Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merveety çok güzel bir duygu..Allah tamamına erdirsin.Selmamelek tebrikler canım..Sen de en kısa zamanda sağlıklı keseni göreceksin inşallah

Zazacim ben cd56 yuksekligi yada sperm dna hasarindan olabilir diye hissediyorum sendeki dusuklerin sebebini.cunku rahim duzgun gittin ve yumurta kalitesindede sikinti oldugunu sanmiyorum, olsaydi 5. Gune varmazdi embriyolarin.
Hatirlamiyorum eainde dna hasar varmiydi? Varsa kacti? Ilac kullandimi?

Bagisiklik icin kac defa derim aldin sen?
Benim Bir arkadasim dogumdan 1 Ay once bile aldi cunku yurtdisinda dogum yapacakti ve nolur nolmaz diye aldi.
Belki seninde serumu uzun alman gerekiyordu.
Bilemiyorum ama Bence dusuklerinin sebebi ya cd56 yada sperm dna hasari.
:KK43:
Bu doğru değil, benim tüm embriyolarım aa kalite 5. Gün olduğu halde hepsi sağlıksız çıktı.

Selam kızlar :)
Perşembe günü transferimi oldum geldim perşembe ve cuma günü azcık kasık ağrısı oldu ama bugün sanki hepsi gitti gibi oldu tam da iki günde tutar ya şimdiden tutmadi mi acaba diye düşünmeye başladım ben.. ah şu evham ah.

Merhaba arkadaşlar donasyona karar verdiğimden beri takipteyim forumu. Kısaca kendimden bahsetmek isterim 15yıllık evliyim 10yılda yedi sekiz Kez kendi yumurtalarımla denedim hepsi negatif hepde iyi bilinen hastanelerde. Pes dedim daha uğraşmayacağim bi baktım hamileyim kendiliğinden öğrendikten bir hafta sonra düşük oldu. Bir sene sonra yani 2015de peşpeşe iki gebelik ikiside ikişer aylık düşük malesef. Yaklaşık bir sene düşünme aşaması donasyon için zor bi karar ama herkes gibi en doğal hakkım anne olmak... Böyle olsun hiç farketmez bu ayın 24ünde transferimiz yapıldı dün eczaneden aldığım test bariz çift çizgi çıktı normalde test günüm pazartesi. bekliyorum pazartesiyi kan verice inşallah sağlıkla ilerler ve dilerim isteyen herkesin dilekleri gerçek olsun
Durumumuz çok benziyor, ben sadece bir kere bile kendiliğinden hamile kalmadım. Umarım dileklerinize kavuşursunuz.

Kızlar 159 dan 272 ye bugün De 613 E çıkmış değer 2 katından biraz fazla çıktı bu seferde hiç böyle değerleri yükselen Oldu mu aranızda ?

X