- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
İnşallah onunda güzel haberini alırız,tabi ben zazacığımın güzel haberinide dört gözle bekliyorumYarın mervetenin sonucunu alalım ve mutlu olalım inşallah
Kızlar dua edin arkadaşımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah onunda güzel haberini alırız,tabi ben zazacığımın güzel haberinide dört gözle bekliyorumYarın mervetenin sonucunu alalım ve mutlu olalım inşallah
Tebrik ederim canım maşallah sağ Salim kucağına al inşallahSagol canim aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
bu gece öyle yaparım çok sağol yarın transfer var offSen estrofemi vajinaya koymadan önce ıslat üst zarını yıka bak gör nasıl eriyecek
Yaşınız kaç acaba ??Teşekkür ederim inşallah. Evet Bahceci ye gittim.Memnun kaldim
Bende bahçeciye gitcem inşallah :)Teşekkür ederim inşallah. Evet Bahceci ye gittim.Memnun kaldim
Allah kolay transfer yaşatsın,bebişlerin zıplasın rahminin güzel yerinden yapışsınlar ve 9 ay boyunca rahat büyüsünler annelerini üzmedenİyi pazarlar yarın transferim var saat 2 de dualarınıza katın beni nolur .. transfer sonrası neler yediniz nelere dikkat ettiniz kaçıncı gün duş aldınız birde ne zaman uçağa bind
bu gece öyle yaparım çok sağol yarın transfer var off
Canım ard arda güzel sonuçlar geliyor inşallah senden güzel haber alalımGüzel haberler var maşallah hepimize, inşallah sırada ben de varımdır, ağustos başı gibi transferim olacak adetimi bekliyoruz
Zelittamın yaşı 36 yerine ben cevap verdimBende bahçeciye gitcem inşallah :)
Cok sagol canim teşekkür ederimTebrik ederim canım maşallah sağ Salim kucağına al inşallah
Canim zazam yazmis ama ben de yazayim 36 yasimdayim Allah yolunuzu acik etsin insallahYaşınız kaç acaba ??
Yolunuz acik olsun canim. Gunkurusu ye sabah ac karnina. Bol su ic. Ben ayni gun ucaga bindim geldim hatta daha da yolculuk yaptim eve. Bir hafta banyo yalmadim kokana kadar :) esim sacimi yikadi sadece. Sebze meyve ve protein karbonitrat her seyden az az ye. Arada evin icinde yuru. Güzel haber ver bize de inşallahİyi pazarlar yarın transferim var saat 2 de dualarınıza katın beni nolur .. transfer sonrası neler yediniz nelere dikkat ettiniz kaçıncı gün duş aldınız birde ne zaman uçağa bind
Zelittamın yaşı 36 yerine ben cevap verdim
Seninde tedavin güzel gitsin inşallah
Çok gençsin ve şansın çok yüksek
Allah razı olsun çok duygulandım şimdi rabbim cümlemize yaşatsın inşallahAllah kolay transfer yaşatsın,bebişlerin zıplasın rahminin güzel yerinden yapışsınlar ve 9 ay boyunca rahat büyüsünler annelerini üzmeden
Ezaları düz akılları terinde sağlıklı doğsunlar annelerinin kucağına inşallahhhhh
Allah razı olsun günkurusu ne oluyor bilmiyorum birde sırtüstü mü yanmı yatmak gerek inşallah güzel haberler vericemYolunuz acik olsun canim. Gunkurusu ye sabah ac karnina. Bol su ic. Ben ayni gun ucaga bindim geldim hatta daha da yolculuk yaptim eve. Bir hafta banyo yalmadim kokana kadar :) esim sacimi yikadi sadece. Sebze meyve ve protein karbonitrat her seyden az az ye. Arada evin icinde yuru. Güzel haber ver bize de inşallah
Canım cok mutlu oldum değerine inşallah hayırlısıyla devamı da gelsinMerhaba arkadaslar. Bugun 10. Gunum ve degerim 648.
Allah razı olsun canım senden nasıl güzel desteklerinizi almak iyi ki yanımdasınızYarın mervetenin sonucunu alalım ve mutlu olalım inşallah
Allah yardımcın olsun inşallah burdaki herkese dua ediyorum eminim herkeste birbirine dua ediyodur inşallah kolayca gecsin transfernİyi pazarlar yarın transferim var saat 2 de dualarınıza katın beni nolur .. transfer sonrası neler yediniz nelere dikkat ettiniz kaçıncı gün duş aldınız birde ne zaman uçağa bind
Gunkurusu kuru kayisinin bir cesidi aktardan aldim. Kayisi beni etkilemez ama gunkurusu masallah :) yuzukoyun haric her turlu yattim ben. Ama hastanede bacaklarimi kivirdim sirt ustu yattimAllah razı olsun günkurusu ne oluyor bilmiyorum birde sırtüstü mü yanmı yatmak gerek inşallah güzel haberler vericem
Sagol canim. Insallah bebislerin 40 i karışacak:)Canım cok mutlu oldum değerine inşallah hayırlısıyla devamı da gelsin