Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Slm canım tedavin hayırlı olsun,yanılmıyorsam sen yurtdışını hep araştırıyordun,Kıbrıs'ta karar kalmışsın herşey gönlünce olsun
evet canim yurtdisi arastirdim ama kibris da karar kildim, gynolife istedim ama bilmiyorum benimk sansimdan mi onlarda 2 aydir donor ariyorlar, ses cikmayinca bahceciye basvurdum onlarda 1 ay oldu. alt tarafi mavi gozlu, beyaz tenli istedigim ama tipik rus ve ukraynali gorunuslu olmasin istedik. belki ondan.

evet canim yurtdisi arastirdim ama kibris da karar kildim, gynolife istedim ama bilmiyorum benimk sansimdan mi onlarda 2 aydir donor ariyorlar, ses cikmayinca bahceciye basvurdum onlarda 1 ay oldu. alt tarafi mavi gozlu, beyaz tenli istedigim ama tipik rus ve ukraynali gorunuslu olmasin istedik. belki ondan.
Hayırlısı olsun inşallah bulunur inşallah en yakın zamanda,biz tamamıyla kliniğe bırakmamıza rağmen(bana benzesin yeterli dedik)3 haftadan fazla sürmüştü,seninkide bulunur en yakın zamanda

zelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.
sizin donor arama ve bulma proseduleri nasil oldu? neler istediniz ozellikle istediginiz bir sey oldu mu, ya da onlar birsey soylediler mi kendi donorleri hakkinda. bize en cok donor havuzu olan klinik demislerdi. ama 1 ay da fazla gibi geldi sanki.
zelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.
sizin donor arama ve bulma proseduleri nasil oldu? neler istediniz ozellikle istediginiz bir sey oldu mu, ya da onlar birsey soylediler mi kendi donorleri hakkinda. bize en cok donor havuzu olan klinik demislerdi. ama 1 ay da fazla gibi geldi sanki.
Canim hayırlı olsun tedavin. Eylem hanim a sık sık hatirlattim ben. O konuda beni cok beklettiler hatta sinirden gynolife i bile aradim. Az kalsin merkez degistiriyordum. Son adetimi olacagim hala dönor yok dedim. Hani senkronize olacakti... ama aramaya baslayinca hemen buldu yani havuz gercekten genis. Ben rus istedim esim ruslara benziyor fotomu da gonderdim bana da benzesin dedim. Diger her seyden memnundum. Seninki de bulunur ama ara hatirlat hep. Hayirli olsun simdiden

Ben egitimli olsun aileden gelen bi efendiligi gorgusu olsun dedim. Hukuk okuyormus. Ama cok da baktiklarini sanmıyorum cunku o kadar hatirlattim rus olsun dedim ilk buldugu antalya ikinci bulduğu izmirli üçüncüsü rus idi. Yani cok daginik kafasi

İnşallah öyledir lütfen bana dua edin lütfennn Cuma günü tekrar gideceğim :KK43:
Canım benim demesi kolay diye düşünme ne olur ama moralini yüksek tutmaya çalış hiç düşünme değerinin düştüğünü aksine yükseltidiğini düşün ve bebişlerinle konuş iyice tutunsunlar sana. Bizde duacıyız merak etme inşallah iyi olucak.

canım eylem hemşireyi ara hatırlat birde çok takılma göze kaşa
sağlıklı donör versinler sağlıklı bebeklerine kavuş

Kızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu
inşallah yalnış ölçmüş labaratuvar
ama değer düşünce artık kimyasal gebelik
2 gün sonra yeniden baktır artsın inşallah
hangi merkez sizinki

inşallah yalnış ölçmüş labaratuvar
ama değer düşünce artık kimyasal gebelik
2 gün sonra yeniden baktır artsın inşallah
hangi merkez sizinki
Bi doktor arkadasım belki ikizdi biri gitmiştir sesi ama kendimi avutuyorum işte bilmiyorum artık inş Cuma gününü beklicem.inşallah sizler Bebişlerinize kavuşursunuz :KK43:

Canım benim demesi kolay diye düşünme ne olur ama moralini yüksek tutmaya çalış hiç düşünme değerinin düştüğünü aksine yükseltidiğini düşün ve bebişlerinle konuş iyice tutunsunlar sana. Bizde duacıyız merak etme inşallah iyi olucak.
Çok teşekkür ederim :KK43: ama elimde değil sürekli gözümden yaş akıyor tutamıyorum kendimi :KK43:

yine yetiştin canımın içi bir an neler düşündüğümü tahmin ettin sanırım çok sağol
Aynen cnm ben merkezden tüm çalışanlardan çok memnun kaldım dürüstler ilk konuşmada zaten Murat hoca söyledi kalite konusunda sorumluluk almam diye zira donör seçimini onlara bırakmadım tüm ekip çok profesyonel

Kızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu
Allah yardımcın olsun inşallah belki iki gün sonra değerin yüksek cıkar beklemek sabretmek cok zor ama sabırla dua et Allah en hayırlısını bilir

X