ne alakası var. şuanda bebeğin cinsel organları gelişmeye başlamış, ve erkekse androgen hormonu salgılıyor ondan kadınında asabi olması normaldır. senin erken başlamış,bildiğim kadar benden 2 hafta geridesin.Ayyyy bende aynen bu moddayım ya ne
inşallah Bebişlerin seninledir,canı gönülden dua edecem sana
Evet:) yabancı kaynaklardan okuduğum en iyi beklenen 5. Gün blastokist 4aa...4aa nın 5 aa dan daha mı fazla tutunma şansı var tam anlayamadım? Sanki 5 aa en kalitelidir diye düşünüyordum
sen kalp atışların duydunmu?Ayyyy bende aynen bu moddayım ya ne
inşallah Bebişlerin seninledir,canı gönülden dua edecem sana
çok sevendim. hiç şüphem yoktu . MAŞALLAH.Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
Yok canım daha değil Çarşamba inşallah çok merak ediyorumsen kalp atışların duydunmu?
Bilen allahtı istese en kötü dedikleri embriyoYU TUTUNndururBenimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlar
Maşallah kucağınada alırsın inşallahArkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
PARDON herşey yeni karışmış. ya kızlar girmeycem buraya bundan sonra. kendimde üzülüyorum, başkalarında üzüyorum . sormak istediğiniz varsa özele yazın. hakınızı helal edin.ne alakası var. şuanda bebeğin cinsel organları gelişmeye başlamış, ve erkekse androgen hormonu salgılıyor ondan kadınında asabi olması normaldır. senin erken başlamış,bildiğim kadar benden 2 hafta geridesin.
Benin msjlar karışmış,selma Melek arkadaşa dualarımı gönderiyordum,Benimde gerginliklerim oluyor doktor normal dedi,hormonlar yapıyormuşne alakası var. şuanda bebeğin cinsel organları gelişmeye başlamış, ve erkekse androgen hormonu salgılıyor ondan kadınında asabi olması normaldır. senin erken başlamış,bildiğim kadar benden 2 hafta geridesin.
Merve canım değerin kaç çıktıİnşallah bebeklerin seninledir kanamayla ilgili doktora sordun mu
Daha bunlar iyi günlerin ben reklamları izlerken bile ağlıyordum:)Benin msjlar karışmış,selma Melek arkadaşa dualarımı gönderiyordum,Benimde gerginliklerim oluyor doktor normal dedi,hormonlar yapıyormuş
Ayyy Benim msjlarda karışmış ya kusura bakma,ilk paragraf sana,dua kısmı selma arkadaşaydısen kalp atışların duydunmu?
oleeeeeeeyyyyyyyyArkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
Burda hemşire yönlendiriyor canım.Bişey denilmedi.İnşallah bebeklerin seninledir kanamayla ilgili doktora sordun mu
Ay evet çok şükür ilk defa içim rahat etti böyle bebeğim-bebeklerim beni bırakmamışlar :) inşallah sıra sende kuzum inşallah tez zamandaoleeeeeeeyyyyyyyy
okadar sevindimki kuzum
ne güzel haberrrrrrr
çok şükür
binlerce şükür rabbime
Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
Merveeeeee yemin ederim gözlerim doluyordu. Çok sevindim ya ohhhhhhh binlerce şükürler olsun. Darısı hepimize inşallahArkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
Çok tebrik ederim arkadasım darısı başımıza insallah.Merveeeeee yemin ederim gözlerim doluyordu. Çok sevindim ya ohhhhhhh binlerce şükürler olsun. Darısı hepimize inşallah
Ayy Ayy ne harika haber...Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden