Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

77Papatya7 .
canım herkesde belirti olmuyo yada olan belirtiler farklılık gösteriyo.Kimi tutunma kanaması, kasık ağrısı, akıntı yaşarken , kimede uyku hali, yorgunluk, bacaklara kramp girmesini yaşıyor.Nasipde ne varsa o oluyo.Eğer çok sabırsızlanırsan 8. yada 9. gün kan ver(Bu 5. gün emb. transferinin 6. ve 7. gününe denk geliyo )
Insallah hayırlısıyla güzel sonucu al.

Evet canım yumurta donasyonu,kendi yumurtam yeterince var ama işe yaramıyorlar,Hitte 2. Denemem olacak canım,inşallah son olur
Merhaba yumurtanın olması değil kalitesi önemli ben dört defa yaptırdım amh düşükse maalesef olmuyor ama yinede sen bilirsin
amh normal, yumurta bolca var ama hepsi sağlıksız olabiliyor. Mesela ben :KK43:

77Papatya7 .
canım herkesde belirti olmuyo yada olan belirtiler farklılık gösteriyo.Kimi tutunma kanaması, kasık ağrısı, akıntı yaşarken , kimede uyku hali, yorgunluk, bacaklara kramp girmesini yaşıyor.Nasipde ne varsa o oluyo.Eğer çok sabırsızlanırsan 8. yada 9. gün kan ver(Bu 5. gün emb. transferinin 6. ve 7. gününe denk geliyo )
Insallah hayırlısıyla güzel sonucu al.
Merhaba insan test günü yaklaşınca biraz sabırsız oluyor test günüm 28 beklemek istiyorum inşallah güzel haberler vericem bende

Perşembe günü donör bilgilerini paylaştım. Sizlerin ne kadar sürede donörleri bulunmuştu? Seçenek sunduklarında neye dikkat etmeliyim?

• Beğen
Reactions: cal
Evet canım pgt yapıldı :KK43:
Canım ne desem bilemedim ben de ilk iki denemende başarısız oldum amh çok iyi fakat tutmadı işte benden de kromozom analizi istemişti yaptırdım sonuç bekliyorum eğer bir sorun varsa tabiki embriyo don.yapılmak zorunda olucak Allah hepimize yardım etsin. Üstüste güzel haberler alıyoruz inşallah her birimiz bu güzel haberlerden veririz birbirimize. Burada birbirimizi hiç görmesek de bence büyük bir aileyiz ben herkes için dua ediyorum inşallah her birimiz en kısa sürede dualarımıza kavuşuruz.

X