- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
O kadar kanamadan sonra umudum yoktu Ama sen dedin haklı çıktın Rabbim hepimizin koynunu yavrucaklarımızla doldursun insallahyupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))bin şükür...sağlıkla al koynuna bebeklerini annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar kanamadan sonra umudum yoktu Ama sen dedin haklı çıktın Rabbim hepimizin koynunu yavrucaklarımızla doldursun insallahyupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))bin şükür...sağlıkla al koynuna bebeklerini annesi
öyle olcak tabii..benim değer 9 çıktığında bile umudumu yitirmedim..allah büyük..İnşallah öyledir lütfen bana dua edin lütfennn Cuma günü tekrar gideceğim
seeeeelllmaaaaaaaaa dedimi sana sürpriz ola bilirCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
selmam 9 güne deyerin yüksekçOK SAOLASIN ARKADAŞIM 9.GÜN OLACAK yanlış yazmısım.11.gün tekrar tahlil.
Zazammmmm ben de anlamadım bu mucize nasıl oldu Rabbim insallah devamını getirir.Yok canım kanama kesildi ama dünden bu yana bulantım çok.Ben de ilaçlara bağlamıstım regli kesmeye çalısıyor dıye.Hormonları alt üst etti diyeseeeeelllmaaaaaaaaa dedimi sana sürpriz ola bilir
ayyy çok şükür
kanaman yok inşallah
bebişler çifter çifter tutunmuş anneyeZazammmmm ben de anlamadım bu mucize nasıl oldu Rabbim insallah devamını getirir.Yok canım kanama kesildi ama dünden bu yana bulantım çok.Ben de ilaçlara bağlamıstım regli kesmeye çalısıyor dıye.Hormonları alt üst etti diye
Ay ne kadar harika bir haber bu. Darısı kese ve kalp atışına ve tabiki bizlere.:))Canlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
nolur dua edin cuma günü de iyi çıksın.Darısı başına senin gücün moralin bizi yerlerden topluyor iyi ki varsın zazammmbebişler çifter çifter tutunmuş anneye
okadar sevindim adına
Çok saol arkadasım darısı tez zamanda başına insallahAy ne kadar harika bir haber bu. Darısı kese ve kalp atışına ve tabiki bizlere.:))
Ikizler geliyor. Ben sana dedim demiii tuttu diyee hayirli ugurlu olsun canim kanaman durdu muCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
Canlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
canım senin embriuoların değeri neydiO kadar kanamadan sonra umudum yoktu Ama sen dedin haklı çıktın Rabbim hepimizin koynunu yavrucaklarımızla doldursun insallah
Gozun aydin maşallah. Saglikla ilerler insallahCanlarım arkadaşlarım 10.gün test sonucumu aldım.Önce şok sonra ağlama krizi 329.17 cıktı:)))))))Cuma tekrar test olacak nolur dua edin nolu nolur
zelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.Sagol canim aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
zelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.
sizin donor arama ve bulma proseduleri nasil oldu? neler istediniz ozellikle istediginiz bir sey oldu mu, ya da onlar birsey soylediler mi kendi donorleri hakkinda. bize en cok donor havuzu olan klinik demislerdi. ama 1 ay da fazla gibi geldi sanki.
Slm canım tedavin hayırlı olsun,yanılmıyorsam sen yurtdışını hep araştırıyordun,Kıbrıs'ta karar kalmışsın herşey gönlünce olsunzelitta tebrik ederim, allah tamimina erdirsin, cok guzel sonuclarin masallah. Bir sorum olacak, bizde bahceciye basvurduk, donor bakiyorlar, bir ay oldu, hatta 2. ayin ortasina giricez yakinda, ve hala donor yok.
sizin donor arama ve bulma proseduleri nasil oldu? neler istediniz ozellikle istediginiz bir sey oldu mu, ya da onlar birsey soylediler mi kendi donorleri hakkinda. bize en cok donor havuzu olan klinik demislerdi. ama 1 ay da fazla gibi geldi sanki.
Cnm çünkü ben en başında kabul ettim cnmanlamadım ya pek iyi kalite değil dediyse neden transfer etti
oy kuzum rabbim emeklerinin karşılığını versinHerkese gunaydın yol arkadaşlarım.
Allah izin verirse bugün yolcuyuz yarın da transferim olacak. Bu sayfa bana inanılmaz faydalar sağladı. Hepiniz çok değerli insanlarsiniz. Herkese çok teşekkür ederim. Negatif yapim sağ olsun sürekli kafaya bişey takıyorum. İlk tedavi başlarında progesteron değerimi laboratuvar yanlış olcmus iki gün ateşli hasta yattım üzüntüden meğer boşunaymış. Sonra embriyo kalitesini öğrendim hiç aa yok 4bb vs dye canım çok sıkıldı kesin tutmaz bu dedim. Ona ikna ettiniz onu atlattım şimdi de bunlar genetik testten geçmeyen embriyo hadi genetik sıkıntı varsa boşuna yapıyorsak diye üzülüyorum. İyisi mi transfer olup bitene kadar bi kaç gün kafama bişi takmamak için internetten uzaklaşmak. Yarınki transferim için dualarınızı eksik etmeyin 1 kişi gittiğim hastaneden 3 kişi döneyim...Allaha emanet olun arkadaşlar.