- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Canım ne unutması aklım hep sizde.Evde yatılı misafirim vardı bi yanlız kalamadım.Değerim katlanmış şükür.Selmadan haber var mi ? Selma bizi unuttun mu ikizler ne alemde
gözün aydın olsun canımmmCanım ne unutması aklım hep sizde.Evde yatılı misafirim vardı bi yanlız kalamadım.Değerim katlanmış şükür.
Çok şükür zazam darısı cuma kese degözün aydın olsun canımmm
çok şükür
Bende hem kanda pihtilasma cikti hemde kanimda sivilasma. Yani hemofili hastasiyim normalde. Ama pihtilasmada cikti nolacagim ben
Meyra iyi bir hematoloji uzmanına görünmeni tavsiye ederim canım..Acil şifalar diliyorum.
İnsallah arkadasım.Çok saolMerveety çok güzel bir duygu..Allah tamamına erdirsin.Selmamelek tebrikler canım..Sen de en kısa zamanda sağlıklı keseni göreceksin inşallah
Bu doğru değil, benim tüm embriyolarım aa kalite 5. Gün olduğu halde hepsi sağlıksız çıktı.Zazacim ben cd56 yuksekligi yada sperm dna hasarindan olabilir diye hissediyorum sendeki dusuklerin sebebini.cunku rahim duzgun gittin ve yumurta kalitesindede sikinti oldugunu sanmiyorum, olsaydi 5. Gune varmazdi embriyolarin.
Hatirlamiyorum eainde dna hasar varmiydi? Varsa kacti? Ilac kullandimi?
Bagisiklik icin kac defa derim aldin sen?
Benim Bir arkadasim dogumdan 1 Ay once bile aldi cunku yurtdisinda dogum yapacakti ve nolur nolmaz diye aldi.
Belki seninde serumu uzun alman gerekiyordu.
Bilemiyorum ama Bence dusuklerinin sebebi ya cd56 yada sperm dna hasari.
okadar iyi bir şeyki bildiyini yaşadığını anlatmakBu doğru değil, benim tüm embriyolarım aa kalite 5. Gün olduğu halde hepsi sağlıksız çıktı.
Gorunucem canim benimde yatili misafirim var gidince gitcem insallah sonuclar 3 ayda cikiyor. Merkezde pek ilgisiz. Test sonuclarini attim daha donus yapmadilarMeyra iyi bir hematoloji uzmanına görünmeni tavsiye edrim canım..Acil şifalar diliyorumçç
Cok şükür canim insallah keseleri de goreceksinArkadaşlar dün giremedim.11.gün değerim 789.Çok şükür.
Durumumuz çok benziyor, ben sadece bir kere bile kendiliğinden hamile kalmadım. Umarım dileklerinize kavuşursunuz.Merhaba arkadaşlar donasyona karar verdiğimden beri takipteyim forumu. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 15yıllık evliyim 10yılda yedi sekiz Kez kendi yumurtalarımla denedim hepsi negatif hepde iyi bilinen hastanelerde. Pes dedim daha uğraşmayacağim bi baktım hamileyim kendiliğinden öğrendikten bir hafta sonra düşük oldu. Bir sene sonra yani 2015de peşpeşe iki gebelik ikiside ikişer aylık düşük malesef. Yaklaşık bir sene düşünme aşaması donasyon için zor bi karar ama herkes gibi en doğal hakkım anne olmak... Böyle olsun hiç farketmez bu ayın 24ünde transferimiz yapıldı dün eczaneden aldığım test bariz çift çizgi çıktı normalde test günüm pazartesi. bekliyorum pazartesiyi kan verice inşallah sağlıkla ilerler ve dilerim isteyen herkesin dilekleri gerçek olsun
Hastalık ve düşük yaşamamak için pgt yaptırın ve bu konuyu doktorunuzla konuşun lütfen..Canım pgt işlemi zaman alıyor 2 hafta gibi. Yazık o embriyo lara. Çöz- dondur-çöz.
Çoook komiksiniz))))) bende sizeHastalık ve düşük yaşamamak için pgt yaptırın ve bu konuyu doktorunuzla konuşun lütfen..
Benim son cıkan değer iki katından fazlaydı inşallah bir problem yok için rahat olsun :)Kızlar 159 dan 272 ye bugün De 613 E çıkmış değer 2 katından biraz fazla çıktı bu seferde hiç böyle değerleri yükselen Oldu mu aranızda ?