Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok şükür çok mutlu oldum inş hamileliğin güzel sağlıklı bi şekilde devam eder :) darısı hepimizin başına
mervenin değeri ilk iyi artmayınca yüreyimiz ağzımıza geldi
ama şimdi mutluluktan uçuyoruz
inşallah öylede güzel devam eder
darısı sana

merhaba canım.
insallah istedigini bulurlar

acaba listen onların gözünü mü korkuttu.çok extrem şeyler mi yazdın ki listende?
ay yok canim ya, her klinigin bir donor formu var onlardan birini doldurdum iste sac rengi, goz, boy mesela dedim 167-180 arasi, 2 yillik, ya da universite boyle yani hic extreme bisey yok.

• Beğen
Reactions: cal
Merve gözün aydın canım Allah'ım kucağına aldığın günleri göstersin zaza74 Allah'ım hepimize nasip etsin dualarım hepimize arkadaşlar günü gelen güzel haberleri paylaşsın inşallah

Merhabalar;

Soran arkadaşlarım için açıklamış olayım.
Tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için uygulanan yeniliklerden birisi olan rahim zarına çizik atmak (sctarching); tedavi öncesinde rahmin iç zarına küçük bir çizik atarak veya o alanda bir miktar hasar yaratarak oradan biyopsi alınmasıdır. Rahim iç zarına çizik atıldıktan sonra rahim duvarından, endometrium tabakasından salgılanan büyüme faktörlerinde artış görülmektedir. İşte bu büyüme faktörleri ve hormonlar embriyonun tutunma ve yerleşme ihtimalini artırmaktadır. Rahme çizik atılması işlemi; özellikle de daha önceki tüp bebek tedavisi denemelerinde kaliteli embriyo elde edildiği halde gebeliğin oluşamadığı durumlarda denenmesinde fayda vardır.

Bana bunu yaptıkları deneme hepsinden kötü sonuçlanmıştı. Herkese göre olmadığını düşünüyorum.

X