Ben,eylülde gynolife da yumurta donasyonu olcakKizlar merhaba suban gynolife ya tedaviye baslayan yada baslama tarihi belli olan kimler var?
Merhaba gynolife da fiyat nedir ?Ben,eylülde gynolife da yumurta donasyonu olcak
5000 EuroMerhaba gynolife da fiyat nedir ?
Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinle dönArkadaşlar yarın transferim var hepinizin duarına ihtiyacım var.
Canım sen beni karıştırdın sanırım, eşimle benim ilk evliliğimiz, eşimin çocuğu yok ve ben sigara içmiyorum. Yaşım artık 45 olduğu için zaman kaybetmeyelim şansımızı arttıralım diye embriyo donasyonuna karar verdikNe güzel bi gelişme. Senin rahimde sorun yoktu bence embriyo donasyon fikri yerinde bi karar olmuş eşinin bunu kabul etmesine şaşırdım sonuçta onun eskisinden çocukları var ya.Ancak taktir ettim sonucda evlat evlattır. Bence başarı sansın çok yüksek bu sürede sigaradan kurtul arkadaşım hatırlıyorum çok içiyodun. Hayırlı olsun tedavin.
Amin sen de tez zamanda inşallah canımBak görürsün ikiz evlat annesi olucaksın inşallah
Tatlım ben önümüzdeki ay regl olmamla birlikte başlayacağım Allah izin verirse. İstenilen tahlil ve testleri yaptırdım sonuçlarını bekliyorum.Kizlar merhaba suban gynolife ya tedaviye baslayan yada baslama tarihi belli olan kimler var?
Cnm ben başladım Gynolife da İstanbul takip yapılıyor bugun tekrar Kontrolüm var rahim 5.2 bakalım bugün kaç milim olmuş siz ne aşamadasınızKizlar merhaba suban gynolife ya tedaviye baslayan yada baslama tarihi belli olan kimler var?
MaşallahArkadaşlar sizce gebelik var mı ?
Allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinle dön
ben eylül ekim gibi başlayacağım inşallahKizlar merhaba suban gynolife ya tedaviye baslayan yada baslama tarihi belli olan kimler var?
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çok güzelSonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Allah razı olsun çok şükür canım Allah hepimize göstersin :)hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çok güzel
Gözün aydın canim. Saglicakla ilerlesin saglicakla dogsun insallahAllah razı olsun çok şükür canım Allah hepimize göstersin :)
Gözün aydın canım Allah sağlıkla ilerletsin gebeliğini ve sağlıkla kucağına al inşallahSonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Maşallah çok güzelSonucum 154.7 arkadaşlar nasıl sizce
Sağolun çok teşekkür ederim darısı size inşallahh
Tebrıkler Merveecim bence değerin ok güzel, allah tamamına erdirsin...Sağolun çok teşekkür ederim darısı size inşallahh