- 28 Şubat 2018
- 302
- 379
- 38
Kizlar b3nim durumum ne olacak yaaa
Spermle ilgili de problem varsa, embriyo transferini tercih edebilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar b3nim durumum ne olacak yaaa
Mentha cim iyi haberlerini bekliyoruz....Bahçeci Murat Bey'de deniyorum..
İnşallahh bol bol havuç suyu iç canım. İnş sıkı sıkı tutunurlar sana nerde yaptırmıştınArkadaşlar transferimi oldum bugün. İnşallah bebişlerim benimledir:)
Mentha cim iyi haberlerini bekliyoruz....
Menthacim aklimdasin hep. Insallah bu sefer olur. Allah senin de yüzünü guldurur insalkah.
Mervecim ikiz haberiyle saglicakla donun haber verin inşallah
Mentha canım inşallah bu sefer bebişlerinle dönersin ve Rabbim onları sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Rahme çizik artırmak ne oluyor kimler için ve nasıl ne zaman yapılıyor biraz bilgi verir misin tatlımMavicim seni de çok özledim..Bebişler sağlıkla doğsun inşallah..ben 1 ay cyclo kullandım,adet oldum..ikinci kutudan 4 tane kaldı,dün histeroskopi oldum,çizik attırdım.Adet olunca tedaviye başlıyorum..Doktor rahim çok iyi dedi bakalım,artık hayırlısı
Söylediğin işlemleri doktorun mu önerdi csnkm.tedaviden önceMentha canım inşallah bu sefer bebişlerinle dönersin ve Rabbim onları sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Rahme çizik artırmak ne oluyor kimler için ve nasıl ne zaman yapılıyor biraz bilgi verir misin tatlım
gyno life degil mi? hayirli olsun.Arkadaşlar transferimi oldum bugün. İnşallah bebişlerim benimledir:)
canim cok normal daginik olmasi, bi insan hem hemsire, hem donor bulucu, hem hasta koordinatoru olunca haliyle kimle konustugunu, ne dedigini unutuyordur. Ben de aptal gibi bir de liste yaptim da vermistim ne istedigimiz ozellikleri. Gerci hissetmistim de, sordugunda oyle laleten sac rengi goz rengi sordu. onu da not aliyorum dedi. sonra aradan 3 hafta gecti, nasil bi donor istiyorsunuz diye sordu, resim gondermistim ama dedim. neyse bi daha gonderdim. umut dunyasi iste...ya bakarsa...Ben egitimli olsun aileden gelen bi efendiligi gorgusu olsun dedim. Hukuk okuyormus. Ama cok da baktiklarini sanmıyorum cunku o kadar hatirlattim rus olsun dedim ilk buldugu antalya ikinci bulduğu izmirli üçüncüsü rus idi. Yani cok daginik kafasi
Canım bende ozledim..Merak edip duruyordum seni, iyi olmana devam, edebilmene çok sevindim..Bence geçen seferde oylentutmadi tamamen sanssizlikti...Bu sefer olacağına inanıyorum..Tedavide iyi gitmiş çok sevindim..Yürüyüşü de ihmal etme derim..Çok faydası olduğuna inanıyorum..Mavicim seni de çok özledim..Bebişler sağlıkla doğsun inşallah..ben 1 ay cyclo kullandım,adet oldum..ikinci kutudan 4 tane kaldı,dün histeroskopi oldum,çizik attırdım.Adet olunca tedaviye başlıyorum..Doktor rahim çok iyi dedi bakalım,artık hayırlısı
Yok bahçeci benimgyno life degil mi? hayirli olsun.
merhaba canım.canim cok normal daginik olmasi, bi insan hem hemsire, hem donor bulucu, hem hasta koordinatoru olunca haliyle kimle konustugunu, ne dedigini unutuyordur. Ben de aptal gibi bir de liste yaptim da vermistim ne istedigimiz ozellikleri. Gerci hissetmistim de, sordugunda oyle laleten sac rengi goz rengi sordu. onu da not aliyorum dedi. sonra aradan 3 hafta gecti, nasil bi donor istiyorsunuz diye sordu, resim gondermistim ama dedim. neyse bi daha gonderdim. umut dunyasi iste...ya bakarsa...
Canım moralini hep yüksek tut olumlu düşün inşallah bu sefer güzel olur sonucunEvet bahçeci Murat bey. Ümitli konuştu doktor ama benim için hamilelik çok inanılmaz ulaşılmaz geliyor daha şimdiden tutmadi diyorum :)
canım çok şükürKızlar değerim bugün yükslmiş 282 ye çıkmış tabi pazartrsi tekrar kan vericem inş hayırlısı olur hepimiz için