Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

vallah denemediyim yerdir bir şey söyleyemem gebe kalan arkadaşlarım çok orda
ama donörlerde sık görülen genetik test yapıp yapmadıklarını araştırın
bahçecinin bunu yaptıklarından eminim
Aynen benim içinde genetik tanı önemli saolun

bahçeci klinikten damla hm diyorki
Kızlar çok şükür progesteron çok yüksek diyordum ya test sonucu yanlışmış 60 çıkmıştı en fazla 1.50 olması gereken değer:) valla doktor bile şok olmuştu tekrar yaptık da nornal çok şükür. Sanırım pazartesi transfer var çok heyecanlıyım :)
çok şükür kardeşim
inşallah güzel sonuç alasın tedavinden

Bende sizin msajlarınızı okuyarak Gynolife a karar verdim. Arzu hanımla görüştük raporlarımı istedi. Yarın Murat bey görüşmek için arayacakmış. Ankarada güvendiği bir doktora yönlendirip hazırlık aşamasını takip edecekmiş.
Dönerlere genetik test yapıp yapmadıklarını sorarmısın canım aradıklarında yani genetik hastalığı kromozom problemleri olup olmadıgına bakylarmymş bende orayı düşünüyorum

Dönerlere genetik test yapıp yapmadıklarını sorarmısın canım aradıklarında yani genetik hastalığı kromozom problemleri olup olmadıgına bakylarmymş bende orayı düşünüyorum

Arzu hanım tüm donörlerin genetik sağlık ve psikolojik testlerden geçip doğurganlıkları onaylanmış Sağlık Bakanlığı onaylı donörler olduğunu söyledi. Ama Murat beye de sorarım

Dondurulmuşların olduğu için mi 4 defa denedin?
Yok selmacım ilk halilde denedim kimyasal gebelik oldu
sonra orda ilk denediyim donorun dondurulmuşlarından negativ aldım
sonra yeni donörle yeniden negativ
ve dondurulmuşlar yine negativ
halilin merkezinde lütven benden küsmesin hamile kalan arkadaşlarım çok ilgisiz kalıyordum
çok stresler yaşadım
bahçeci tabii parada veriyorsun ama ilgi var
önemsiyorlar hastayı
piskolojı durumumuza anlayış veriyorlar

Kızlar çok şükür progesteron çok yüksek diyordum ya test sonucu yanlışmış 60 çıkmıştı en fazla 1.50 olması gereken değer:) valla doktor bile şok olmuştu tekrar yaptık da nornal çok şükür. Sanırım pazartesi transfer var çok heyecanlıyım :)
Şimdi kaç değerin.

Ben sormadan anlattılar yapıldığını.

• Beğen
Reactions: cal
Yok selmacım ilk halilde denedim kimyasal gebelik oldu
sonra orda ilk denediyim donorun dondurulmuşlarından negativ aldım
sonra yeni donörle yeniden negativ
ve dondurulmuşlar yine negativ
halilin merkezinde lütven benden küsmesin hamile kalan arkadaşlarım çok ilgisiz kalıyordum
çok stresler yaşadım
bahçeci tabii parada veriyorsun ama ilgi var
önemsiyorlar hastayı
piskolojı durumumuza anlayış veriyorlar
Benim Türkiye deki 2 doktorum çok iyiydi aile gibi olduk.Ben konuştukça gözleri dolardı benim acımı hislerimi çok iyi anlarlardı.Bu konuda Kıbrıs çok zayıf maalesef çok zayıf.

Benim Türkiye deki 2 doktorum çok iyiydi aile gibi olduk.Ben konuştukça gözleri dolardı benim acımı hislerimi çok iyi anlarlardı.Bu konuda Kıbrıs çok zayıf maalesef çok zayıf.
Allah sonucumuzu güzel etsin arkadaşım
Kıbrısa bir tek tatile gidelim

bende bahçecide denedim ilki gebe kaldım düştü ikinci dondurulmuşlardan negativ aldım
ama bahçeciyi aile gibi görüyorum ve güveniyorum yine onlarla yola devam
inşallah bende hamile kaldığımı yazarım
Inşallah hamile kaliriz hepimiz bende bahçeci ye güvenmek istiyorum bakalim aklımda çok soru var acaba donör şu ulkeden geliyo 20li yaştan yukarisindaki donör olmuyo falan deyip orda çalışanların yumurtası mi diye ?????

Donasyon yaptıran ve olumlu sonuç alan arkadaşlar acaba kendi yumurtalariyla hiç hamile kaldılar mi yoksa düşük yaşadıkları için mi donasyona karar verdiler? Ben hiç hamile kalamadim tüp bebek tedavilerine rağmen sorun yumurta kalitesizligi gözüküyor ama gerçek sebep o mu o da tam bilinmiyor o yüzden merak ettim donasyon olursa hamile kalabilir miyim acaba donasyonla hamile kalan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim

Inşallah hamile kaliriz hepimiz bende bahçeci ye güvenmek istiyorum bakalim aklımda çok soru var acaba donör şu ulkeden geliyo 20li yaştan yukarisindaki donör olmuyo falan deyip orda çalışanların yumurtası mi diye ?????
vallah orda çalışanlarında olsa damlanın yumurtalarını isterdim -)))

X