Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ayyyy bende aynen bu moddayım ya ne

inşallah Bebişlerin seninledir,canı gönülden dua edecem sana
ne alakası var. şuanda bebeğin cinsel organları gelişmeye başlamış, ve erkekse androgen hormonu salgılıyor ondan kadınında asabi olması normaldır. senin erken başlamış,bildiğim kadar benden 2 hafta geridesin.

Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
çok sevendim. hiç şüphem yoktu . MAŞALLAH.

PARDON herşey yeni karışmış. ya kızlar girmeycem buraya bundan sonra. kendimde üzülüyorum, başkalarında üzüyorum . sormak istediğiniz varsa özele yazın. hakınızı helal edin.

Benin msjlar karışmış,selma Melek arkadaşa dualarımı gönderiyordum,Benimde gerginliklerim oluyor doktor normal dedi,hormonlar yapıyormuş

Arkadaşlar buarada bugünkü kan değerim 1298, 59 merak eden dua eden herkese cok teşekkür ederim dualarımızla burdayız Allah herkese yasatsın inşallah Allah razı olsun hepinizden
oleeeeeeeyyyyyyyy
okadar sevindimki kuzum
ne güzel haberrrrrrr
çok şükür
binlerce şükür rabbime

Merveeeeee yemin ederim gözlerim doluyordu. Çok sevindim ya ohhhhhhh binlerce şükürler olsun. Darısı hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…