Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar merhaba elinde Kallman sendromu olup da donasyon yaptıran var mı? Yoksa bu sendromlu erkeğin tedaviden sonra çocuğu olabiliyor mu?

Bizimde sperm kaynaklı azosperm sertoli cell only bizim için tedavi yok ama sizinkini bilmiyorum yanlız tesede bulunamayınca çaresiz kalınıyor maalesef
Teşekkür ederim canım cevabın için. Biz değiliz benim eşim Micro tese oldu bulunamadı bu sendromu başka bi arkadaşım sordu ben de o yüzden sormuştum. Sanırım bilgisi olan yok. Çok teşekkür ederim tatlım.

Rica ederim arkadaşım ne demek.Ama nadir görülen bir rahatsızlıkmış Allah yardımcilari olsun

Ben bugun sok ustune sok yasadim genetik testlerimizin sonucunu aldik. Hem kanim sivilasiyor hem de pihtilasma cikti bir ilki yasiyoruz dediler

Herkese gunaydın yol arkadaşlarım.
Allah izin verirse bugün yolcuyuz yarın da transferim olacak. Bu sayfa bana inanılmaz faydalar sağladı. Hepiniz çok değerli insanlarsiniz. Herkese çok teşekkür ederim. Negatif yapim sağ olsun sürekli kafaya bişey takıyorum. İlk tedavi başlarında progesteron değerimi laboratuvar yanlış olcmus iki gün ateşli hasta yattım üzüntüden meğer boşunaymış. Sonra embriyo kalitesini öğrendim hiç aa yok 4bb vs dye canım çok sıkıldı kesin tutmaz bu dedim. Ona ikna ettiniz onu atlattım şimdi de bunlar genetik testten geçmeyen embriyo hadi genetik sıkıntı varsa boşuna yapıyorsak diye üzülüyorum. İyisi mi transfer olup bitene kadar bi kaç gün kafama bişi takmamak için internetten uzaklaşmak. Yarınki transferim için dualarınızı eksik etmeyin 1 kişi gittiğim hastaneden 3 kişi döneyim...Allaha emanet olun arkadaşlar.

Hiç üzülmeyin, bunlar önemli detaylar değil, bizim kendi embriyolarımız 5aa oldu ama yine de sağlıksız çıktı genetikte.

Yolunuz acik olsun guzel haberlerle dönün inşallah

Canim hayirli yolculuklar genetik testten gecmediyse tekrar deneyin cunki sirf transfer icin 3 bin euro aliyorarmis. Uzmek istemem seni sakin yanlis anlama

Kızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu

Canim hayirli yolculuklar genetik testten gecmediyse tekrar deneyin cunki sirf transfer icin 3 bin euro aliyorarmis. Uzmek istemem seni sakin yanlis anlama

Genetik testte başarısız olan demek istemiyor, genetik teste tabii tutulmayan demek istiyor arkadaşımız. Fakat benim bildiğim kadarıyla donörler genetik testlerden geçiyorlar ve doğurganlıkları kanıtlanmış kişiler oluyor. O yüzden içinizi ferah tutun. Biraz internetten uzaklaşıp bol bol dua ederek geçirin zamanınızı

Yok bizimki zaten genetik teste tabi tutulmadi yani bi çok kişi de genetik test yaptırmadan gidiyor sanırım donasyona :)

Yok bizimki zaten genetik teste tabi tutulmadi yani bi çok kişi de genetik test yaptırmadan gidiyor sanırım donasyona :)
bak turkuaz arkadaşımızda sana yazmış 5 aa ve genetiyi bozuk
kafanı kötü düşüncelerle yorma
donorler genç ve kötü embriyo olması düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…