Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Mavicim seni de çok özledim..Bebişler sağlıkla doğsun inşallah..ben 1 ay cyclo kullandım,adet oldum..ikinci kutudan 4 tane kaldı,dün histeroskopi oldum,çizik attırdım.Adet olunca tedaviye başlıyorum..Doktor rahim çok iyi dedi bakalım,artık hayırlısı
Mentha canım inşallah bu sefer bebişlerinle dönersin ve Rabbim onları sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Rahme çizik artırmak ne oluyor kimler için ve nasıl ne zaman yapılıyor biraz bilgi verir misin tatlım

Mentha canım inşallah bu sefer bebişlerinle dönersin ve Rabbim onları sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Rahme çizik artırmak ne oluyor kimler için ve nasıl ne zaman yapılıyor biraz bilgi verir misin tatlım
Söylediğin işlemleri doktorun mu önerdi csnkm.tedaviden önce

Ben egitimli olsun aileden gelen bi efendiligi gorgusu olsun dedim. Hukuk okuyormus. Ama cok da baktiklarini sanmıyorum cunku o kadar hatirlattim rus olsun dedim ilk buldugu antalya ikinci bulduğu izmirli üçüncüsü rus idi. Yani cok daginik kafasi
canim cok normal daginik olmasi, bi insan hem hemsire, hem donor bulucu, hem hasta koordinatoru olunca haliyle kimle konustugunu, ne dedigini unutuyordur. Ben de aptal gibi bir de liste yaptim da vermistim ne istedigimiz ozellikleri. Gerci hissetmistim de, sordugunda oyle laleten sac rengi goz rengi sordu. onu da not aliyorum dedi. sonra aradan 3 hafta gecti, nasil bi donor istiyorsunuz diye sordu, resim gondermistim ama dedim. neyse bi daha gonderdim. umut dunyasi iste...ya bakarsa...

Mavicim seni de çok özledim..Bebişler sağlıkla doğsun inşallah..ben 1 ay cyclo kullandım,adet oldum..ikinci kutudan 4 tane kaldı,dün histeroskopi oldum,çizik attırdım.Adet olunca tedaviye başlıyorum..Doktor rahim çok iyi dedi bakalım,artık hayırlısı
Canım bende ozledim..Merak edip duruyordum seni, iyi olmana devam, edebilmene çok sevindim..Bence geçen seferde oylentutmadi tamamen sanssizlikti...Bu sefer olacağına inanıyorum..Tedavide iyi gitmiş çok sevindim..Yürüyüşü de ihmal etme derim..Çok faydası olduğuna inanıyorum..
Şansın bol olsun Menthacim bebeler seni hiç bırakmasın:dua:

canim cok normal daginik olmasi, bi insan hem hemsire, hem donor bulucu, hem hasta koordinatoru olunca haliyle kimle konustugunu, ne dedigini unutuyordur. Ben de aptal gibi bir de liste yaptim da vermistim ne istedigimiz ozellikleri. Gerci hissetmistim de, sordugunda oyle laleten sac rengi goz rengi sordu. onu da not aliyorum dedi. sonra aradan 3 hafta gecti, nasil bi donor istiyorsunuz diye sordu, resim gondermistim ama dedim. neyse bi daha gonderdim. umut dunyasi iste...ya bakarsa...
merhaba canım.
insallah istedigini bulurlar

acaba listen onların gözünü mü korkuttu.çok extrem şeyler mi yazdın ki listende?

Merhabalar;

Soran arkadaşlarım için açıklamış olayım.
Tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için uygulanan yeniliklerden birisi olan rahim zarına çizik atmak (sctarching); tedavi öncesinde rahmin iç zarına küçük bir çizik atarak veya o alanda bir miktar hasar yaratarak oradan biyopsi alınmasıdır. Rahim iç zarına çizik atıldıktan sonra rahim duvarından, endometrium tabakasından salgılanan büyüme faktörlerinde artış görülmektedir. İşte bu büyüme faktörleri ve hormonlar embriyonun tutunma ve yerleşme ihtimalini artırmaktadır. Rahme çizik atılması işlemi; özellikle de daha önceki tüp bebek tedavisi denemelerinde kaliteli embriyo elde edildiği halde gebeliğin oluşamadığı durumlarda denenmesinde fayda vardır.

X