A harfi yok resmen ya a harfi yok. 4ab fln değil yani 4bb 3bb 4bc böyle.Hayır nerdeyse hiç birimizin 5aa olmadı Dlyn...benim duyduğum eniyi 4aa var forumda diğerleri 4ab 4ba 3aa gibi.ve bu embriyo larla bir cok arkadasimiz hamile kaldı. ..ben 4ab ve 4ba ile hamile kaldım. .3 ilede kalan çok. ..
Hiç üzme kendini muhtemelen tutunma kanaması bak görürsünBenim embriyolara 5aa dediler.5.gün Progesteron düşük çıktı bugün 7.gün ve biraz önce de peçetede hafif kan oldu modum inanılmaz düştü.
Benimki biri 4bb diğeri 2bb ,biri tuttu ve hangisi tuttu bilmiyorum,bu işte nasip kısmete ben çok inandım,tutacağı varsa tutuyor,rahat ol stres yapmaYa arkadaşlar nolur bana yardım edin kafayı yiycem ya. Bu embriyolarin 5aa olması gerekmez mi güya kaliteli. Embriyo donasyonu bizimki embriyo güzel dediler 7 tane. Hepsi 4bb 3bb bu nasl kalite Murat bey iyi diyor bir de. Herkesin 5aa değil mi nolur ya.
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ,moralini bozma şansın açık olsunBenim embriyolara 5aa dediler.5.gün Progesteron düşük çıktı bugün 7.gün ve biraz önce de peçetede hafif kan oldu modum inanılmaz düştü.
Teşekkür ederim o kadar rahatlatti ki bu cevaplar beni. Doktora bile çıkistim ilk başta resmen. Perşembe transferm var şu an itibariyle pozitifim :)Benimki biri 4bb diğeri 2bb ,biri tuttu ve hangisi tuttu bilmiyorum,bu işte nasip kısmete ben çok inandım,tutacağı varsa tutuyor,rahat ol stres yapma
Normalde en iyi tutunma şansı olan embriyo 4aa dir..5aa veya 5ab sonra gelir...AB lerde 4-3-2 den daha önemlidir. .İlk önce ab sonra bb en yüksek tutunma şansına sahiptir..Yani 4bb gebelik ihtimali yüksek embriyo dur. .3bb de öyle. ..Ama mesela 4cb nin 3bb den şansı düşüktür. ..Yani embriyo puanlama düz mantıksal işlemidir biraz farklı. ..Yabancı kaynaklarda vadi sansilarinin ne olduğu ama araştırmak lazım canım. ..Gördüğüm kadarıyla senin bb ler var o yuzdem lutfen kendini üzme v3 boşuna strese sokma..Stres hormonlarının dengesini bozmasın tutacağı varsa bu yüzden problem olmasın. ..A harfi yok resmen ya a harfi yok. 4ab fln değil yani 4bb 3bb 4bc böyle.
sende kusura bakma. öyle bir döneme girdim dünden, hormonlarım taban vuruyor. herşey stres yapyor. normalde çok sakin biriyimdir, kendimi tutamıyorum. inşallah sende bunları yaşarsın . kocama acıyorum.((((yanlış anladın sanırım hergün girmiyorum foruma girdiğim zamanlarda da okuduğum anda bildiğim bişey olursa yardımcı olmak adına yazıyorum kötü bi maksadım yok yani
Çok teşekkür ederim ya çok açıklayıcı oldu şimdi anladım tam olarak. Allah razı olsun tamam artık stres yok. Pozitifim.:)Normalde en iyi tutunma şansı olan embriyo 4aa dir..5aa veya 5ab sonra gelir...AB lerde 4-3-2 den daha önemlidir. .İlk önce ab sonra bb en yüksek tutunma şansına sahiptir..Yani 4bb gebelik ihtimali yüksek embriyo dur. .3bb de öyle. ..Ama mesela 4cb nin 3bb den şansı düşüktür. ..Yani embriyo puanlama düz mantıksal işlemidir biraz farklı. ..Yabancı kaynaklarda vadi sansilarinin ne olduğu ama araştırmak lazım canım. ..Gördüğüm kadarıyla senin bb ler var o yuzdem lutfen kendini üzme v3 boşuna strese sokma..Stres hormonlarının dengesini bozmasın tutacağı varsa bu yüzden problem olmasın. ..
benim 4db ve 3bb. ve transferde Murat Ünal, 3bb daha da tutungan oldukların söyledi. moralini buzma, herşey yolunda. ve çok kız burda 3bb hamile kaldı bende dahil çok şükür.Ya arkadaşlar nolur bana yardım edin kafayı yiycem ya. Bu embriyolarin 5aa olması gerekmez mi güya kaliteli. Embriyo donasyonu bizimki embriyo güzel dediler 7 tane. Hepsi 4bb 3bb bu nasl kalite Murat bey iyi diyor bir de. Herkesin 5aa değil mi nolur ya.
