Hayikri olsun.bize de detaylari yazarsanız sevinirim.. Ukrayna ile ilgikiMerhaba canım cok tesekkur ederım ınsallah hayırlısı ıle baslıcam karar vermek zor oldu ama sonunda dogru kararı verdıgımı dusunuyorum ınsallah rabbım utandırmasın ve ukraynaya gıdınce vazgecmem herseyın hayırlısı
biz neredeyse aynı zamanda 3 kişi gyno life transfer olduk: geraniy, xfilo, neo1903. çok şükür hepimiz hameliyiz.kızlar bir arkadaşımızda yazmıştı haklı hepimiz nerelerde pozitif sonuç aldık yazalım yeni gelenler için yol gösterici olsun. ilk ben başlıyorum ben bahçeci kıbrısta murat beyde pozitif sonuç aldım
Merhaba kac kez gittiniz kibrisa? tedavi için bende bahçeci yi düşünüyorum Bi kez eşiniz bi kez sizin gelmesi yeterli dedi sizde öyle mi gittinizkızlar bir arkadaşımızda yazmıştı haklı hepimiz nerelerde pozitif sonuç aldık yazalım yeni gelenler için yol gösterici olsun. ilk ben başlıyorum ben bahçeci kıbrısta murat beyde pozitif sonuç aldım
Tabıkıde canım kesınlıkle yazıcam ınsallahHayikri olsun.bize de detaylari yazarsanız sevinirim.. Ukrayna ile ilgiki
Amin inşallahikiz bebelerinle dön inşallah
Bize bundan hiç bahsetmedi Direk donasyon dedi.Böyle birsey olsa bize söylerdi.Denerdik.Cekirdek nakli yapılıyor diye hit in sayfasında var ordan bilgi edinebilirsiniz. Acaba sonuçları ne oluyor?
bende bahçecide denedim ilki gebe kaldım düştü ikinci dondurulmuşlardan negativ aldımMerhaba kac kez gittiniz kibrisa? tedavi için bende bahçeci yi düşünüyorum Bi kez eşiniz bi kez sizin gelmesi yeterli dedi sizde öyle mi gittiniz
selmacım du kaçıncı donasyon denemenBugün transferin 2.günü.Arada yürürken ağrı oluyor.Sebebini bilmiyorum önceki tedavilerde de o kadar çok hissettim ki hep tutunuyor oldu deyip hayal kırıklıkları yaşayınca artık hiçbir anlam yüklemiyorum.
BU 3.denemem.İlki bahçecide negatif ikincisi Hit te negatif bu da hitte canım.İnsallah canım insallah.selmacım du kaçıncı donasyon denemen
obiri denemelerini nerde yaptırdın
şimdiki bildiyim halil beyde
inşallah bu son ve güzel olur
bunlar arasında kaldıysan halil bey derdimHalil ibrahim tekin mi yoksa dogus tıp merkezı mımarasında kaldım lutfen yorumlar mısınız yasım 44
bende 4 defa halilde 2 defa bahçecide denedimBU 3.denemem.İlki bahçecide negatif ikincisi Hit te negatif bu da hitte canım.İnsallah canım insallah.
Merhaba Zaza bu konuda çok tecrübeli olduğunuzu düşünerekten sormak istiyorum gyno life hakkında ne düşünyosun orası nasıl bir merkezbende 4 defa halilde 2 defa bahçecide denedim
ama bahçecide devam-))
Günaydın geldik girnedeyiz çok sıcak şu an sadece dinleniyoruz cuma doktor görüşmesi olcak yumurta donasyonu bu arada .. dua edin nolur bebişlerimi alıp döneyim
biz neredeyse aynı zamanda 3 kişi gyno life transfer olduk: geraniy, xfilo, neo1903. çok şükür hepimiz hameliyiz.
vallah denemediyim yerdir bir şey söyleyemem gebe kalan arkadaşlarım çok ordaMerhaba Zaza bu konuda çok tecrübeli olduğunuzu düşünerekten sormak istiyorum gyno life hakkında ne düşünyosun orası nasıl bir merkez