Sağol inşalllah senin de bu kez olumlu olsun hayırlısıylaSelam Arkadaşlar;
Merveety,Zelitta ve Selmamelek ve olumlu sonuç alan bütün arkadaşları tebrik ederim..Bu haberleri aldıkça çoookkk mutlu oldum..Ben de negatiften sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim,inşallah hayırlısı olur.
İnşAllahh dualarım sizinleCuma günü kese görmek için doktora gitcem ben de inşallah görünür kızlar dua edin
Can'ım kardeşim inşallah Budefa yavrularını kucağına al inşallahSelam Arkadaşlar;
Merveety,Zelitta ve Selmamelek ve olumlu sonuç alan bütün arkadaşları tebrik ederim..Bu haberleri aldıkça çoookkk mutlu oldum..Ben de negatiften sonra dondurulmuşlarla deneyeceğim,inşallah hayırlısı olur.
Merve inşallah keseyide kalp atışınıda manitorda ezalarını görmeye rabbim nasip etsinCuma günü kese görmek için doktora gitcem ben de inşallah görünür kızlar dua edin
Durdu canım Şimdilik hersey yolunda şükür.Çok saol darısı hemencecik tez zamanda başına insallahIkizler geliyor. Ben sana dedim demiii tuttu diyee hayirli ugurlu olsun canim kanaman durdu mu
Çok saol canım kanama çok olunca ailecek perişan olduk.İnsallah cuma da iyi sonuc alırızSelmamelek tebrik ederim bak gördün mü bak o kadar olumsuz düşündün kendini üzdün ama benilerin sana tutunmuş gerçekten değerin çok yüksek
Canım o kadar coktur ki ama çoğu merkez 2.testi yaptırmıyordu.Çoğu insan farkında olmadan bile düşüp çıkabilir.Sonuçta 2-3 embrıyo konuluyor ve içerde neler oluyor bilmiyoruz.Hiç böyle olup değeri çıkan hamiş kalan olmadımı yaa
o kadar zor bir maratonki level atlar gibi.Önce pozitif olmalı sonra katlanmalı sonra kese sonra kalp sonra taramalar.Selam Arkadaşlar;
Adı Lefkoşa tüp bebek Merkezi netten bakarsan çıkıyor hemen Dr Mehmet kaplanLefkose de erede yaptirdin, orada ki merkezleri hic bilmiyorum.
5aa canımcanım senin embriuoların değeri neydi
Çok teşekkürler insallah yarın da iyi çıkar çok saolun
Canim listeyi yapiyordum evet. Uzun zamandir guncellemedim yeniler kim bilmiyirum. En son zaza dusuk yapinca biraktim. Insallah o hamis kalinca son bir kez daha paylasacagim. Ben merkeze karar verme asamasindayken kendime yapmıştım buradaki arkadaslar da faydalansin istemiştim. Yeni arkadaslar karar asamasindayken duzenlerse daha iyi olabilir. Liste benim profilimde mesaj gecmisimde var. Ben zazayi bekliyorum inşallah
sen nerde deniyordun cnmSelam Arkadaşlar;
sen nerde deniyordun cnm
İnşallah canım kardeşim bende o listede döbüşlüler sırasında olurumCanim listeyi yapiyordum evet. Uzun zamandir guncellemedim yeniler kim bilmiyirum. En son zaza dusuk yapinca biraktim. Insallah o hamis kalinca son bir kez daha paylasacagim. Ben merkeze karar verme asamasindayken kendime yapmıştım buradaki arkadaslar da faydalansin istemiştim. Yeni arkadaslar karar asamasindayken duzenlerse daha iyi olabilir. Liste benim profilimde mesaj gecmisimde var. Ben zazayi bekliyorum inşallah
Kizlar b3nim durumum ne olacak yaaa