- 28 Şubat 2018
- 302
- 379
- 38
Amh ve fsh degeriniz kacti?
Amh 3.27 Fsh 5.5 fakat benim problemin yumurta kalitesi kaynaklı kaliteli embriyo oluşmaması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh ve fsh degeriniz kacti?
Kariotipe baktılarmı kanda senin ve eşininAmh 3.27 Fsh 5.5 fakat benim problemin yumurta kalitesi kaynaklı kaliteli embriyo oluşmaması
Kariotipe baktılarmı kanda senin ve eşinin
eğer o kanda bir hromozomda bile translakasyon çıksa mutlaka oluşan embriyolar genetik teste gitmeli vede pgd değil ancak ngs buda büğük bir masrafGeçen hafta kan verdik 45 gün sonra çıkar dediler.
eğer o kanda bir hromozomda bile translakasyon çıksa mutlaka oluşan embriyolar genetik teste gitmeli vede pgd değil ancak ngs buda büğük bir masraf
inşallah kariotipiniz temiz çıkar
İnşallah istediyin gibide olurİnşallah çıkmaz ama zaten kalite problemi yaşadığımız için eninde sonunda donasyon çıkar yol gibi gözüküyor. Hep kendime benzeyen bir kızım olsun isterdim ama Allah böyle nasip ettiyse isyan etmeden kabullenmek gerekiyor sanırım
Daha 4. Günü erken genelde 7. 8. Günü belirtiler kendini hissetiriyo paniğe kapılma hemen olcak inşallahArkadaşlar bugün transferin 4.günü ne batma hissi ne belde ağrı hiçbişey yok.Yarın e2 ve progesteron için test vereceğim.Yer gök dua lütfennnn.
Transferden sonra progesteron ve e2 bakılmasınin sebebi nedir acaba?Arkadaşlar bugün transferin 4.günü ne batma hissi ne belde ağrı hiçbişey yok.Yarın e2 ve progesteron için test vereceğim.Yer gök dua lütfennnn.
İlaçlar yeterlimi diye değerler düşük olursa iğneye geçiliyor.Her merkez bu değerleri baz almıyor galiba.Transferden sonra progesteron ve e2 bakılmasınin sebebi nedir acaba?
merve bunu halil bey istiyor e 2 boşuna bence ama progesteron 10 altında iğneye geçiyorlarTransferden sonra progesteron ve e2 bakılmasınin sebebi nedir acaba?
selma tüm kalbimle güzel sonucunu beklerimİlaçlar yeterlimi diye değerler düşük olursa iğneye geçiliyor.Her merkez bu değerleri baz almıyor galiba.
Kalbinden öperim güzel insan. insallah..selma tüm kalbimle güzel sonucunu beklerim
Daha 4. Günü erken genelde 7. 8. Günü belirtiler kendini hissetiriyo paniğe kapılma hemen olcak inşallah
Canım ben ne ikili tarama ne de başka bir test yaptırdım.bu testleri gereksiz buluyorum doktorum da öyle demişti.Allahima bin şükür kızımda hif bir sıkıntı yok masallah..Selam kızlar.. özellikle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olucak. bu ikili tarama testini nasıl yaptırdınız? sonuçta bizim yaşımıza bakılarak yapılmamalı test?
Birazdan testi yaptırcam aynı saatte vermek için bekliyorum inşallah artar dua edinDeğerlerin arttı mı? Merak ettim
Gynoflor u mustafa bahceci mi tavsiye etti canimkızlar az önce dr mustafa bahçecinin açıklamasını dinledim rahim içinde laktobocillüs bakterilerin çok olması embriyo tutunmasını kolaylaştırır
yani yararlı bakteriler
kızlar ginoflor kullanalım birde probiotik ağızdan alalım