Merhabalar;
Soran arkadaşlarım için açıklamış olayım.
Tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için uygulanan yeniliklerden birisi olan rahim zarına çizik atmak (sctarching); tedavi öncesinde rahmin iç zarına küçük bir çizik atarak veya o alanda bir miktar hasar yaratarak oradan biyopsi alınmasıdır. Rahim iç zarına çizik atıldıktan sonra rahim duvarından, endometrium tabakasından salgılanan büyüme faktörlerinde artış görülmektedir. İşte bu büyüme faktörleri ve hormonlar embriyonun tutunma ve yerleşme ihtimalini artırmaktadır. Rahme çizik atılması işlemi; özellikle de daha önceki tüp bebek tedavisi denemelerinde kaliteli embriyo elde edildiği halde gebeliğin oluşamadığı durumlarda denenmesinde fayda vardır.
İnternette açıklama bu..Benim ilkinde negatif olunca ve embriyo kalitesi de iyi olunca Murat Bey bir tek bunu önerdi
Merhaba aranizda trisequens kullanan var mi
Sanırım öyle oldu inş yükselmeye devam eder çok şükürrrcanım çok şükür
her halde ikiydi biri giti biri kaldı
Evet senden de güzel haberler bekliyoruz hadi inşşaallahh :)mervetty bütün aklımız sende
keseyi gördün inşallah
ben 1 ay kullandımMerhaba aranizda trisequens kullanan var mi
Bende kullandım cyclo prognynova da kullanmıştımben 1 ay kullandım
Bende kullandım cyclo prognynova da kullanmıştım
Çok önce kullandım ben onlarla adet olabiliyordumDonasyonda mı kullandınız yoksa önceki tüp bebek denemelerinde mi?
canım kaç yaşındasınÇok önce kullandım ben onlarla adet olabiliyordum
32 yaşındaym inşşş sizin durumunuz nedir ?canım kaç yaşındasın
mehmet kaptan çok iyi doktor onuda duydum inşallah bebişinin kesesini ve kalb atışlarını gör
İnşallah yükselir pazartesi de canım benim de değerlerden yüreğimiz ağzımızdaydı biliyosun ama sonra yükseldi inşallah senin de öyle olurKızlar değerim bugün yükslmiş 282 ye çıkmış tabi pazartrsi tekrar kan vericem inş hayırlısı olur hepimiz için
İnşallah canım dualarımız seninle güzel haberlerle gelBenim doktor randevum 4. Bucuk suan yoldayım doktora gidiyorum dularanızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla kesesi görürüz
güzel haberle dön inşallahBenim doktor randevum 4. Bucuk suan yoldayım doktora gidiyorum dularanızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla kesesi görürüz
Bende onunla adet olabiliyorum ama bu aralar mahfetti beni diyet yapıyorum spor yapıyorum zor kilo veriyorum sürekli kullanan varmı acaba diye sorayim dedimÇok önce kullandım ben onlarla adet olabiliyordum
Ben 2 yıla yakın kullAndım ama adet olduğumda bütün ödem gidiyordu ilaç biraz şişiriyo çünkü iştah acıyo bende spor yapıyordum onu kullanırken boğazı tutmak lazım :))Bende onunla adet olabiliyorum ama bu aralar mahfetti beni diyet yapıyorum spor yapıyorum zor kilo veriyorum sürekli kullanan varmı acaba diye sorayim dedim