Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kizlar hayirlisiyla benim ogulcuklarim dunyaya geldi .dilerim herkes bu guzel duyguyu sonuna kadar yasar .tarifi mumkun olmayan bir mutluluk yasiyor insan
Bu sayfanın eskileri ikimizin yakınlığını bilir.
Rabbim biliyo çok mutlu oldum.
Sağlıkla büyüt, hayırlı evlatlar olsunlar.
Uykusuz gecelerin başladı :)
Ama sen öyle anaç ve şevkatli bi insansın ki eminim 2 değil 4 olsalardı da hiç zorlanmadan hepsine bakardın.
oğulcukların azıcık büyüdüğünde bide kız kardeş düşünüyormusun

Arkadaşlarım merhaba;Dün Kıbrisa gittik.Eşim sperm verdi benim rahim kalınlığı 7.2.Pazartesi transfer olacak .Bu arada uçak biletleri yarı yarıya artmış((
Cnm 7.2 transfer için ince 8.5 ve üzeri uygun ama zaten daha zaman var estrofem kullanıyorsan kalınlaşır başka ilaç yada iğne kullanıyormusun

Hakkınızda hayırlısı olsun insallah bebeginizi alıp gelirsiniz. Kardeşinizin amh ı kaç. .Kaç tane yumurta görunuyo son kontrollerde?
Cnm amh bakmadılar yaşı 24 bugun sabah gittik 6 yumurta var şu an geriden gelen bi kaç minik var ptesi tekrar kontrol var biz eşimle önden gidiyoruz kardeşim haftaya ctesi gelir

Morkanatlarim canim arkadasim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim uykusuz geceler basladi ama hic zor degil cnm tam tersine hic uyumak istemiyor insan .evet isterdim bir kardes daha ama benim amelyat sikintili gecti o yuzden rabbim bunlara uzun omur versin .

İnşallah oğlanlarını evlendirip kendine iki kız evladı kazanırsın canım
Gözün aydın olsun

Kizlar hayirlisiyla benim ogulcuklarim dunyaya geldi .dilerim herkes bu guzel duyguyu sonuna kadar yasar .tarifi mumkun olmayan bir mutluluk yasiyor insan
Ay ne güzel haber. Allah analı-babalı büyütsün. uzum ömürlü, sağlıklı olsunlar.

Rahim 2.8 di ptesi günü dün 5.2 olmuş estrofemi günde 3 e çıkardık 2 gün sonra tekrar kontrol var merak ettiğim transfer den ne kadarönce progestan başladınız ve jel başladınız mı

Reactions: cal
Arkadaşlar son zamanlarda gebe kalan çok arkadaşımız oldu ALLAH hepsine sağlıklı doğumlar ve evlatlar nasipetsin. Bu arkadaşlar hangi merkezlerden gebe kaldılar bilen var mı her birini?Son zamanlarda en başarılı merkez hangisi acaba?

Gözünaydın ilkbahar, ogluslarina allah uzun sağlıklı mutlu ve bereketli bir ömür versin..Güle güle büyüt yavrularini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…