- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Yanımda olsan sana yaşadıklarımı anlatsam oturur ağlardın canım emin ol:)Ve benim kadar pozitifte olmazdın.Bırak doğmamış çocuğa mektup yazmayı vefat eden çocuğuma bile mektup yazan bir anneyim ben.Verdiğin moral için teşekkür ederim.Yanimda olsan seni bi guzel doverdim yahu azicik pozitif ol emin ol bebege geciyor. Rahmi beynimiz yonetiyor. Sonucta. Kanamadan birsey olmaz. Bazi gebeliklerde olabiliyor. Bi test yaptir benim 6. Gun 40 di sonucum. Artik cikar. Icin rahat etsin. Vucudun gebelige alismamis olabilir ne kadar hamile taniyorum her ay adet gununde kanama yasayanlari. Kolaymi vucudumuz yabanci bir cisim kabul etmeye calisiyor. 12 gun kanamam oldu benim. Hastaneden cikmak istedim. Ciktigim gun sorunlar oldu tabiki. Yatsaydim biraz daha belki bebegim benimleydi. Ama rizki varsa zaten dunyaya gelirdi deyip avunuyoru.. suanda yaptirmadan ben yine hamile klacagim diyorum. Beynim vucuduma sinyal gondersin diue. Lutfen tutacagina inan. Al kagit kalem otur bebegine mektuplar yaz
Her merkezde sistem farklı sanırım bahçeci deyken direk doktorun cebini arayıp gece gündüz görüşüyordum burda sistem böyle değil.Hemşireler doktora sorup koordine ediyor.Yanlız doktorunuza ulaşamayıp sadece hemşirelerle görüşmek hiç doğru bir yaklaşım değil, orada tedavi olacak arkadaşlar bunu düşünsün bence. Sizde lütfen israr edin hocayla görüşmek için belki sizi aydınlatır. İçiniz rahat eder
Tatlım hiç iş yapmadım. Yemek temizlik çamaşır hiçbirşey yapmadım. Dışarıda sadece iğne için çıktım onda da 20-25 dakika yürümüş oluyordum. 12 haftadan sonra yavaş yavaş yemek yapmaya başladım. Annem temizlik yaparken toz aldım ve lavaboları ben temizledim. 16. Haftadan sonra evi süpürmeye ve kendi işlerimi kendim yapmaya başladım. Allahtan annem vardı yoksa başkası bana bu kadar anlayışlı olmadı.Ya arkadaşlar hamile kalanlar kanda pozitivi gördükten sonra normal hayatınıza geri döndünüzmü,ben temizlik yapmıyorum,çamaşır yıkamıyorum ağır bi iş yapmıyorum,ama dışarı çıkıyorum 2 defa hafif yürüyüşler yapıyorum bi yerlerde oturup birşey içiyorum,kuzenim bana diyor sen hiç dikkat etmiyon 3 ay yatsana diyor,iyide kimse bana yat demiyorki,siz neler yaptınız kızlar anlatırmısınuz
yüreyim cızz etti kuzumYanımda olsan sana yaşadıklarımı anlatsam oturur ağlardın canım emin ol:)Ve benim kadar pozitifte olmazdın.Bırak doğmamış çocuğa mektup yazmayı vefat eden çocuğuma bile mektup yazan bir anneyim ben.Verdiğin moral için teşekkür ederim.
önemli değil canım hepimiz bi stres yaşıyoruz sonuçta Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinsende kusura bakma. öyle bir döneme girdim dünden, hormonlarım taban vuruyor. herşey stres yapyor. normalde çok sakin biriyimdir, kendimi tutamıyorum. inşallah sende bunları yaşarsın . kocama acıyorum.((((
anlamadım ya pek iyi kalite değil dediyse neden transfer ettiBenimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlar
seninki sperm donasyonu mu canımBenimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlar
Amin zazam.yüreyim cızz etti kuzum
rabbim bir melek versin sana yavruna olan sevgiyi yaşatsın inşallah
Sağol canım cvbın için bende ev işi yapmıyorum,yaptığım tek şey günlük belli saatlerde biraz dışarı çıkmak bana çok iyi geliyor,Rabbim hepimizi esirgesinTatlım hiç iş yapmadım. Yemek temizlik çamaşır hiçbirşey yapmadım. Dışarıda sadece iğne için çıktım onda da 20-25 dakika yürümüş oluyordum. 12 haftadan sonra yavaş yavaş yemek yapmaya başladım. Annem temizlik yaparken toz aldım ve lavaboları ben temizledim. 16. Haftadan sonra evi süpürmeye ve kendi işlerimi kendim yapmaya başladım. Allahtan annem vardı yoksa başkası bana bu kadar anlayışlı olmadı.
