Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

ankarada özelde tüm doktorlara takip yaptıra bilirsiniz

Aslında sorduğum şu, Hit ve Gynolife İstanbuldaki merkezlerinde kontrol ve muayene yapıyorlar ya transfer öncesi. Ankarada muayenhanesi olan merkez var mı acaba Kıbrısta? Yoksa herhangi bir özele gidip ben donasyon yaptırıcam beni kontrol edin dersem kontrol etmezler bence

Eğer ikinci denemem için dondurulmuşların varsa 1650 euro ödüyosun ama bnm kalmamıstı en bastan yeni dönorle basladık o da %20 indirimle 4000 euro verdik bahceci kıbrısta da var

İlk Donörünüzün yumurta kalitesi kötü mü çıktı?

Reactions: cal
Bulunduğunuz şehirdeki bir doktora gitmeniz yeterli.Zaten açıklama yapmanıza da gerek yok.Donasyonla alakalı.Dondurulmuş embriyo transferi ile aynı durum olduğu için tüp bebek tedavisi görüyorum demeniz yeterli ben öyle yaptım.Doktor sadece rahim ölçümünü yapıp verdi.Bu kez sadece eşim sperm verirken doktorum kendisi bakacağı için ben de Kıbrıs a gittim.

Reactions: cal

Teşekkür ederim.

üzülerek söylüyorum ama kazıklama demeyelim de ordaki herkes bizi bankamatik olarak görüyor adımını attığın an ne de olsa eninde sonunda gelecek diye bakıyorlar
Kizlar, benim de eylülde transferim var hala pöfür pöfür sigara iciyorum, bu son Paket diyorum arkasi yine geliyor aranizda o güne kadar icen oldu mu?
keşke bırakabilsin sigara yumurta ve spermin dna sını bozuyormuş bunu bahçeci dr u murat bey söyledi tedaviden 2 ay önce mıutlaka sigaranın bırakılması gerekiyormuş

Çok iyiymiş umarımbu kez olur.Benim daha öncede kalınlık aynıydı negatif.Ama bu değer kötü olsa doktor neden transfer yapsın ben olumlu düşünmeye devam edeyim insallah başaracağız.
hit için hiç öyle düşünme bana 2 mm ile yaptı geri kalan 5 transferimde en fazla kalınlığım 5.5. mm olmuştu ve hepsinde de transferi yaptı

İnsallah canım bu kadar uğrasıyoruz insallah emeklerimiz hayırlı ve güzel sonuçlanır.
dediğim gibi halil endometrium için transferi ertelemez ancak fizik tedavi al der ama 7.2 de hiç fena değil bence hatta bnm gibi bi hasta için süper

Kizlar hayirlisiyla benim ogulcuklarim dunyaya geldi .dilerim herkes bu guzel duyguyu sonuna kadar yasar .tarifi mumkun olmayan bir mutluluk yasiyor insan
hoşgeldin canım minik beyler de hoşgeldiler dünyaya çok tebrik ederim ne zamandır sesin de çıkmıyordu Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin

bende halilde yaptırdım ama ankarada kendi tanıdığım doktorlar takip eti
ilk eskişehir yolunda ahmet bostancıya gitim
sonra next levelde aydan biriye gitim
şimdide cem akarsuya gidiyorum

bende halilde yaptırdım ama ankarada kendi tanıdığım doktorlar takip eti
ilk eskişehir yolunda ahmet bostancıya gitim
sonra next levelde aydan biriye gitim
şimdide cem akarsuya gidiyorum

Doktorlarınızı bilgilendirdiniz mi yoksa sizde donmuş embriyo transferi mi dediniz?

baküde ersadık bey yapıyor numarası yoksa atım sana
fiyatıda 3000 veya 3500 eu arası azerbaycanda
yabancılara kaç bilmiyorum
ama adam türk bence fark koymaz yabancı uyruklara
Bana numarasını gönderebilir misiniz.birde pozitif akan yada tedavi gören birileri varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…