- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.748
maşallah arkadaşım.Keseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
hamileliğinin güzel devam etmesini dilerim.
Darısı tüm bekliyenlerin başına .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah arkadaşım.Keseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
Çok şükür çok mutlu oldum inş hamileliğin güzel sağlıklı bi şekilde devam eder :) darısı hepimizin başınaKeseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
Aynen öyle çok zorlaniyorum ama yemicemBen 2 yıla yakın kullAndım ama adet olduğumda bütün ödem gidiyordu ilaç biraz şişiriyo çünkü iştah acıyo bende spor yapıyordum onu kullanırken boğazı tutmak lazım :))
Inşallahinşallah kızlar anne olalım ve bu hormonlardan canımız kurtulsun
binlerce şükürKeseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
amiiiiinnnnmaşallah arkadaşım.
hamileliğinin güzel devam etmesini dilerim.
Darısı tüm bekliyenlerin başına .
mervenin değeri ilk iyi artmayınca yüreyimiz ağzımıza geldiÇok şükür çok mutlu oldum inş hamileliğin güzel sağlıklı bi şekilde devam eder :) darısı hepimizin başına
Ayyy inşallah :)mervenin değeri ilk iyi artmayınca yüreyimiz ağzımıza geldi
ama şimdi mutluluktan uçuyoruz
inşallah öylede güzel devam eder
darısı sana
ay yok canim ya, her klinigin bir donor formu var onlardan birini doldurdum iste sac rengi, goz, boy mesela dedim 167-180 arasi, 2 yillik, ya da universite boyle yani hic extreme bisey yok.merhaba canım.
insallah istedigini bulurlar
acaba listen onların gözünü mü korkuttu.çok extrem şeyler mi yazdın ki listende?
Amin zazam senin transfer nezaman caniminşallah kızlar anne olalım ve bu hormonlardan canımız kurtulsun
Gözun aydin mervecim sağlıkla 1kucağına almayı nasip etsin Rabbimbinlerce şükür
Gozumuz aydin canimKeseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
Keseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle
Merhabalar;
Soran arkadaşlarım için açıklamış olayım.
Tüp bebek tedavisinde başarı oranını artırmak için uygulanan yeniliklerden birisi olan rahim zarına çizik atmak (sctarching); tedavi öncesinde rahmin iç zarına küçük bir çizik atarak veya o alanda bir miktar hasar yaratarak oradan biyopsi alınmasıdır. Rahim iç zarına çizik atıldıktan sonra rahim duvarından, endometrium tabakasından salgılanan büyüme faktörlerinde artış görülmektedir. İşte bu büyüme faktörleri ve hormonlar embriyonun tutunma ve yerleşme ihtimalini artırmaktadır. Rahme çizik atılması işlemi; özellikle de daha önceki tüp bebek tedavisi denemelerinde kaliteli embriyo elde edildiği halde gebeliğin oluşamadığı durumlarda denenmesinde fayda vardır.
Spermle ilgili de problem varsa, embriyo transferini tercih edebilirsiniz
Bende hem kanda pihtilasma cikti hemde kanimda sivilasma. Yani hemofili hastasiyim normalde. Ama pihtilasmada cikti nolacagim benSenin durumun nedir Meyra,transfer oldun mu
Spermle ilgili de problem varsa, embriyo transferini tercih edebilirsiniz
Masallah canim cok sevindim darisi basimizaKeseyi gördük kızlar çok şükür bebeğim benimle