Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hayırlı olsun Arkadaşım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

BEN gynolife yumurta donasyonu. 2 embriyo transfer edildi 1 tanesi tutundu. 30. Haftayız erkek bebek bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun süre giremiyordum.Bugün fırsat buldum ve geriye dönük neredeyse tüm mesajları okudum Pozitif alan o kadar kişi var ki MAŞALLAH diyeyim öncelikle hepiniz adına çok çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah ve doğum yapanlar hayırlı uğurlu olsun darısı isteyen herkesin olur inşallah.

Yerim o kuzuyu : ) 1ay gibi bi süre kalmış oğulcuğun doğmasına. Artık ismini belirlediniz mi ? kac kg aldın toplanda
:) canım benim. Yok tatlım adı belli değil :) 12 kilo aldım şimdiye kadar. Görenler göbek dışında kilo almamışsın diyor. Kollar bacaklar ince, kalça biraz büyüdü, ben fazla aldığımı düşünüyorum ama doktor ilaçlardan dolayı kilomu normal buluyor. Sonuçta kortizon kullandın, hormon aldın çok dedi ayrıca Gebelik başında 59 kilo olduğum içinde çok değil dedi. Umarım çok daha fazla almam.

Arkadaşlar geçen cumartesi yumurta toplama yapılmıştı, 12 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, bunların 6 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu, 1 tanesi de 6. Günde donduruldu, yani toplam 7 tane embriyomuz oldu, hepsi de 1. Kaliteymiş. Hayırlısıyla gelecek ay ki adetimle başlıyoruz yani Ağustos 4-5 gibi transferim olacak. Çok heyecanlıyım

Amin canim amin insallah hepimizin olur

Ne güzel bi gelişme. Senin rahimde sorun yoktu bence embriyo donasyon fikri yerinde bi karar olmuş eşinin bunu kabul etmesine şaşırdım sonuçta onun eskisinden çocukları var ya.Ancak taktir ettim sonucda evlat evlattır. Bence başarı sansın çok yüksek bu sürede sigaradan kurtul arkadaşım hatırlıyorum çok içiyodun. Hayırlı olsun tedavin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…