Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ya arkadaşlar nolur bana yardım edin kafayı yiycem ya. Bu embriyolarin 5aa olması gerekmez mi güya kaliteli. Embriyo donasyonu bizimki embriyo güzel dediler 7 tane. Hepsi 4bb 3bb bu nasl kalite Murat bey iyi diyor bir de. Herkesin 5aa değil mi nolur ya.
Buarada benim de 4aa ve 3bb ydi transfer edilen embryolar arkadaşım inşallah güzel olcak senin de hiç moralini bozma gayet iyi görünüyolar

Hamile olup da normal hayatına iş hayatına devam eden var mı.genelde herkeste bir kanama yatak istirahati mi oluyor?donasyon olduğu için mi bu böyle?

Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden

İnanılmaz sevindim hep bakıyordum yazacak mısın diye. Hadi gözünaydın

Selma normal bir doktora mi gorunsen belki bir sey yapar eder dusunur. Coraspirin falan aliyo musun. Inşallah tutunurlar

Arkadaşlar transferin 7.günü regl gelip daha sonra pozitif alan varmı?
Selmamelek inşallah tutunma kanamasıdır arkadaşım proluton yaptırdılar mı
Sadece ilaçlara devam dediler test gününe kadar.Böyle tutunma kanaması olursa tarihe geçer gibime geliyor arkadasım .Ben artık o kadar iyimser ve pozitif olamıyorum :KK43:

Ya arkadaşlar hamile kalanlar kanda pozitivi gördükten sonra normal hayatınıza geri döndünüzmü,ben temizlik yapmıyorum,çamaşır yıkamıyorum ağır bi iş yapmıyorum,ama dışarı çıkıyorum 2 defa hafif yürüyüşler yapıyorum bi yerlerde oturup birşey içiyorum,kuzenim bana diyor sen hiç dikkat etmiyon 3 ay yatsana diyor,iyide kimse bana yat demiyorki,siz neler yaptınız kızlar anlatırmısınuz

Selma normal bir doktora mi gorunsen belki bir sey yapar eder dusunur. Coraspirin falan aliyo musun. Inşallah tutunurlar
Transferden sonra pozitif alsam burdaki doktoruma gidip çare arayayım da transferin 7.günü olunca daha önce de negatif alınca çok ta gerek görmüyorum..Coraspirini kestim.diğer ilaçlar devammış.

Transferden sonra pozitif alsam burdaki doktoruma gidip çare arayayım da transferin 7.günü olunca daha önce de negatif alınca çok ta gerek görmüyorum..Coraspirini kestim.diğer ilaçlar devammış.
5.gün transferiyle yarın 8. Gün kanda bir baktir bence selma.. varsa ada olsa bir değer çıkar. ..

12.gün 154
14.gün 207
16gün 389
Canimm oncelikle hayirli olsun canini hic sikma bebegin seninle ve bence bebekte kiz olacak. icime dogan dogana. Benim kiz bebekte degerlerim boyleydi erkek bebekte de degerlerim 900 du ilk ogrendigimde. Amaa devami gelmedi bu arada kiz ve erkek dedigim vucudumun sinyalleriydi. Ilki erkek olanda kanamam coktu kizda yok denecek kadar azdi.

Yanimda olsan seni bi guzel doverdim yahu azicik pozitif ol emin ol bebege geciyor. Rahmi beynimiz yonetiyor. Sonucta. Kanamadan birsey olmaz. Bazi gebeliklerde olabiliyor. Bi test yaptir benim 6. Gun 40 di sonucum. Artik cikar. Icin rahat etsin. Vucudun gebelige alismamis olabilir ne kadar hamile taniyorum her ay adet gununde kanama yasayanlari. Kolaymi vucudumuz yabanci bir cisim kabul etmeye calisiyor. 12 gun kanamam oldu benim. Hastaneden cikmak istedim. Ciktigim gun sorunlar oldu tabiki. Yatsaydim biraz daha belki bebegim benimleydi. Ama rizki varsa zaten dunyaya gelirdi deyip avunuyoru.. suanda yaptirmadan ben yine hamile klacagim diyorum. Beynim vucuduma sinyal gondersin diue. Lutfen tutacagina inan. Al kagit kalem otur bebegine mektuplar yaz

Ya arkadaşlar hamile kalanlar kanda pozitivi gördükten sonra normal hayatınıza geri döndünüzmü,ben temizlik yapmıyorum,çamaşır yıkamıyorum ağır bi iş yapmıyorum,ama dışarı çıkıyorum 2 defa hafif yürüyüşler yapıyorum bi yerlerde oturup birşey içiyorum,kuzenim bana diyor sen hiç dikkat etmiyon 3 ay yatsana diyor,iyide kimse bana yat demiyorki,siz neler yaptınız kızlar anlatırmısınuz
Saniyorum kisiden kisiye degisir. Bizler tup bebek yontemiyle hamile kaldigimiz icin vucudumuz hormon ilac vs destegine ihtiyac duyuyor. Dikkatli olmamiz gerekiyor gercekten. Ben 6. Haftafan sonra sikintilar yasamaya basladim. Once bir iki kez lekelenme tarzi kanama sonra iki kez yogun kanama devaminda bir sure kahverengi lekelenmeler oldu. Boyle olunca hep evde dinlenmem gerekti. Bir sure hic bi sey yapmadim. Simdi yemek filan yapabiliyorum. Disari pek cikmiyorum. 5 ayi gectim. Bana yurumek, merdiven cikmak, hafif de olsa egzersiz olumsuz etki yapti. Dilerim rahat bir gebelik gecirirsin

Sadece ilaçlara devam dediler test gününe kadar.Böyle tutunma kanaması olursa tarihe geçer gibime geliyor arkadasım .Ben artık o kadar iyimser ve pozitif olamıyorum :KK43:
bugün 8 günün kanda baktır eğer negativse artık ilaçları burak ve adetine engel olma
inşallah pozitivse ilaçlara devam ilave pronuton depot 500 mg popoya ve yat
12 günüde yeniden değerine baktırıp ve merkeze bildirmek

Yanlız doktorunuza ulaşamayıp sadece hemşirelerle görüşmek hiç doğru bir yaklaşım değil, orada tedavi olacak arkadaşlar bunu düşünsün bence. Sizde lütfen israr edin hocayla görüşmek için belki sizi aydınlatır. İçiniz rahat eder

X