- 22 Mayıs 2016
- 83
- 60
- 46
Oy cnm sağlıcakla kalp atışlarını da duy inşallahArkadaşlar cuma günü kese için doktora gideceğiz dualarınıza ihtiyacım var.Çevremize de daha söylemedik.Şimdilik gizli tutuyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy cnm sağlıcakla kalp atışlarını da duy inşallahArkadaşlar cuma günü kese için doktora gideceğiz dualarınıza ihtiyacım var.Çevremize de daha söylemedik.Şimdilik gizli tutuyoruz.
Selmamelek, cuma günü güzel haberlerini bekliyorum :)Arkadaşlar cuma günü kese için doktora gideceğiz dualarınıza ihtiyacım var.Çevremize de daha söylemedik.Şimdilik gizli tutuyoruz.
Evet canım yumurta donasyonu,kendi yumurtam yeterince var ama işe yaramıyorlar,Hitte 2. Denemem olacak canım,inşallah son olur
amh normal, yumurta bolca var ama hepsi sağlıksız olabiliyor. Mesela benMerhaba yumurtanın olması değil kalitesi önemli ben dört defa yaptırdım amh düşükse maalesef olmuyor ama yinede sen bilirsin
Canım olan yumurtalarının hepsinin sağlıksız olduğunu nerden biliyorsun? Bunun için bir test falan mı yapıldı?amh normal, yumurta bolca var ama hepsi sağlıksız olabiliyor. Mesela ben
Evet canım pgt yapıldıCanım olan yumurtalarının hepsinin sağlıksız olduğunu nerden biliyorsun? Bunun için bir test falan mı yapıldı?
evet seçilebiliyor.Kızlar donasyonda cinsiyet seçebiliyor muyuz, var mi bilgisi olan..
3 ay soyleme canimArkadaşlar cuma günü kese için doktora gideceğiz dualarınıza ihtiyacım var.Çevremize de daha söylemedik.Şimdilik gizli tutuyoruz.
Merhaba insan test günü yaklaşınca biraz sabırsız oluyor test günüm 28 beklemek istiyorum inşallah güzel haberler vericem bende77Papatya7 .
canım herkesde belirti olmuyo yada olan belirtiler farklılık gösteriyo.Kimi tutunma kanaması, kasık ağrısı, akıntı yaşarken , kimede uyku hali, yorgunluk, bacaklara kramp girmesini yaşıyor.Nasipde ne varsa o oluyo.Eğer çok sabırsızlanırsan 8. yada 9. gün kan ver(Bu 5. gün emb. transferinin 6. ve 7. gününe denk geliyo )
Insallah hayırlısıyla güzel sonucu al.
İnsallah canım dualarınızla insallahOy cnm sağlıcakla kalp atışlarını da duy inşallah
İnsallah canım benimSelmamelek, cuma günü güzel haberlerini bekliyorum :)
Normal olsa gizleme şansımız daha çok.hastane tahlil ilaç iğne derken muhakkak tanıdık biri görüyor canım.3 ay soyleme canim
İyi haberlerini bekliyoruz dualarımdasınMerhaba insan test günü yaklaşınca biraz sabırsız oluyor test günüm 28 beklemek istiyorum inşallah güzel haberler vericem bende
Canım ne desem bilemedim ben de ilk iki denemende başarısız oldum amh çok iyi fakat tutmadı işte benden de kromozom analizi istemişti yaptırdım sonuç bekliyorum eğer bir sorun varsa tabiki embriyo don.yapılmak zorunda olucak Allah hepimize yardım etsin. Üstüste güzel haberler alıyoruz inşallah her birimiz bu güzel haberlerden veririz birbirimize. Burada birbirimizi hiç görmesek de bence büyük bir aileyiz ben herkes için dua ediyorum inşallah her birimiz en kısa sürede dualarımıza kavuşuruz.Evet canım pgt yapıldı
Allah razı olsun canımİyi haberlerini bekliyoruz dualarımdasın
İnsallah darısı başına canımOy cnm sağlıcakla kalp atışlarını da duy inşallah
İnsallah dualarınızlaSelmamelek, cuma günü güzel haberlerini bekliyorum :)
1 haftada bulundu.Bu tamamen eşinle senin tercihine bağlı.Ne istediğin ne istemediğin önemli.Perşembe günü donör bilgilerini paylaştım. Sizlerin ne kadar sürede donörleri bulunmuştu? Seçenek sunduklarında neye dikkat etmeliyim?