Canım allah razı olsun bi sen birde Zaza cvp yazdı transfer den çıktım hepinize dua ettimbana söylemeyin bunları, benim ihtiyacım yok. papatya sordu, kimse yazmadı, ben cevap verince herkez bana başladı yazmaya. ben artık estrofemi azaltma yolundayım çok şükür. ağızdan almakta zorluk yaşamıyorum.
Benimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlarbenim 4db ve 3bb. ve transferde Murat Ünal, 3bb daha da tutungan oldukların söyledi. moralini buzma, herşey yolunda. ve çok kız burda 3bb hamile kaldı bende dahil çok şükür.
Keşke öyle olsaydı bildiğin reglim geldi.Artık diyecek bişey bulamıyorum
Burda doktorla görüşemiyorsun hemşire yönlendiriyor.Test gününü dinlenerek geçirip bekleyecekmişim.Blast olunca aslında 12.günü beklemeye gerek yok hele regl gelmişse! 10.gün bile yapılsa çıkar.Doktoru aradınız mı ne diyor?
Arkadasım bence kimseye bişey sorup kafanı karıştırıp stres yapma.Rabbim ol derse olur.Dua edeceğim bende insallah olur.Benimde 3. Gün 6 hücreli 2 tane transfer oldum Murat hoca pek iyi kalite değil dedi ama sizce hanımlar
Sakın moralini bozma ,transfer öncesi embriyolog hanım bana kalitelerini anlatınca moralim çok bozulmuştu,embriyolog gebelik bekliyoruz dedi,hani öyle çok umutluda konuşmadı..Canım inanki nasipte varsa oluyor,ben o kadar stresliydim,ağrılarım vardı ona rağmen çok şükür tuttu,moralini yüksek tutTeşekkür ederim o kadar rahatlatti ki bu cevaplar beni. Doktora bile çıkistim ilk başta resmen. Perşembe transferm var şu an itibariyle pozitifim :)
Normalde en iyi tutunma şansı olan embriyo 4aa dir..5aa veya 5ab sonra gelir...AB lerde 4-3-2 den daha önemlidir. .İlk önce ab sonra bb en yüksek tutunma şansına sahiptir..Yani 4bb gebelik ihtimali yüksek embriyo dur. .3bb de öyle. ..Ama mesela 4cb nin 3bb den şansı düşüktür. ..Yani embriyo puanlama düz mantıksal işlemidir biraz farklı. ..Yabancı kaynaklarda vadi sansilarinin ne olduğu ama araştırmak lazım canım. ..Gördüğüm kadarıyla senin bb ler var o yuzdem lutfen kendini üzme v3 boşuna strese sokma..Stres hormonlarının dengesini bozmasın tutacağı varsa bu yüzden problem olmasın. ..
Ayyyy bende aynen bu moddayım ya nesende kusura bakma. öyle bir döneme girdim dünden, hormonlarım taban vuruyor. herşey stres yapyor. normalde çok sakin biriyimdir, kendimi tutamıyorum. inşallah sende bunları yaşarsın . kocama acıyorum.((((
inşallah Bebişlerin seninledir,canı gönülden dua edecem sanaBurda doktorla görüşemiyorsun hemşire yönlendiriyor.Test gününü dinlenerek geçirip bekleyecekmişim.Blast olunca aslında 12.günü beklemeye gerek yok hele regl gelmişse! 10.gün bile yapılsa çıkar.
Çok teşekkür ederim lekelenme olsa ümidim çoktu da regl olunca ve yoğun olunca ; tedavinin başarısıyla ilgili çok ta umudum yok arkadasım.Ayyyy bende aynen bu moddayım ya ne
inşallah Bebişlerin seninledir,canı gönülden dua edecem sana
İnşallah bebeklerin seninledir kanamayla ilgili doktora sordun muÇok teşekkür ederim lekelenme olsa ümidim çoktu da regl olunca ve yoğun olunca ; tedavinin başarısıyla ilgili çok ta umudum yok arkadasım.