Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Aamin canim benim ne guzel açıklamışsın

Canım sabah kahvaltıda taze sıkılmış havuç suyu iç ve akşam da iç tutunmaya yardımcı oluyormuş. İstersen araştır. İnşallah tutar da senin de güzel haberlerini alırız canım.

Fazla meraklıyım kusura bakmayın çok heyecan yapıyorum ocakta gitcem diyodum ama dayanamicam sanirim:)

İnanın bende burda yazılanları okudukça hiç yıpranmadan son denemeyi kendi yumurtamla yapmasam da donasyona mı yönelsem diyorum. Hatta bugün eşime sizlerin aldığı güzel sonuçları anlattım. Gel hadi gidelim kıbrısa sende yıpranma artık dedi. Tabii buna dün kayınvalidemin yeni tanıştığımız insanların yanında senin çocuğun olmuyor mu diye sorması da etki etmiş olabilir

maalesef böyle muhabbetler oluyo hiç kafaya takmayin bide kayinvalideyse bosverrr inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız

hayırlı uğurlu olsun duamdasınız

estrofem vajinal yoldan alınabilir
bana söylemeyin bunları, benim ihtiyacım yok. papatya sordu, kimse yazmadı, ben cevap verince herkez bana başladı yazmaya. ben artık estrofemi azaltma yolundayım çok şükür. ağızdan almakta zorluk yaşamıyorum.

Hic üzülme canım.inan bunun cok daha ağırlarını yaşadim.ve şükürler olsun rabbime şuan 6.cı haftanin icerisindeyim hamileyim.canım hatta benim eşim cok iyi bir insan olmasina ragmen hayatta olabilecek enzor insan ve imkansiz bir durumdu.ben 11 yillik evliyim yasadiklarimi bi Allahim bilir bi ben.yuce rabbim inan yardim ediyor guven bana.senin en azindan artın eşin yipranmani istemiyor.bence hemen kabul et git guzelce transferini yaptir bebislerini al dön canim.dualarim sizinle

Allah razı olsun. Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bugün donör seçimi için benden bilgi almaya arayacaklar. Hiç olmazsa o aklımızda çıksın istedim. Benim kan grubum nadir bulunuyor. Karar verdiğimizde hiç olmazsa donörümüzü bulmak için vakit kaybetmeyiz

Ya arkadaşlar nolur bana yardım edin kafayı yiycem ya. Bu embriyolarin 5aa olması gerekmez mi güya kaliteli. Embriyo donasyonu bizimki embriyo güzel dediler 7 tane. Hepsi 4bb 3bb bu nasl kalite Murat bey iyi diyor bir de. Herkesin 5aa değil mi nolur ya.

Hayır nerdeyse hiç birimizin 5aa olmadı Dlyn...benim duyduğum eniyi 4aa var forumda diğerleri 4ab 4ba 3aa gibi.ve bu embriyo larla bir cok arkadasimiz hamile kaldı. ..ben 4ab ve 4ba ile hamile kaldım. .3 ilede kalan çok. ..

takma kafana bunları bir görürsün en sağlıklı ikiz gebeliyi yakalarsın bu embriyolardan
sana özelden bir olayı yazdım şimdide bir olayı hatırladım yakın tanıdığım arkadaşım kendi yumurtasıyla 3tane 5 günlük oldu 5aa 5aa ve 3bc,iki tane 5aa transfer oldu 3 bc donduruldu
5aa negativ aldı 3bc dondurulmuş şuan 1 yaşına girdi-))

yanlış anladın sanırım hergün girmiyorum foruma girdiğim zamanlarda da okuduğum anda bildiğim bişey olursa yardımcı olmak adına yazıyorum kötü bi maksadım yok yani

Benim embriyolara 5aa dediler.5.gün Progesteron düşük çıktı bugün 7.gün ve biraz önce de peçetede hafif kan oldu modum inanılmaz düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…