Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba bi sorum olacak şimdi bana dedi ki 10 yumurta garantisi veriyoruz ama embriyo hiç oluşmazsa bi daha mı 5500 euro vercem ???
birisi ikinci sefer için 4000 euroya anlaştım yazmıştı geçenlerde. Ama döllenip de sana transfer ettiklerinden başka kardeş embriyoların kalırsa bahçeci 1500 euro dedi ondan eminim

Arkadaşlar.internette Dr Murat varol var.girit ve tifliste tuo bebek için organizatör sanirim.bilen duyan yaptiran var mi

birisi ikinci sefer için 4000 euroya anlaştım yazmıştı geçenlerde. Ama döllenip de sana transfer ettiklerinden başka kardeş embriyoların kalırsa bahçeci 1500 euro dedi ondan eminim
Ben demiştim evet ikinci için 4000 euro verdik ama dondurulmusların kalırsa 1650 euro veriyosun

• Beğen
Reactions: cal
Arkadaşlar sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_7080.JPG
    IMG_7080.JPG
    43,3 KB · Görüntüleme: 121
:) canım benim. Yok tatlım adı belli değil :) 12 kilo aldım şimdiye kadar. Görenler göbek dışında kilo almamışsın diyor. Kollar bacaklar ince, kalça biraz büyüdü, ben fazla aldığımı düşünüyorum ama doktor ilaçlardan dolayı kilomu normal buluyor. Sonuçta kortizon kullandın, hormon aldın çok dedi ayrıca Gebelik başında 59 kilo olduğum içinde çok değil dedi. Umarım çok daha fazla almam.
Canım kardeşim allahım o güzel meleyini rahatlıkla kucağına almayı nasip etsin
O günüde burda bayram olsun

Arkadaşlar geçen cumartesi yumurta toplama yapılmıştı, 12 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, bunların 6 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu, 1 tanesi de 6. Günde donduruldu, yani toplam 7 tane embriyomuz oldu, hepsi de 1. Kaliteymiş. Hayırlısıyla gelecek ay ki adetimle başlıyoruz yani Ağustos 4-5 gibi transferim olacak. Çok heyecanlıyım
Bak görürsün ikiz evlat annesi olucaksın inşallah

Ne güzel bi gelişme. Senin rahimde sorun yoktu bence embriyo donasyon fikri yerinde bi karar olmuş eşinin bunu kabul etmesine şaşırdım sonuçta onun eskisinden çocukları var ya.Ancak taktir ettim sonucda evlat evlattır. Bence başarı sansın çok yüksek bu sürede sigaradan kurtul arkadaşım hatırlıyorum çok içiyodun. Hayırlı olsun tedavin.
Canım kardeşim seninde güzel sedanı alalım tez bir zamanda inşallah

X