başladım ben.. ah şu evham ah.
Seninde ikizler geliyor bence hadi hayirli olsunKızlar 159 dan 272 ye bugün De 613 E çıkmış değer 2 katından biraz fazla çıktı bu seferde hiç böyle değerleri yükselen Oldu mu aranızda ?
Hiçbir şey olmamıştır Allah'ın izniyle .. 7/24 yatarsanda rahime kan gitmezmiş eğer yatarsanda ayaklarının altına yastık koyArkadaşlar bi sorum olacak perşembe transfer oldum yattım o gün hep cuma öğlene kadar yatıp yola çıktık cumartesi yatma değil de daha çok oturarak geçti hafif hareketler de yaptım evin içinde. Sonra çok pişman oldum neden yatmadım ya bugün tutunuyorsa diye. Bi zararı olmuş mudur sizce.
Hiç bi zararı olmaz aksine faydalı olmuştur,ben hiç uzanmadım,hep kısa yürüyüşler yaptım halada yapıyorum çokta faydasını gördüm,kendini yorma ağır kaldırma yeterlidir,nasipte varsa tutuyor canım tabi tedbiri eksende bırakmamak gerekArkadaşlar bi sorum olacak perşembe transfer oldum yattım o gün hep cuma öğlene kadar yatıp yola çıktık cumartesi yatma değil de daha çok oturarak geçti hafif hareketler de yaptım evin içinde. Sonra çok pişman oldum neden yatmadım ya bugün tutunuyorsa diye. Bi zararı olmuş mudur sizce.
Kuzum hepimiz aynı durumdayız yaz terliyoruz üstümüz gece açık kalıyor terimiz soyuyor ve kaslar geriliyorKızlar sabahları kalkınca bel ağrım oluyor 1 saate geçiyordu ama bugün resmen yamuldum kalkamadım. yatagım yere yakın alcak ve çok sert değil acaba ondan mıdır boynumda tutulmuş bugün :))))
ben!!!!!!! ben!!!! ben!!!!! hiçbi belirti yoktu ta ki 9. güne kadar mercimek kadar kahverengi leke olmuştu başka da bişe olmadı kendini şartlandırma belirti olmadan da hamile kalan çok kişi var ama biliyorum ki şimdi sana ne desek boş illa da belirti istersin :)Merhaba hanımlar bugun 7. Günüm hiç belirti yok çok az kasık ağrısı oluyor ara ara belirti olmayıpta tutan var mı ?
Hahaaa yok cnm ya sağolben!!!!!!! ben!!!! ben!!!!! hiçbi belirti yoktu ta ki 9. güne kadar mercimek kadar kahverengi leke olmuştu başka da bişe olmadı kendini şartlandırma belirti olmadan da hamile kalan çok kişi var ama biliyorum ki şimdi sana ne desek boş illa da belirti istersin :)
Bennnn:)Hiçbir belirtim olmadı.Merhaba hanımlar bugun 7. Günüm hiç belirti yok çok az kasık ağrısı oluyor ara ara belirti olmayıpta tutan var mı ?
İnşallah güzel haberlerle dönersin cnm dualarımız seninleArkadaşlar cuma günü kese için doktora gideceğiz dualarınıza ihtiyacım var.Çevremize de daha söylemedik.Şimdilik gizli tutuyoruz.
Çok saolasın canım.İnşallah güzel haberlerle dönersin cnm dualarımız seninle