- 19 Haziran 2018
- 121
- 119
- 45
Yok canım onları sen karsiliosunMerhabalar aceba buna orda kalma ve yol ücreti dahilmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım onları sen karsiliosunMerhabalar aceba buna orda kalma ve yol ücreti dahilmiydi
Tamam canım sağolYok canım olmaz
Hitte yaptım canımCanim donasyonu hangi merkezde yaptirdin
Senden de allah razı olsun canım benim :)Çok sağol arkadaşım. hatırlıyormusun... biz kıbrısa yola çıkarken karnım çok ağrıyor diye burda ağlamıştım. hepiniz beni rahatlatmaya çalıştınız. sen, zaza, yeşilada pazartesi sabahın köründe. Allah herkesten razı olsun. ne muradınız varsa versin amin.
Merhaba neden bu seferki ücretsiz oldu acabaBenimki yumurta donasyonuydu 5000 euro geçen yıl vermiştim,şimdi ücretsiz oldu..ilaçlar konaklama ve uçak biletleri ekstra oluyor..
Daha önceki msjlarımda yazmıştım canım ama sanada açıklıyım,kliniğin kendisi kaynaklı bi problemden negatif aldım,ondan bu denememi ücretsiz yaptılarMerhaba neden bu seferki ücretsiz oldu acaba
Sağol canımAnladım teşekkürler hayırlısı olsun
Eylülde bende gynolife da olcamcanım ben önceki 6 tedavim üzerinden yazdım yoksa son kararım gynolife ve kısmet olursa eylül gibi düşünüyoruz
Merhaba gynolife da yumurta donasyonu fiyatı nedirEylülde bende gynolife da olcam
Gynolife da ücret 5000EUROMerhaba gynolife da yumurta donasyonu fiyatı nedir
10 yumurta dönlenecek garantisi vermiyo o kelime oyunu.Bahçeci 10 yumurta garantisi diyor. Mesela 3ü döllendi transfer edildi diğerleri ne oluyor. Dondurduğumuzu varsayarsak daha sonra yapacağımız transferin maliyeti ne kadar oluyor? Bu konuda bilgisi olan var mı ??
5500 euroTeşekkür ederim morkanatlarim
Bahçecide yumurta donasyonu fiyatı nedir son zamanlarda yaptıran yazabilir mi? Baya geriye doğru okudum ama bahçecinin fiyat bilgisini göremedim
Dün görüştüm 5500 euro donasyon 500 euro kalan embriyo dondurma negatif olursa 1650 euro yenisiTeşekkür ederim morkanatlarim
Bahçecide yumurta donasyonu fiyatı nedir son zamanlarda yaptıran yazabilir mi? Baya geriye doğru okudum ama bahçecinin fiyat bilgisini göremedim
O haberi bende okudum canım,içimden kesin donasyondur dedimYeni donasyon yaptiracaklara simdiden saglikli pozitif sonuclar olsun. hamile arkadaslarida tebrik ediyorum. Modaci siren hnm da 47 yasinda hamileymis tup bebek demis ama bilemedim sanki. eger donasyonsa 47 de o bile basari, yasim gec diye dusununlere umut olsun bu durum. Hicbirsey icin gec degil.