- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese versinCanım hayırlı olsun.. çok sevindim. :) Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese versinCanım hayırlı olsun.. çok sevindim. :) Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun canım cok sevindimZazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahZazam dogum yapana kadar hergun once sana sonra sizlere canlarim hepinize dua edeceğim ama zazacigima her saniye❤
12.ci gun canimhayırlı olsun.. kaçıncı gün yaptınız testi?
Senin de ikiz olma ihtimali yüksek gibi :)12.ci gun canim
Hayırlı olsun nerede yaptırmıştıbız12.ci gun canim
canım hayırlı olsun bence ikiz Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et canımAmin canim benim hepimize olacak insallah
Süper çok çok sevindim gözün aydın canım allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :)Zazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum
kesin ikiz kuzuuuuumZazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum
amiiin canım inşallah bende o mutlu anlarımı paylaşırım sizinleZazacim bende yazicam yazicam anca...yeni tedavin hayırlı olsun...Bahçeci verdiği sözü tutsun artık. ..Bu sefer bebeklerine kavusursun inşallah canim. ..
Çok tesekkurler canim benimAyy maşallah maşallah çok sevindim tebrik ederim canım değerinde çok güzel
Hayırlı olsunHayırlı olsun nerede yaptırmıştıbız
Çok tesekkurler canim benimmmmHayırlı olsun canım cok sevindim
Hitte canim benim halil ibrahim tekinHayırlı olsun nerede yaptırmıştıbız
Hayirli olsun.ne kadara mal oldu.Hitte canim benim halil ibrahim tekin
Tebrikler canim bişey öğrenebilir miyim sperm mi yumurta donasyonu mu acabaHitte canim benim halil ibrahim tekin
Hayırlı olsun nerede yaptırmıştıbız
Benimki yumurta donasyonu canim.esimin sipermi ileTebrikler canim bişey öğrenebilir miyim sperm mi yumurta donasyonu mu acaba
Rahimse problem neydi acaba
Yalnız benim yumurta rezervim düşük olduğu icin onuda kaliteli yumurtayla donasyon islemi yapip spermle dondurulmuş embiriyo olarak yapip transfer ettilerBenimki yumurta donasyonu canim.esimin sipermi ile