Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bi sorum olacak şimdi bana dedi ki 10 yumurta garantisi veriyoruz ama embriyo hiç oluşmazsa bi daha mı 5500 euro vercem ???Ben varım zelitta var test günümüzü bekliyoruz
birisi ikinci sefer için 4000 euroya anlaştım yazmıştı geçenlerde. Ama döllenip de sana transfer ettiklerinden başka kardeş embriyoların kalırsa bahçeci 1500 euro dedi ondan eminimMerhaba bi sorum olacak şimdi bana dedi ki 10 yumurta garantisi veriyoruz ama embriyo hiç oluşmazsa bi daha mı 5500 euro vercem ???
Ben demiştim evet ikinci için 4000 euro verdik ama dondurulmusların kalırsa 1650 euro veriyosunbirisi ikinci sefer için 4000 euroya anlaştım yazmıştı geçenlerde. Ama döllenip de sana transfer ettiklerinden başka kardeş embriyoların kalırsa bahçeci 1500 euro dedi ondan eminim
Arkadaşlar sizce gebelik var mı ?
Arkadaşlar yarın transferim var hepinizin duarına ihtiyacım var.
Ayy zelitadamı başladıBen varım zelitta var test günümüzü bekliyoruz
İnşallah canım yarın test günüm inşallah pozitif olurBence var :))
Evet zelitta da test gününü bekliyo sanırım 10 gün sonra onun inşallah sen de basla hayırlısıyla hepimiz anne olalımAyy zelitadamı başladı
Nolur güzel haberlerinizi paylaşın
Bende inşallah anlaşsam başlıyacam
Canım kardeşim allahım o güzel meleyini rahatlıkla kucağına almayı nasip etsin:) canım benim. Yok tatlım adı belli değil :) 12 kilo aldım şimdiye kadar. Görenler göbek dışında kilo almamışsın diyor. Kollar bacaklar ince, kalça biraz büyüdü, ben fazla aldığımı düşünüyorum ama doktor ilaçlardan dolayı kilomu normal buluyor. Sonuçta kortizon kullandın, hormon aldın çok dedi ayrıca Gebelik başında 59 kilo olduğum içinde çok değil dedi. Umarım çok daha fazla almam.
Bak görürsün ikiz evlat annesi olucaksın inşallahArkadaşlar geçen cumartesi yumurta toplama yapılmıştı, 12 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, bunların 6 tanesi 5. Güne gitti ve donduruldu, 1 tanesi de 6. Günde donduruldu, yani toplam 7 tane embriyomuz oldu, hepsi de 1. Kaliteymiş. Hayırlısıyla gelecek ay ki adetimle başlıyoruz yani Ağustos 4-5 gibi transferim olacak. Çok heyecanlıyım
Canım kardeşim seninde güzel sedanı alalım tez bir zamanda inşallahNe güzel bi gelişme. Senin rahimde sorun yoktu bence embriyo donasyon fikri yerinde bi karar olmuş eşinin bunu kabul etmesine şaşırdım sonuçta onun eskisinden çocukları var ya.Ancak taktir ettim sonucda evlat evlattır. Bence başarı sansın çok yüksek bu sürede sigaradan kurtul arkadaşım hatırlıyorum çok içiyodun. Hayırlı olsun tedavin.
Insallah be sefer tamam. Yarin da test sonucun guzel gelir insallahArkadaşlar sizce gebelik var mı ?
inşallah kuzum , bu uğurda mücadele eden herkesin bebeği olsun♡Canım kardeşim seninde güzel sedanı alalım tez bir zamanda inşallah
Hemde ele güzel var oleyArkadaşlar sizce gebelik var mı ?
Hayırlısıyla vardır insallah:)Arkadaşlar sizce gebelik var mı ?