Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok sağol arkadaşım. hatırlıyormusun... biz kıbrısa yola çıkarken karnım çok ağrıyor diye burda ağlamıştım. hepiniz beni rahatlatmaya çalıştınız. sen, zaza, yeşilada pazartesi sabahın köründe. Allah herkesten razı olsun. ne muradınız varsa versin amin.
Senden de allah razı olsun canım benim :)

Bahçeci 10 yumurta garantisi diyor. Mesela 3ü döllendi transfer edildi diğerleri ne oluyor. Dondurduğumuzu varsayarsak daha sonra yapacağımız transferin maliyeti ne kadar oluyor? Bu konuda bilgisi olan var mı ??

Bahçeci 10 yumurta garantisi diyor. Mesela 3ü döllendi transfer edildi diğerleri ne oluyor. Dondurduğumuzu varsayarsak daha sonra yapacağımız transferin maliyeti ne kadar oluyor? Bu konuda bilgisi olan var mı ??
10 yumurta dönlenecek garantisi vermiyo o kelime oyunu.
orada diyorki donorden 10 yumurta alınıyo ama spremle dönlenen 1 tane bile olabilir. burada bi cok arkadaşımızın basına geldi 2 tane orta kalite dönlendi.donduracakta kalmadı
transferde negatif sonuc olursada.
tekrar denemek icin bastan toplu para alıyolar.
Diyelim ki şanslisin ve 5 dònlendi 2 transfer 3 donduruldu.3 dondurmaya .dondurma ucreti aliniyo ve onlarin transferide 1620 euro sanirim.

Teşekkür ederim morkanatlarim
Bahçecide yumurta donasyonu fiyatı nedir son zamanlarda yaptıran yazabilir mi? Baya geriye doğru okudum ama bahçecinin fiyat bilgisini göremedim

Teşekkür ederim morkanatlarim
Bahçecide yumurta donasyonu fiyatı nedir son zamanlarda yaptıran yazabilir mi? Baya geriye doğru okudum ama bahçecinin fiyat bilgisini göremedim
Dün görüştüm 5500 euro donasyon 500 euro kalan embriyo dondurma negatif olursa 1650 euro yenisi

Yeni donasyon yaptiracaklara simdiden saglikli pozitif sonuclar olsun. hamile arkadaslarida tebrik ediyorum. Modaci siren hnm da 47 yasinda hamileymis tup bebek demis ama bilemedim sanki. eger donasyonsa 47 de o bile basari, yasim gec diye dusununlere umut olsun bu durum. Hicbirsey icin gec degil.

• Beğen
Reactions: cal
Yeni donasyon yaptiracaklara simdiden saglikli pozitif sonuclar olsun. hamile arkadaslarida tebrik ediyorum. Modaci siren hnm da 47 yasinda hamileymis tup bebek demis ama bilemedim sanki. eger donasyonsa 47 de o bile basari, yasim gec diye dusununlere umut olsun bu durum. Hicbirsey icin gec degil.
O haberi bende okudum canım,içimden kesin donasyondur dedim

X