Çok şükür lekelenme tarzı bi problemim olmadı canım,ağır işte yapmıyorum sadece günlük bi yarım saat çıkıyorum oda beni psikolojikmen çok rahatlatıyor,sağol cvbın için canımSaniyorum kisiden kisiye degisir. Bizler tup bebek yontemiyle hamile kaldigimiz icin vucudumuz hormon ilac vs destegine ihtiyac duyuyor. Dikkatli olmamiz gerekiyor gercekten. Ben 6. Haftafan sonra sikintilar yasamaya basladim. Once bir iki kez lekelenme tarzi kanama sonra iki kez yogun kanama devaminda bir sure kahverengi lekelenmeler oldu. Boyle olunca hep evde dinlenmem gerekti. Bir sure hic bi sey yapmadim. Simdi yemek filan yapabiliyorum. Disari pek cikmiyorum. 5 ayi gectim. Bana yurumek, merdiven cikmak, hafif de olsa egzersiz olumsuz etki yapti. Dilerim rahat bir gebelik gecirirsin
Amin zazam.
bugün belli olur selmacım..epeydir girmiyordum şimdi gmrdüm..değeri yükselen herşeyi yolunda giden arkadaşlaraı çok tebrik ediyorum..gözünüz aydın..rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..ama burda bikaç arkadaş var ki öncekilke zazam selma ve isteyen emek veren dua eden canım arkadaşlarım allah da sizlerden güzel haber almayı da nasip etsin..selmacım hamileliğinin sonuna kadar kanaması olan var..nolursun kasma kendini..umarım iyi olacak..lütfn yaz aklımız sende..Amin zazam.
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin pozitif alan arkadaşlar bize umut oluyorsunuz lütfen sık sık dualarınızda bizleri de anın hamilelerin duası kabul olurmuş. Benim gibi tekrar deneyecek olanlara ya da ilk kez yaptıracaklara çok dua edin olur mu :)Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
saolasın Yeşiladam.Daha önceki deneyimlerime dayanarak demoralize oldum.Sonucu paylaşırım.bugün belli olur selmacım..epeydir girmiyordum şimdi gmrdüm..değeri yükselen herşeyi yolunda giden arkadaşlaraı çok tebrik ediyorum..gözünüz aydın..rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..ama burda bikaç arkadaş var ki öncekilke zazam selma ve isteyen emek veren dua eden canım arkadaşlarım allah da sizlerden güzel haber almayı da nasip etsin..selmacım hamileliğinin sonuna kadar kanaması olan var..nolursun kasma kendini..umarım iyi olacak..lütfn yaz aklımız sende..
Canım , papatya arkadaşımız yumurta donasyon yaptırdı ama yumurta donörünü kendi götürdü kliniğe.Bu noktada donorün yumurta kalitesinden klinik sorumlu olamaz.anlamadım ya pek iyi kalite değil dediyse neden transfer etti
Nekadar guzel yazmışın canim kesinlikle katılıyorumYanimda olsan seni bi guzel doverdim yahu azicik pozitif ol emin ol bebege geciyor. Rahmi beynimiz yonetiyor. Sonucta. Kanamadan birsey olmaz. Bazi gebeliklerde olabiliyor. Bi test yaptir benim 6. Gun 40 di sonucum. Artik cikar. Icin rahat etsin. Vucudun gebelige alismamis olabilir ne kadar hamile taniyorum her ay adet gununde kanama yasayanlari. Kolaymi vucudumuz yabanci bir cisim kabul etmeye calisiyor. 12 gun kanamam oldu benim. Hastaneden cikmak istedim. Ciktigim gun sorunlar oldu tabiki. Yatsaydim biraz daha belki bebegim benimleydi. Ama rizki varsa zaten dunyaya gelirdi deyip avunuyoru.. suanda yaptirmadan ben yine hamile klacagim diyorum. Beynim vucuduma sinyal gondersin diue. Lutfen tutacagina inan. Al kagit kalem otur bebegine mektuplar yaz
yine yetiştin canımın içi bir an neler düşündüğümü tahmin ettin sanırım çok sağolCanım , papatya arkadaşımız yumurta donasyon yaptırdı ama yumurta donörünü kendi götürdü kliniğe.Bu noktada donorün yumurta kalitesinden klinik sorumlu olamaz.
canım inşallah nasibinde vardır da 12. günün sonunda mutlu haberi alırsın doktorların olmaz dediğni Allah olduruyor bol bol dua etBenimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlar
saolasın Yeşiladam.Daha önceki deneyimlerime dayanarak demoralize oldum.Sonucu paylaşırım.
Ewt cnm ben kendi donorümü götürdüm İnan çokta umrumda değil 5. Gün embriyosu olması tutacaksa 2. Gün Embriyo bile tutuyoryine yetiştin canımın içi bir an neler düşündüğümü tahmin ettin sanırım çok sağol