Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar canlarim bugun e2 ile progesteron testi var.cok korkuyorum zaza beni duy dualarınızı esirgemeyin.bi anormal durum olmadi.kanama olmadi ilaclari düzenle ictim.sizce nasıl olacak nolurrrrr
Korkma sadece değerlerini bakılıp eğerki bi eksiklik varsa ilaçların dozu değiştirilecek,çıktımı sonucun yoksa daha yapacanmı

Daha yaptırmadım canim benim.1 saate gidecegim.destegin icin cok ama cok tesekkur ediyorum neolur iyi ciksin
Merak etme canım herşey güzel olacak iyi düşün iyi olsun üstelik gerilmene gerek yok sadece her iki hormonda bi düşüklük varsa ilaç dozu artırılır,Benim E2 iyi progestoron biraz düşüktü vaginal tableti artırdık,Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin canım benim amin insallah hepimizin yardımcısı olsun allahim

Amin canım benim amin insallah hepimizin yardımcısı olsun allahim
canım transferin hayırlı olsun bu kadar panik olmamaya çalış
ben hamile kalamadığım ilk denemede e2 917 p4 7.89 çıkmıştı
hamile kaldığımda e2 1149 p4 15.69 çıkmıştı 11. gün bhcg yaptırdığımda p4 12.92 e2 1381 çıkmıştı
ama bu değerler inan hiç önemli değil neden dersen benim hamile kalamadığım tedavimdeki değerlerle başkaları hamile kaldı ve bu 5. günde bu iki değere sadece hit te bakılıyor başka hiçbir merkez bakmıyor bende zaten sonraki 4 tedavimde hiç bu iki değere baktırmadım zaten baktırcak olursan eğer ki değer düşük olursa progestan ı 3 alıyorsun ya onu 5 e çıkarıyorlar açıkçası hamile kaldığım ikinci tedavide ben onlar söylemeden progestanı 5e çıkmıştım

İlgin icin cok tesekkur ederim canim bende cok heyecan var nie boyle oldum anlamadim.ama şu yardımlarınızla verdiğiniz desteğe minnettarım.insallah rabbim dualarımızı kabul eder canim benim

Sen tedavini nerde yatırmıştım canim benim.3 dondurulmuş embiriyo benimki yumurta donasyonu eşinin sipermi ile.biri cok iyi demişlerdi zaten hatta transfer islemi yapılırken gordum hareketini yüce allah'ım nolur bu kez olsun

Heryerbebek, canim sen oldun mu tedavi? Hatirladigim kadar eylülde gynolife yazmistin

Seni bekliyorum hergün acaba sonucu ne oldu diye tekrar test yaptın mi
Canım idrar testimde 2. Çizgi çıkıyor ama ben çok korkuyorum doktorum yanıbaşımda gidemiyorum,bugün adet sancılarım çok ,bide idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum,Allah rızası için söyleyin ,bu enfeksiyonlar idrar testini pozitiv çıkarabiliyormuş varmı böyle birşey duydunuzmu,az da olsa umutlanmışken hayalkırıklığı yaşamak İstemem

Heryerbebek, canim sen oldun mu tedavi? Hatirladigim kadar eylülde gynolife yazmistin
Canim kanı verdim bakalim sonuçlar 1.5 saate cikar dediler.icim cok acayip canim

Canim kanı verdim bakalim sonuçlar 1.5 saate cikar dediler.icim cok acayip canim
Yok canım benim tedavi halil ibrahim tekin canim benim.3 embiriyo konuldu işte.bugun kan verdim cok korkuyorum heyecanla sali transferim oldu 2 temmuzda bhcg bakılacak ama ben cok korkuyorum.olacak die hissediyorum ama bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…