Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

seeeeelllmaaaaaaaaa dedimi sana sürpriz ola bilir
ayyy çok şükür
kanaman yok inşallah
Zazammmmm ben de anlamadım bu mucize nasıl oldu Rabbim insallah devamını getirir.Yok canım kanama kesildi ama dünden bu yana bulantım çok.Ben de ilaçlara bağlamıstım regli kesmeye çalısıyor dıye.Hormonları alt üst etti diye

bebişler çifter çifter tutunmuş anneye
okadar sevindim adına

kızlar selam biraz arkadan geldim sayfaları okurken ama bahçecide ben hep doktorla muhattap olabildim bazen eylem hemşire ile görüştüm bazende hasta danışmanım sibelle ama tıbbi her konuda yardımcım murat bey oldu

Selmamelek tebrik ederim bak gördün mü bak o kadar olumsuz düşündün kendini üzdün ama benilerin sana tutunmuş gerçekten değerin çok yüksek

Sagol canim aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
zelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.
sizin donor arama ve bulma proseduleri nasil oldu? neler istediniz ozellikle istediginiz bir sey oldu mu, ya da onlar birsey soylediler mi kendi donorleri hakkinda. bize en cok donor havuzu olan klinik demislerdi. ama 1 ay da fazla gibi geldi sanki.

Slm canım tedavin hayırlı olsun,yanılmıyorsam sen yurtdışını hep araştırıyordun,Kıbrıs'ta karar kalmışsın herşey gönlünce olsun

anlamadım ya pek iyi kalite değil dediyse neden transfer etti
Cnm çünkü ben en başında kabul ettim cnm
oy kuzum rabbim emeklerinin karşılığını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…