Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Doktor beklicez pazartesi tekrar yaptır dedi keseyi görene kadar yüreğimiz ağzımızda olcak dedi
benim 2 ci normal tüp bebekte değerlerim çok yavaş yükseldi. doktor durmadan kan,kan ver dedi, bunalttılar, strese soktular. o tedaviden sonra kendime söz verdim, yükseldiğin gördüm, yormaycam, bekleyecem, ve ultrasyona gidecem. belki o zaman stresten uzak olsaydım bebek normal büyürdü diyorum.

Arkadaslar transferin 5.gün testimde e2:212 progesteron 7 çıktı.Progesteron böyle düşük olup hamile kalan varmı acaba?

Progesteron 4 olup ikizlere gebe kalan gördüm kuzum
iğneye geç sabah akşam
yada progestan fitil 5-5-5 çıkar
Tahlil sonucunu aldığımdan beri elimde ayağımda can kalmadı gecen tedavidede böyle düşüktü negatifti.İnsallah zazam öyledir bu konuda çok bilgim yok.İğneye geçtik sabah akşam iğne ((

Tahlil sonucunu aldığımdan beri elimde ayağımda can kalmadı gecen tedavidede böyle düşüktü negatifti.İnsallah zazam öyledir bu konuda çok bilgim yok.İğneye geçtik sabah akşam iğne ((
kötü düşünme bak sana bir şey anlatım bir arkadaşımız burda ismi masum80 reklam diye kapatılar nikini tanıdığım ve telefonla konuştuğum kişidi halilde ilk denedi progesteron 7 çıktı negativ oldu
ikinci defa denedi yine prog 7 çıktı kesin negativ dedi 7 gün idrar testi pozitiv çıktı darısı başına

Forumda çok baktım çok olumlu seyler okuyamadım insallah aynı durumda oluruz.

Kızlaaarrrr merhabalar sperm donasyonu yaptıracaklar arasında l_arginin kullanan var mı? Eczacı bana erkekler içindir o size gerekmez dediği için alıp kullanmadım. Ama acaba kullansam işe yarar mı diye soruyorum çünkü Ağustosta ben de tedaviye başlayacağım inşallah yapabileceğim herşeyi yapmak istiyorum şuan d vitamini, Arı sütü, resveratrol, prenatal dha ve folifor kullanıyorum. Ayrıca 5 temmuzdan bu yana 12 günlük bir kür olan bal_tarçın_çörek otu karışımı yiyorum. Spora başladım aynı zamanda diyet yapıyorum. Sizler hazırlık aşamasında neler yapıyorsunuz hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…