Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Bende bir çok okuduğum haberde aynı şeyi düşünüyorum. Daha önce de belirttiğim gibi ünlü tüp bebek doktorlarının paylaşımlarında belirli bir yaşı ve şunu şunu şunu yaptık diye açıklama okuyunca hemen anlıyorum donasyon olduğunu. Ama biz isim vermeyelim arkadaşlar. Siren hanımda nasıl yaptıysa yaptı Allah hayırlısını versin. Bebeğinin kalbi yavaş atıyormuş allah yardımcısı olsun, gebeliği sağlıkla devam etsin inşallah.

Arkadaşlar embriyo donasyonunda merkezler bir sayı garantisi veriyor mu? Örneğin en az 4 blast embriyo vs gibi?
Hayır tatlım öyle bir garanti yok. Hiç de olmayabiliyor bazen 5. Güne giden o zaman bir daha dölleme işlemi yapıyorlar bildiğim kadar ile.

Kıbrısta tedavi olan arkadaşlar yumurta donasyonu yaklaşık 5000-5500 euro. Bunun haricinde uçak konaklama ilaç vs yaklaşık ne maliyeti ile tedavinizi sonlandırdınız hesap yapan oldu mu?

Kıbrısta tedavi olan arkadaşlar yumurta donasyonu yaklaşık 5000-5500 euro. Bunun haricinde uçak konaklama ilaç vs yaklaşık ne maliyeti ile tedavinizi sonlandırdınız hesap yapan oldu mu?
O hesap biraz değişebilir canım,çok lüks bi yerde konaklamak istersen fiyat katlanır,belki sana ekstra bi ilaç yazılır fiyat yine değişir,ortalama 8 bin euromuz gitti,yurtdışından gittiğim için uçak daha pahalıydı ve otelimiz 5 yıldızlıydı,değişiyor yani canım

O hesap biraz değişebilir canım,çok lüks bi yerde konaklamak istersen fiyat katlanır,belki sana ekstra bi ilaç yazılır fiyat yine değişir,ortalama 8 bin euromuz gitti,yurtdışından gittiğim için uçak daha pahalıydı ve otelimiz 5 yıldızlıydı,değişiyor yani canım
Canım bu sektörü yeni araştırmaya başladım lüks arayışım yok yani işimiz görülsün yeter mantığındayım. Türkiyeden gideceğim şu otelde kaldım şu kadar tuttu uçak şu kadar tuttu ilaç şunları kullandım şu kadar tuttu gibi az çok somut veriler elde etmeye çalışıyorum. İlaç kişiye göre değişir tabi haklısın onu ayrıca hesaplamak lazım

Canım bu sektörü yeni araştırmaya başladım lüks arayışım yok yani işimiz görülsün yeter mantığındayım. Türkiyeden gideceğim şu otelde kaldım şu kadar tuttu uçak şu kadar tuttu ilaç şunları kullandım şu kadar tuttu gibi az çok somut veriler elde etmeye çalışıyorum. İlaç kişiye göre değişir tabi haklısın onu ayrıca hesaplamak lazım
Bizimki tatil havasında geçsin istedik canım yoksa kliniğe yakın çok uygun fiyatlı pansiyonlar olduğunu klinik bize söylemişti,bol şans diliyorum sana herşey gönlünce olsun

• Beğen
Reactions: cal
bende bahçecide sperm donaysonu yaptırdım 4000 euro ilgilenenler varsa bende yazmış olayım fiyatı kızlar ama bana çok az da olsa indirim yapmışlardı

Tatlım ben kısa özet geçeyim hatırladığım kadarı ile
5000 Euro Kıbrıs + yol parası bir kere eşim gitti geldi sperm için bir kere ikimiz gittik transfer için aşa yukarı 1000 tl diyebiliriz uçak ücreti için toplam
500 tl rahim filmi
1750 tl rahim biyopsisi transferden önce çektirdim
1000 tl benim kan testlerim (normalde 4600 tl ama sigorta ve benim kendi endıkrinolojim indirimi ile 1000 oldu) (tedaviden önce)
500-600 eşimin kan testleri (Buda tedaviden önce )
560 tl Tedaviden önce kullandığım vitaminler
Konaklama ve hastanede arası git gel sanırım bir 600 tl yanlış hatırlamıyorsam.

İlaçlar için progestan iğne, clexan iğne, folbiol, crinone jel, balık yağı, Demir hapı, estrofem, prednol kullandım bazıları hala devam bazıları bıraktım. En pahalısı clexan diğerleri ucuz. Gebeliği öğrendiğimden bu yana 15 günde bir doktora gidiyorum aşa yukarı 15 günde bir 150 tl ilaçlara 150 tl muayeneye para ödüyorum. Arada testler yapılıyor şeker yüklemesi, kan testleri, troid kontrolü vb onları da şimdilik saymayayım sana

• Beğen
Reactions: cal
Tatlım ben kısa özet geçeyim hatırladığım kadarı ile
5000 Euro Kıbrıs + yol parası bir kere eşim gitti geldi sperm için bir kere ikimiz gittik transfer için aşa yukarı 1000 tl diyebiliriz uçak ücreti için toplam
500 tl rahim filmi
1750 tl rahim biyopsisi transferden önce çektirdim
1000 tl benim kan testlerim (normalde 4600 tl ama sigorta ve benim kendi endıkrinolojim indirimi ile 1000 oldu) (tedaviden önce)
500-600 eşimin kan testleri (Buda tedaviden önce )
560 tl Tedaviden önce kullandığım vitaminler
Konaklama ve hastanede arası git gel sanırım bir 600 tl yanlış hatırlamıyorsam.

İlaçlar için progestan iğne, clexan iğne, folbiol, crinone jel, balık yağı, Demir hapı, estrofem, prednol kullandım bazıları hala devam bazıları bıraktım. En pahalısı clexan diğerleri ucuz. Gebeliği öğrendiğimden bu yana 15 günde bir doktora gidiyorum aşa yukarı 15 günde bir 150 tl ilaçlara 150 tl muayeneye para ödüyorum. Arada testler yapılıyor şeker yüklemesi, kan testleri, troid kontrolü vb onları da şimdilik saymayayım sana
Teşekkür ederim canım eline sağlık gayet ayrıntılı olmuş :)

Merhaba
Yumurta donasyonu ile hamile olan var mı aranızda? Yasım 44 6 tup bebek denemesı sonucu bugun donasyon onerıldı. Dogus tup bebek merkezı mı bahcecı mı? Lütfen bılgı paylasabılır mısınız? Dogum yapmıslar bu sekılde nasıl bir his? Tesekkurler sevgıler.

X