Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İyi pazarlar yarın transferim var saat 2 de dualarınıza katın beni nolur .. transfer sonrası neler yediniz nelere dikkat ettiniz kaçıncı gün duş aldınız birde ne zaman uçağa bind
Sen estrofemi vajinaya koymadan önce ıslat üst zarını yıka bak gör nasıl eriyecek
bu gece öyle yaparım çok sağol yarın transfer var off

İyi pazarlar yarın transferim var saat 2 de dualarınıza katın beni nolur .. transfer sonrası neler yediniz nelere dikkat ettiniz kaçıncı gün duş aldınız birde ne zaman uçağa bind

Allah kolay transfer yaşatsın,bebişlerin zıplasın rahminin güzel yerinden yapışsınlar ve 9 ay boyunca rahat büyüsünler annelerini üzmeden
Ezaları düz akılları terinde sağlıklı doğsunlar annelerinin kucağına inşallahhhhh

Güzel haberler var maşallah hepimize, inşallah sırada ben de varımdır, ağustos başı gibi transferim olacak adetimi bekliyoruz
Canım ard arda güzel sonuçlar geliyor inşallah senden güzel haber alalım

Yolunuz acik olsun canim. Gunkurusu ye sabah ac karnina. Bol su ic. Ben ayni gun ucaga bindim geldim hatta daha da yolculuk yaptim eve. Bir hafta banyo yalmadim kokana kadar :) esim sacimi yikadi sadece. Sebze meyve ve protein karbonitrat her seyden az az ye. Arada evin icinde yuru. Güzel haber ver bize de inşallah

Allah kolay transfer yaşatsın,bebişlerin zıplasın rahminin güzel yerinden yapışsınlar ve 9 ay boyunca rahat büyüsünler annelerini üzmeden
Ezaları düz akılları terinde sağlıklı doğsunlar annelerinin kucağına inşallahhhhh
Allah razı olsun çok duygulandım şimdi rabbim cümlemize yaşatsın inşallah

Yolunuz acik olsun canim. Gunkurusu ye sabah ac karnina. Bol su ic. Ben ayni gun ucaga bindim geldim hatta daha da yolculuk yaptim eve. Bir hafta banyo yalmadim kokana kadar :) esim sacimi yikadi sadece. Sebze meyve ve protein karbonitrat her seyden az az ye. Arada evin icinde yuru. Güzel haber ver bize de inşallah
Allah razı olsun günkurusu ne oluyor bilmiyorum birde sırtüstü mü yanmı yatmak gerek inşallah güzel haberler vericem

• Beğen
Reactions: cal

Allah yardımcın olsun inşallah burdaki herkese dua ediyorum eminim herkeste birbirine dua ediyodur inşallah kolayca gecsin transfern
ben aynı gün döndüm tek basıma gttğim için stres yapma işlem zor değil bebişlerinle dön inşallah

Allah razı olsun günkurusu ne oluyor bilmiyorum birde sırtüstü mü yanmı yatmak gerek inşallah güzel haberler vericem
Gunkurusu kuru kayisinin bir cesidi aktardan aldim. Kayisi beni etkilemez ama gunkurusu masallah :) yuzukoyun haric her turlu yattim ben. Ama hastanede bacaklarimi kivirdim sirt ustu yattim

X