- 9 Kasım 2015
- 345
- 216
bakarsın karşılaşırız :)Eylülde bende gynolife da olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakarsın karşılaşırız :)Eylülde bende gynolife da olcam
canım burdaki bazıo arkadaşlar ananas ve özellikle havuç suyu tavsiye ediyorlardı transferden sonra birde tabiki bol su ve dua :)İyiydi hersey yolunda gitti şükür canım sabah odaya aldılar su getrdler idrara sıkışınca transferm oldu 1 gibi. 2 tane kaldı dondurulmuş
Ben varım canım 32 yaşımdayım. Genetik problemim olduğu için yumurta donasyonu yaptırdım. Gynolife isimli merkezde yaptırdım. Ağustos sonu eylül başı gibi Doğum olacak inşallah herşey yolunda giderse. His olarakta oğluma kavuşmak için gün sayıyorum. Bana yaşattırdıklarının tadını çıkarıyorum. Olumsuz hiçbir his olmuyor emin ol :)Merhaba
Yumurta donasyonu ile hamile olan var mı aranızda? Yasım 44 6 tup bebek denemesı sonucu bugun donasyon onerıldı. Dogus tup bebek merkezı mı bahcecı mı? Lütfen bılgı paylasabılır mısınız? Dogum yapmıslar bu sekılde nasıl bir his? Tesekkurler sevgıler.
Şimdiden neler için hazırlanıyordu biz da eylule karar kildiniz acaba.bakarsın karşılaşırız :)
Ben varım canım 32 yaşımdayım. Genetik problemim olduğu için yumurta donasyonu yaptırdım. Gynolife isimli merkezde yaptırdım. Ağustos sonu eylül başı gibi Doğum olacak inşallah herşey yolunda giderse. His olarakta oğluma kavuşmak için gün sayıyorum. Bana yaşattırdıklarının tadını çıkarıyorum. Olumsuz hiçbir his olmuyor emin ol :)
Gynolife da tedavi gördüm canım. Türkiye’de takibimi yapan bir doktor vardı. İşlemler gynolife da oldu. Bence de sahiplenmek zor değil. Tabi ki hepimiz isterdik ki doğal yolla olsun hadi olmuyor tüp bebek ile olsun ama malesef o da olmayınca olmuyor. Anne olabilmek doğurmak ile bile alakalı değil diye düşünüyorum. Evlat edinip anne olan, taşıyıcı yolu ile anne olan, koruyucu aile olup anne olan ve hatta bir kediye köpeğe annelik yapan kadınlar var. Hepsinin ayaklarının altındadır bence cennet. Annelik rahim değil kalp işidir bence.Merhaba bende sizin gibi 32 yaşındayım çikolata kistlerim var ve tüp bebek denemelerimde yumurtam olmasına rağmen kaliteli embriyo yakalayamıyoruz. Donasyon düşünüyorum. Sanırım tutunma gerçekleştikten sonra anne adayları aynı içtenlikle hamileliklerini ve bebeklerini sahipleniyorlar. Siz hangi merkezde tedavi gördünüz?
Hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bebek / lerin bu defa seninle olacaktır.Sıkı sıkı yapışsınlar analarına : )İyiydi hersey yolunda gitti şükür canım sabah odaya aldılar su getrdler idrara sıkışınca transferm oldu 1 gibi. 2 tane kaldı dondurulmuş
Gynolife da tedavi gördüm canım. Türkiye’de takibimi yapan bir doktor vardı. İşlemler gynolife da oldu. Bence de sahiplenmek zor değil. Tabi ki hepimiz isterdik ki doğal yolla olsun hadi olmuyor tüp bebek ile olsun ama malesef o da olmayınca olmuyor. Anne olabilmek doğurmak ile bile alakalı değil diye düşünüyorum. Evlat edinip anne olan, taşıyıcı yolu ile anne olan, koruyucu aile olup anne olan ve hatta bir kediye köpeğe annelik yapan kadınlar var. Hepsinin ayaklarının altındadır bence cennet. Annelik rahim değil kalp işidir bence.
Kim bilir belki de :)bakarsın karşılaşırız :)
Sperm problemi çözülmeden nasıl başlayacaksınız anlayamadım? Zaman konusunda bir sıkıntı olmaz hemen başlanabilir bildiğim kadarı ile ama sperm problemi çözülmeliArkadaşlar bir sorum var ,bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok mutlu olurum.Şimdi adet 1. Gün tedaviye başladım.Tam yumurta toplama sırasında eşimin sperminde sıkıntı çıktı.Tekrar ilaç tedavisi için hemen yeni adette başlayabilir miyim , yoksa 1 ay beklemek mi gerekli?
Daha önceki msjlarımda yazmıştım canım ama sanada açıklıyım,kliniğin kendisi kaynaklı bi problemden negatif aldım,ondan bu denememi ücretsiz yaptılar