Hayır estrofem ağızdan alınır, progestan kapsülse alttan. yalnış anlamışsın bence.Estrofemi rahimden al dedi doktor dün koymuştum bugun tekrar farkettim dünkü erimemiş duruyor normal mi
benim 2 ci normal tüp bebekte değerlerim çok yavaş yükseldi. doktor durmadan kan,kan ver dedi, bunalttılar, strese soktular. o tedaviden sonra kendime söz verdim, yükseldiğin gördüm, yormaycam, bekleyecem, ve ultrasyona gidecem. belki o zaman stresten uzak olsaydım bebek normal büyürdü diyorum.Doktor beklicez pazartesi tekrar yaptır dedi keseyi görene kadar yüreğimiz ağzımızda olcak dedi
Progesteron 4 olup ikizlere gebe kalan gördüm kuzumArkadaslar transferin 5.gün testimde e2:212 progesteron 7 çıktı.Progesteron böyle düşük olup hamile kalan varmı acaba?
yararlı bakterilerdi zararı yokGynofloru arastiran soran var mi? Denemek istiyorum ama doktora sormadan da denenir mi acaba bie zarari olmasindan korkuyorum
Tahlil sonucunu aldığımdan beri elimde ayağımda can kalmadı gecen tedavidede böyle düşüktü negatifti.İnsallah zazam öyledir bu konuda çok bilgim yok.İğneye geçtik sabah akşam iğneProgesteron 4 olup ikizlere gebe kalan gördüm kuzum
iğneye geç sabah akşam
yada progestan fitil 5-5-5 çıkar
kötü düşünme bak sana bir şey anlatım bir arkadaşımız burda ismi masum80 reklam diye kapatılar nikini tanıdığım ve telefonla konuştuğum kişidi halilde ilk denedi progesteron 7 çıktı negativ olduTahlil sonucunu aldığımdan beri elimde ayağımda can kalmadı gecen tedavidede böyle düşüktü negatifti.İnsallah zazam öyledir bu konuda çok bilgim yok.İğneye geçtik sabah akşam iğne((
Forumda çok baktım çok olumlu seyler okuyamadım insallah aynı durumda oluruz.kötü düşünme bak sana bir şey anlatım bir arkadaşımız burda ismi masum80 reklam diye kapatılar nikini tanıdığım ve telefonla konuştuğum kişidi halilde ilk denedi progesteron 7 çıktı negativ oldu
ikinci defa denedi yine prog 7 çıktı kesin negativ dedi 7 gün idrar testi pozitiv çıktı darısı başına
Sakın moralini bozma benimki 9 civarı birşeydi,progesteranı 5-5-5 şeklinde almam istendi,hem bu değerler senin hamile olup olmadığını göstermezArkadaslar transferin 5.gün testimde e2:212 progesteron 7 çıktı.Progesteron böyle düşük olup hamile kalan varmı acaba?
İnsallah canım çok saolasın beni rahatlattınSakın moralini bozma benimki 9 civarı birşeydi,progesteranı 5-5-5 şeklinde almam istendi,hem bu değerler senin hamile olup olmadığını göstermez
Murat hoca nin warsap no su var mı.bir de ona yazmaya deneyimKIzlar az önce murat beyle konuştum gynofloru başla dedi ve transfere 5 gün kala burak yani progesteron kullanana kadar
günde 1 fitil akşam yatmadan önce
12.gün 154Canim merhaba sen bana beta hcg degerlerini gunlere gore yazar misin
Zazacim benim çok yüksekti tek ve kiz:) sanırım o bünyeyle alakalı.. allahım yeni tedavi sürecinde sana bir oğlan bir kız versin inşallahayyy kurbanolur ben teyzesi ona
yüksek beta eğer ikiz değilse erkek muhtemelen
Benim 6 idi:)gün-de 5 5 5 aldım.uzun bi süre.merak etme.sikinti olmaz .Arkadaslar transferin 5.gün testimde e2:212 progesteron 7 çıktı.Progesteron böyle düşük olup hamile kalan varmı acaba?
Sabah 5 öğlen 5 akşam 5 tane progestwron 200 mü aldınız???vajinadan fitil olarak mıııııBenim 6 idi:)gün-de 5 5 5 aldım.uzun bi süre.merak etme.sikinti olmaz .
Tatlım bana da hem içmem hem de vajinal almamı söylemişti. Yanlış anlaşılma yok canım doktor bazen estrofemi vajinal kullandırtıyor.Hayır estrofem ağızdan alınır, progestan kapsülse alttan. yalnış anlamışsın bence.
Ayy canım kardeşim kurban olurum o bal dilineZa
Zazacim benim çok yüksekti tek ve kiz:) sanırım o bünyeyle alakalı.. allahım yeni tedavi sürecinde sana bir oğlan bir kız versin inşallah