Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar herkes Kıbrıs'ta mi yaptırıyor.batum ile ilgili bilgisi olan yokmu.yaotiran yokmu

Neden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdim

Reactions: cal
benim transferin 5. Günü bu testleri istemedikleri için çıkan değerleri değerlendirme konusunda bilgim Yok malesef. Umarım tutunmuşlardır olumlu sonucunu da yazdığın günleri görürüz inşallah

benim transferin 5. Günü bu testleri istemedikleri için çıkan değerleri değerlendirme konusunda bilgim Yok malesef. Umarım tutunmuşlardır olumlu sonucunu da yazdığın günleri görürüz inşallah

Bu testleri bende tedavi sırasında yaptırmıştım. Transfer sonrası sadece beta hcg yapıyorlar diye biliyorum.

Bugün Bahçeci kliniği ile konuştum bütün takipleri kendileri telefonla yönlendirmeyle yapıyorlarmış. Ama bazı klinikler de hazırlık aşamasını Türkiye'de bir hekimle yürütüyorlarmış
Bende bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum ekim kasım gibi

Neden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdim
canım sana daha önce de yazmıştım 5. gün bilgileri gebelik hakkında bi bilgi vermez maalesef dolayısıyla burdan kimse sana çıkıp da aaa e2 düşük gebelik olmadı ya da p4 yüksek tamam gebesin diyemez öyle bir durum söz konusu olsaydı zaten 5. günden hemşire tamam oldu bu iş derdi takılma bunlara

biliyorum beklemek en zoru ama sabret canım hııı dayanamıyorum diyorsan bugün transferinin 10. günü hamileysen kan testinde mutlaka çıkar

arkadaşlar bi ara bende burada gürcistan uygun diye çok yazdım ama hata etmişim çünkü bu işe yeni başlamıştım Allahtan bir arkadaşım gitti batumiye çok berbat bir yermiş aman diyeyim ucuz diye de aldanmayalım

Reactions: cal
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…