Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım benim ilk denememde 8.8 di olmadı simdi de aynı kalınlıkta transfer oldu
Çok iyiymiş umarımbu kez olur.Benim daha öncede kalınlık aynıydı negatif.Ama bu değer kötü olsa doktor neden transfer yapsın ben olumlu düşünmeye devam edeyim insallah başaracağız.

Dünde beta hcg bakıldı canim zazam 1503 çıķtı.sana hep dua ediorum ve hissediyorum seninde ikizler olacak canim benim ınsallahhh burda öğrenip mutluluktan uçağa.transfer işlemin ne zaman canim
ohhh maşallah canım kardeşim
her şey çok güzel gidiyor ve inşallah böylede devam etsin
ben bahçeciyle anlaşsam adet olunca başlıycam

Bence de olumsuz düşünme demkki yeterli kalınlıkmış yoksa doktor erteleyelm derdi. İnşallah hepimizin olsun hayırlısıyla

Arkadaşlarım merhaba;Dün Kıbrisa gittik.Eşim sperm verdi benim rahim kalınlığı 7.2.Pazartesi transfer olacak .Bu arada uçak biletleri yarı yarıya artmış:KK43:((
selmacım hiç canını sıkma gayet normal
olucak bu iş hiç canını sıkma
kaç tane arkadaşımız 6-7 mm ikizleri doğurdu

Bende içiyordum..neredeyse 1.5 paketi buluyordu..Transferde 2 ay önce şu tüm değerleri 1 olan sigaralardan birine geçtim. Ve günde 2 litre su içmeye ve yigabyalmaya başladım. .Sigara rahim kanlanamasini ve kalinligini etkileyebiliyor..Ama az değerli olanlar fena değil onlara geçebilirsin..transfer günün ve devam eden 4 5 gün içmedim ama sonra stres başladı ve 6. Gün dahil 1 hafta günde 5-6 tane içtim. .ama kesinlikle içime çekmeden ve yarım yarım. .sonra ise tamamen bıraktım ve cok sukur hiç aramiyirum..Belki sen de az değerli siagaraya geçebilirsiniz kesinlikle bırakması çok daha kolay oluyor.
Mavisufi, bilgilendirdigin icin çok sagol

Kizlar, benim de eylülde transferim var hala pöfür pöfür sigara iciyorum, bu son Paket diyorum arkasi yine geliyor aranizda o güne kadar icen oldu mu?
Benim agustosta bende hergun bu son saglikli beslenicem artik diyorum.stetsten birakamiyorum.zaten bu duruma alismak kabullenmek yeterincr zor.brnde ayni durumdayim yani:KK43:

selmacım hiç canını sıkma gayet normal
olucak bu iş hiç canını sıkma
kaç tane arkadaşımız 6-7 mm ikizleri doğurdu

Merhaba sanırım Ankaradasınız. Burada takip yapan bir merkez var mı bildiğiniz? Yoksa İstanbulda mı kontrol ediyor tüm merkezler?

• Beğen
Reactions: cal
Benim agustosta bende hergun bu son saglikli beslenicem artik diyorum.stetsten birakamiyorum.zaten bu duruma alismak kabullenmek yeterincr zor.brnde ayni durumdayim yani:KK43:
Eylül deki transfer aşamasına nasil geldiniz. Bı arkadaş biE ilk baştan yol haritasinu yazabilir mi.

Eylül deki transfer aşamasına nasil geldiniz. Bı arkadaş biE ilk baştan yol haritasinu yazabilir mi.
Öncelikle aklındaki merkezlerle konus istersen hangisi içine sincek hangisiyle baslıcan ona karar ver sonrasında merkezden sana izlemen gereken yolu söylüyolar zaten ben bahceciyle basladım eylem hanım cok yardımcı oldu her soruma cevap verdi yapmam gerekenleri söyledi ilk konusmamızdan yaklasık üç ay sonra da transferm oldu ilk denemem olumsuz oldu malesef şimdi tekrar denedik inşallah bukez pozitif olur

Öncelikle aklındaki merkezlerle konus istersen hangisi içine sincek hangisiyle baslıcan ona karar ver sonrasında merkezden sana izlemen gereken yolu söylüyolar zaten ben bahceciyle basladım eylem hanım cok yardımcı oldu her soruma cevap verdi yapmam gerekenleri söyledi ilk konusmamızdan yaklasık üç ay sonra da transferm oldu ilk denemem olumsuz oldu malesef şimdi tekrar denedik inşallah bukez pozitif olur
İkinci deneme de ucrette indirim vs var mi. Bir d ebahceci Kıbrıs'ta kimle çalışıyor. Valla zor isler. Gyno veya dogus sanırım.ama viryandanb da Bakü araştırmam devam ediyor.net bişey ulaşamadım.tabi maddiyat da önemli

İkinci deneme de ucrette indirim vs var mi. Bir d ebahceci Kıbrıs'ta kimle çalışıyor. Valla zor isler. Gyno veya dogus sanırım.ama viryandanb da Bakü araştırmam devam ediyor.net bişey ulaşamadım.tabi maddiyat da önemli
baküde ersadık bey yapıyor numarası yoksa atım sana
fiyatıda 3000 veya 3500 eu arası azerbaycanda
yabancılara kaç bilmiyorum
ama adam türk bence fark koymaz yabancı uyruklara

Eğer ikinci denemem için dondurulmuşların varsa 1650 euro ödüyosun ama bnm kalmamıstı en bastan yeni dönorle basladık o da %20 indirimle 4000 euro verdik bahceci kıbrısta da var

• Beğen
Reactions: cal
Arkadaşlar herkes testi gününde mi yapmıstı 9. Günüm bugün sizce test yapsam belli olur mu

X