Neden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdimKızlar benim transferim gecen hafta yani 19 haziranda 3 tane dondurulmus embriyo olarak kondu.5.ci gun e2 ve progesteron icin kan verdim.ve e2 değerim 231 progesteron değerim 13.8 geldi.doktorun asistanina sordum gayet iyi dedi.bu testler gebeliğin oluşumu icin bilgi verirmi gebelik oldumu nolur kuzucuklarim tutunmuş olsun Allahım hepimizin kucağını güzelliklerle doldursun yüce rabbim.2 temmuzdaysa bhcg testi var.ama cok korkuyorum.kanamam falan olmadi ama tutmuşmuş.embiriyolarin birini yerleştirirken canlı canlı izledim diğer ikisinide gordum ama biri hızını bile takip ettim.nolur kızlar sizceeeeeee
Bilmem. Bana da cevap yok.suan bilgisi olan. Biri olsaydi yazarlardı diye dusunuyorum.kimse yok şimdilik demekkiNeden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdim
Batum benim fikrimce bir çok açıdan güvenilmez bir yer. Ben hiç düşünmedim.Arkadaşlar herkes Kıbrıs'ta mi yaptırıyor.batum ile ilgili bilgisi olan yokmu.yaotiran yokmu
benim transferin 5. Günü bu testleri istemedikleri için çıkan değerleri değerlendirme konusunda bilgim Yok malesef. Umarım tutunmuşlardır olumlu sonucunu da yazdığın günleri görürüz inşallahKızlar benim transferim gecen hafta yani 19 haziranda 3 tane dondurulmus embriyo olarak kondu.5.ci gun e2 ve progesteron icin kan verdim.ve e2 değerim 231 progesteron değerim 13.8 geldi.doktorun asistanina sordum gayet iyi dedi.bu testler gebeliğin oluşumu icin bilgi verirmi gebelik oldumu nolur kuzucuklarim tutunmuş olsun Allahım hepimizin kucağını güzelliklerle doldursun yüce rabbim.2 temmuzdaysa bhcg testi var.ama cok korkuyorum.kanamam falan olmadi ama tutmuşmuş.embiriyolarin birini yerleştirirken canlı canlı izledim diğer ikisinide gordum ama biri hızını bile takip ettim.nolur kızlar sizceeeeeee
Müsait olmamak rahatsızlık vermekten daha mantıklı :) böyle düşünmeyin.Neden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdim
Sadece kibrisa gitmek yeterli olmuyormuEvet bir de takip eden kliniği bulmak lazım. Bursa'da transfer öncesi sonrası takibini yaptıran var mı? Ve tabi ki memnun kalan
benim transferin 5. Günü bu testleri istemedikleri için çıkan değerleri değerlendirme konusunda bilgim Yok malesef. Umarım tutunmuşlardır olumlu sonucunu da yazdığın günleri görürüz inşallah
Bugün Bahçeci kliniği ile konuştum bütün takipleri kendileri telefonla yönlendirmeyle yapıyorlarmış. Ama bazı klinikler de hazırlık aşamasını Türkiye'de bir hekimle yürütüyorlarmışSadece kibrisa gitmek yeterli olmuyormu
Batumda ben yumurta donasyonu yaptırdım hiç ama hiç tavsiye etmiyorumBatum benim fikrimce bir çok açıdan güvenilmez bir yer. Ben hiç düşünmedim.
Bende bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum ekim kasım gibiBugün Bahçeci kliniği ile konuştum bütün takipleri kendileri telefonla yönlendirmeyle yapıyorlarmış. Ama bazı klinikler de hazırlık aşamasını Türkiye'de bir hekimle yürütüyorlarmış
Şu an durumunuz nedir pekiBatumda ben yumurta donasyonu yaptırdım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum
batumda hiç duymadımBilmem. Bana da cevap yok.suan bilgisi olan. Biri olsaydi yazarlardı diye dusunuyorum.kimse yok şimdilik demekki
canım sana daha önce de yazmıştım 5. gün bilgileri gebelik hakkında bi bilgi vermez maalesef dolayısıyla burdan kimse sana çıkıp da aaa e2 düşük gebelik olmadı ya da p4 yüksek tamam gebesin diyemez öyle bir durum söz konusu olsaydı zaten 5. günden hemşire tamam oldu bu iş derdi takılma bunlaraNeden kimse cevap yazmiyorrahatsızlıkmı verdim
biliyorum beklemek en zoru ama sabret canım hııı dayanamıyorum diyorsan bugün transferinin 10. günü hamileysen kan testinde mutlaka çıkarKızlar benim transferim gecen hafta yani 19 haziranda 3 tane dondurulmus embriyo olarak kondu.5.ci gun e2 ve progesteron icin kan verdim.ve e2 değerim 231 progesteron değerim 13.8 geldi.doktorun asistanina sordum gayet iyi dedi.bu testler gebeliğin oluşumu icin bilgi verirmi gebelik oldumu nolur kuzucuklarim tutunmuş olsun Allahım hepimizin kucağını güzelliklerle doldursun yüce rabbim.2 temmuzdaysa bhcg testi var.ama cok korkuyorum.kanamam falan olmadi ama tutmuşmuş.embiriyolarin birini yerleştirirken canlı canlı izledim diğer ikisinide gordum ama biri hızını bile takip ettim.nolur kızlar sizceeeeeee
Sanırım transferden sonra hit istiyor sadece. Ben de transferden hemen önce baktırmıştım.Bu testleri bende tedavi sırasında yaptırmıştım. Transfer sonrası sadece beta hcg yapıyorlar diye biliyorum.
Herkesin tecrübesi farklıdır tabi. Mutlaka olumlu sonuç alan da vardır. Bu benim sadece şahsi görüşüm ben Batum’a tatile bile gitmeye çekinirim.Batumda ben yumurta donasyonu yaptırdım hiç ama hiç tavsiye etmiyorum
Evet batun biraz daha hesaplı. 4 bin dolar .Batum ucuzmuymuş peki