Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

kuzum doktor ne deiyse öyle yap vardı bir bildiyi
her halde proluton depot vurdular 5-7 günlük yüklü progesteron
Zazacım canım benim çok küçük yine nokta gibi yada biraz büyük kahverengimsi tam kan degil gibi lekelenmem oldu canim.bi sıkıntı olurmu kuzum ya

Zazacım canım benim çok küçük yine nokta gibi yada biraz büyük kahverengimsi tam kan degil gibi lekelenmem oldu canim.bi sıkıntı olurmu kuzum ya
leke kahverengi olduğu sürece sıkıntı olmaz diyor doktorlar kana dönüşürse o zaman vakit kaybetme dr a git ama 9 ay kanaması olanlar oluyor bebekleri sağlıklı doğuyor bende de önce bir iki leke oldu hemen coraspirini kestirdiler sonra bir hafta kadar sonra peçeteye kahverengi akıntı geldi bi daha da bişe olmadı

Insallah bisey olmaz canim tesekkur ediyorum

canım hiç dert etme, bol bol yürüyüş yap sağlıklı beslen embriyo donasyonunda genelde hamile kalıyor herkes çünkü çok kaliteli embriyolar oluşturuluyor sen içini ferah tut umarım sonucunda güzel olur

Haftaya gidiyoruz çok gerginim çok stres yaptım transfer öncesi nelere dikkat etmeliyiz transfer sonrası nelere dikkat etmek gerek

Haftaya gidiyoruz çok gerginim çok stres yaptım transfer öncesi nelere dikkat etmeliyiz transfer sonrası nelere dikkat etmek gerek
Şimdi biraz rahatla bende çok stresliydim meditasyon yaparak biraz kontrol altına aldım,transfer önceside sonrasında yaşadığımı stresi anlatamam sana,ama sen rahatlamaya çalış,eğlenceli müzükler dinle,komik videolar izle,bol bol su iç bunlar anlıkta olsa beni rahatlattı,yediğine dikkat et ve yürüyüş yap..Kendimden yola çıkarak söyleyim dışarda depremlerde olsa vücudun gerginlikten kırılsada,bunlardan dolayı olacağına dair son umudunuda tüketsen,tutacağı varsa tutuyor ..Ama sen sakin durmaya çalış bol şanslar

Cnm merkeze gittiniz mi izleniminiz nedir ? Gynolife hakkında lütfen

Merhaba gynolife a nasıl karar kıldınız? İstanbulda takip yaptıkları yer nerde? hit ve gynolife arasında kararsızım ikisiylede daha görüşmedim İstanbula görüşmeye gideceğim. Vicdanlı ve karşısındakini kazıklamayacak bir yere ihtiyacım var

Arkadaşlarım merhaba;Dün Kıbrisa gittik.Eşim sperm verdi benim rahim kalınlığı 7.2.Pazartesi transfer olacak .Bu arada uçak biletleri yarı yarıya artmış((

Yaz olduğu için tatile gidenlerden kaynaklanmıştır. İnşallah muradınıza erer ve öyle dönersiniz. Bu günleri unutursunuz.

Kizlar, benim de eylülde transferim var hala pöfür pöfür sigara iciyorum, bu son Paket diyorum arkasi yine geliyor aranizda o güne kadar icen oldu mu?

Benim gynolife kararım murat önal ın empati kurabilen , vijdanlı ve paragöz olmamalarından dolayıdır

Kizlar, benim de eylülde transferim var hala pöfür pöfür sigara iciyorum, bu son Paket diyorum arkasi yine geliyor aranizda o güne kadar icen oldu mu?
Bende içiyordum..neredeyse 1.5 paketi buluyordu..Transferde 2 ay önce şu tüm değerleri 1 olan sigaralardan birine geçtim. Ve günde 2 litre su içmeye ve yigabyalmaya başladım. .Sigara rahim kanlanamasini ve kalinligini etkileyebiliyor..Ama az değerli olanlar fena değil onlara geçebilirsin..transfer günün ve devam eden 4 5 gün içmedim ama sonra stres başladı ve 6. Gün dahil 1 hafta günde 5-6 tane içtim. .ama kesinlikle içime çekmeden ve yarım yarım. .sonra ise tamamen bıraktım ve cok sukur hiç aramiyirum..Belki sen de az değerli siagaraya geçebilirsiniz kesinlikle bırakması çok daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…