aslında değerin düşük değil ama sonradan düşmesi tedirgin ediyor insanı ama şöyle de birşey olabilir kaç embriyo konuldu eğer iki embriyo konulduysa belki biri düşer diğeriyle devam edersin merkez hangisiydiEvet ...ne demek sizce kızlar ümitsiz mi durum Cuma günü tekrar gideceğim dr takip edelim dedi Hiç böyle bi durum yaşayan var mı acabaçok mu düşük değer
birde 12. gün sonucu mu 189 çıktıEvet ...ne demek sizce kızlar ümitsiz mi durum Cuma günü tekrar gideceğim dr takip edelim dedi Hiç böyle bi durum yaşayan var mı acabaçok mu düşük değer
39inşallah güzel sonuç alın budefa
yaşınız kaç
Üzgünüm3 embriyo konuşmuştu 11.gün 189 du bugün 159 çıktı Lefkoşa
Daha artmaz sanırımÜzgünümsabır diliyorum..
Bazen tüm embriyolar tutup sonra biri gidince değer düşüyor. İnşallah sizin düşüş bu yüzdendir.Üzgünümsabır diliyorum..
Ayyyy maşallah çok sevindim canım dualarım seninleCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
çOK SAOLASIN ARKADAŞIM 9.GÜN OLACAK yanlış yazmısım.11.gün tekrar tahlil.Ayyyy maşallah çok sevindim canım dualarım seninle
Tebrik ederim, güzel haberlerinizi bekleriz :)Canlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
Çok teşekkürler insallah arkadasım.Tebrik ederim, güzel haberlerinizi bekleriz :)
selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) çok şükür canım gözün aydın maşallahCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
Saolasın canım hala şoktayım ve inanamıyorum .İnsallah cuma da değer iyi olur .selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) çok şükür canım gözün aydın maşallah
Oyle dusunmeyin insallah tekrar yukselir degeriniz bebeginizi kucaginiza alirsinizEvet ...ne demek sizce kızlar ümitsiz mi durum Cuma günü tekrar gideceğim dr takip edelim dedi Hiç böyle bi durum yaşayan var mı acabaçok mu düşük değer
Gözün aydın canimmmm insallah bebisler cifter tutunmuş gibi dualarimiz seninle canim benimCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
iki bebek tutunmuştu bir tane kaldı...çok düşmemiş değer..moralini bozma allah büyük..umarım 300-400 çıkar..Kızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu
İnşallah öyledir lütfen bana dua edin lütfennn Cuma günü tekrar gideceğimiki bebek tutunmuştu bir tane kaldı...çok düşmemiş değer..moralini bozma allah büyük..umarım 300-400 çıkar..
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))bin şükür...sağlıkla al koynuna bebeklerini annesiCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur