Kahve akıntılar çoğul gebelikte çok rastanır canım arkadaşımBilemiyorum ki inşallah :)
Sen estrofemi vajinaya koymadan önce ıslat üst zarını yıka bak gör nasıl eriyecekDün arayıp konuştum doktorla normal dedi erimeyebilir ama etki edermiş.. progestan hergün 100 ml kalçadan cleaxan göbekten rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Amiiiin canım kardeşimBu arada cok yazdim biliyorum ama ben buradan cok sey ogrendim. Zazam mavisufi artemissi ve daha nice arkadasim hakkinizi helal edin. Insallah benim de bundan sonrakilere faydam olur. Once zazamda sonra diger arkadaslarin guzel haberlerinde oynariz insallah. Yuregimin en derin kosesinden diliyorum ki Rabbim hepimizin yuzune gulsun
Çok teşekkür edrime canım+90 (548) 867 00 70
Evet o şekilde olur .Rahim içi kullandıran çok doktor var
İlacı ıslatıp üst zarını bozup koyuyorsun vajinaya
Evet canim o şekilde aldım.Sabah 5 öğlen 5 akşam 5 tane progestwron 200 mü aldınız???vajinadan fitil olarak mııııı
Tebrikllerrr çok çok sevindim zelitta...en kisa surede kalbini ve keseyi görmeni dilerim:)Merhaba arkadaslar. Bugun 10. Gunum ve degerim 648.
Sağolasın canim inşallah.. cok tesekkur ederimTebrikllerrr çok çok sevindim zelitta...en kisa surede kalbini ve keseyi görmeni dilerim:)
Bilemiyorum ki inşallah :)
Dayanamadim :) 12. gun tekrar baktiracagim. 9. Gunden sonra kanda ufak tefek cikiyor.Normalde 12. Gün yapılmıyor mu test? Sen mi erken yaptırmak istedin?
Transfer sonrası 5-6 günü bile kanda azda olsa beta hcg çıkıyor eğer tutundularsaNormalde 12. Gün yapılmıyor mu test? Sen mi erken yaptırmak istedin?
insallah, bende hep takip deyim ve çok mutlu oluyorum masallahKızlar okadar güzel sonuçlar alıyoruzki son zamanda maşallah
Hep böyle devam etsin inşallah
Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin :)bahçeci ye mi gittiniz ???Sağolasın canim inşallah.. cok tesekkur ederim
Teşekkür ederim inşallah. Evet Bahceci ye gittim.Memnun kaldimAllah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin :)bahçeci ye mi gittiniz ???
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımTeşekkür ederim inşallah. Evet Bahceci ye gittim.Memnun kaldim
Sagol canim insallah darisi basina. Sira sana yaklasiyo.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.
Güzel bi hamilelik yaşarsın inşallah
Sagol canim aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahZelitta arkadaşım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin Allah herkese nasip etsin inşallah.