Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yanımda olsan sana yaşadıklarımı anlatsam oturur ağlardın canım emin ol:)Ve benim kadar pozitifte olmazdın.Bırak doğmamış çocuğa mektup yazmayı vefat eden çocuğuma bile mektup yazan bir anneyim ben.Verdiğin moral için teşekkür ederim.

Her merkezde sistem farklı sanırım bahçeci deyken direk doktorun cebini arayıp gece gündüz görüşüyordum burda sistem böyle değil.Hemşireler doktora sorup koordine ediyor.

Tatlım hiç iş yapmadım. Yemek temizlik çamaşır hiçbirşey yapmadım. Dışarıda sadece iğne için çıktım onda da 20-25 dakika yürümüş oluyordum. 12 haftadan sonra yavaş yavaş yemek yapmaya başladım. Annem temizlik yaparken toz aldım ve lavaboları ben temizledim. 16. Haftadan sonra evi süpürmeye ve kendi işlerimi kendim yapmaya başladım. Allahtan annem vardı yoksa başkası bana bu kadar anlayışlı olmadı.

yüreyim cızz etti kuzum
rabbim bir melek versin sana yavruna olan sevgiyi yaşatsın inşallah

sende kusura bakma. öyle bir döneme girdim dünden, hormonlarım taban vuruyor. herşey stres yapyor. normalde çok sakin biriyimdir, kendimi tutamıyorum. inşallah sende bunları yaşarsın . kocama acıyorum.((((
önemli değil canım hepimiz bi stres yaşıyoruz sonuçta Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım cvbın için bende ev işi yapmıyorum,yaptığım tek şey günlük belli saatlerde biraz dışarı çıkmak bana çok iyi geliyor,Rabbim hepimizi esirgesin

Çok şükür lekelenme tarzı bi problemim olmadı canım,ağır işte yapmıyorum sadece günlük bi yarım saat çıkıyorum oda beni psikolojikmen çok rahatlatıyor,sağol cvbın için canım

bugün belli olur selmacım..epeydir girmiyordum şimdi gmrdüm..değeri yükselen herşeyi yolunda giden arkadaşlaraı çok tebrik ediyorum..gözünüz aydın..rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..ama burda bikaç arkadaş var ki öncekilke zazam selma ve isteyen emek veren dua eden canım arkadaşlarım allah da sizlerden güzel haber almayı da nasip etsin..selmacım hamileliğinin sonuna kadar kanaması olan var..nolursun kasma kendini..umarım iyi olacak..lütfn yaz aklımız sende..

Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin pozitif alan arkadaşlar bize umut oluyorsunuz lütfen sık sık dualarınızda bizleri de anın hamilelerin duası kabul olurmuş. Benim gibi tekrar deneyecek olanlara ya da ilk kez yaptıracaklara çok dua edin olur mu :)

Yeşilada2003 arkadaşımıza katılıyorum lütfen pozitif olmaya çalış Selma ben 9 ay boyunca adet olan hamileler duydum olabiliyor. Dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle.

saolasın Yeşiladam.Daha önceki deneyimlerime dayanarak demoralize oldum.Sonucu paylaşırım.

Nekadar guzel yazmışın canim kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…