Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yok canım benim tedavi halil ibrahim tekin canim benim.3 embiriyo konuldu işte.bugun kan verdim cok korkuyorum heyecanla sali transferim oldu 2 temmuzda bhcg bakılacak ama ben cok korkuyorum.olacak die hissediyorum ama bilmiorum
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın bizde halil ibrahimde karar kıldık bakalım nasıl olacak ilk görüşmeye gideceğiz yakında daha sonra süreç nasıl işliyor hoca hemen başlatıyor mu işlemlere

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın bizde halil ibrahimde karar kıldık bakalım nasıl olacak ilk görüşmeye gideceğiz yakında daha sonra süreç nasıl işliyor hoca hemen başlatıyor mu işlemlere
Evet canim zaten muayenede ne olmasi gerektiğini acik net söylüyor.sonra bir program ayarlıyor asistanı ile surekli görüşüyorsunuz canim ama işinde gerçekten iyi bir doktor

Canım idrar testimde 2. Çizgi çıkıyor ama ben çok korkuyorum doktorum yanıbaşımda gidemiyorum,bugün adet sancılarım çok ,bide idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum,Allah rızası için söyleyin ,bu enfeksiyonlar idrar testini pozitiv çıkarabiliyormuş varmı böyle birşey duydunuzmu,az da olsa umutlanmışken hayalkırıklığı yaşamak İstemem
2. Çizgi çıktıysa gonlun ferah olsun bence
Kan tahliline gitsene
Hem idrar yollarin için belki çözüm olur hamileyken önemli canım hakkında hayirlsi inşallah

2. Çizgi çıktıysa gonlun ferah olsun bence
Kan tahliline gitsene
Hem idrar yollarin için belki çözüm olur hamileyken önemli canım hakkında hayirlsi inşallah
Sağol canım şimdi doktoruma gittim testi Çarşamba yapalım dedi,idrar yolları içinde hiçbir ilaç vermem dedi,Avrupa'daki doktorlar kolay kolay ilaç yazmıyor,bol bol su iç dedi

Bilmiyorum canım öyle bi iki yazı okudum iltihabi durumlar testi pozitif gösterebilir diye,kanda görürsem anca inanırım

Sağol canım şimdi doktoruma gittim testi Çarşamba yapalım dedi,idrar yolları içinde hiçbir ilaç vermem dedi,Avrupa'daki doktorlar kolay kolay ilaç yazmıyor,bol bol su iç dedi
Çarşambayı mi bekleyecez şimdi
Neyse seninkiler nazlı olacak geç olsun pozitifolsun insallah

Canım benim bugun verdiğim kan e2 ile progesteron ölçumu olacak.bhcg icinde 2 temmuz dediler canim benim
Anladım canım e2 ve progesteron olcumune karşıyım ben stresten başka bişey değil çok önemli bişey mi ki
Ben donasyon işinde yeniyim pek bilmiyorum ama çok stres yapma hakkımızda hayırlısı insallah

Bilmiyorum canım öyle bi iki yazı okudum iltihabi durumlar testi pozitif gösterebilir diye,kanda görürsem anca inanırım
Canım kuzum beta hcg hormonunu salgılanması embriyonun tutunmasına bağlı ve oda idrar testinde iki çizgi çıkarır
ve bunun dışında 2 çizgiyi hamile olmadan yumurta çatlatma iğneleri çıkarıyor onuda sana vurmadılar
hiç bir enfeksiyon ister idrar enfeksiyonu ister tüm vicut enfeksiyonu hamile kalmasan 2 çizgi göstermezzzz

Normalde Perşembe test günüm ben Çarşamba olsun dedim ,nazlıda lafmı canım 14 yıldır nazlarını bekliyorum İnşallah Rabbim yüzümüze güler,Sen neler yapıyorsun başladınmı tedaviye
Yok canım ben suan bedenimi dinlendiriyorum çok zor zamanlar geçirdim en son tüp denedigimde ölümden döndüm vücudum saldırıya geçti embriyoya ben de hatırlıyorum kafamı dinliyorum biraz stressiz yaşıyorum bu ara ekim gibi araştırmalara baslayacam ama bu tipik iyi geldi bana sizin güzel haberlerin iz bana umut oluyor resmen

Evet canim zaten muayenede ne olmasi gerektiğini acik net söylüyor.sonra bir program ayarlıyor asistanı ile surekli görüşüyorsunuz canim ama işinde gerçekten iyi bir doktor
Genelde donasyon işlemine hemen başlatıyor mu yoksa görüştükten sonra baya ara veriyor mu azırlık min maks olarak çok teşekkürler bilgilendirmeleriniz için bu arada sizin kaçıncı deneme idi şu anda durumlar nasıl

Canım kuzum beta hcg hormonunu salgılanması embriyonun tutunmasına bağlı ve oda idrar testinde iki çizgi çıkarır
ve bunun dışında 2 çizgiyi hamile olmadan yumurta çatlatma iğneleri çıkarıyor onuda sana vurmadılar
hiç bir enfeksiyon ister idrar enfeksiyonu ister tüm vicut enfeksiyonu hamile kalmasan 2 çizgi göstermezzzz
Zaza cim ben seninle geçen gün tanıştığımda dr olarak cem akarsu demiştin dimi ben ekimde rahimi düzeltme işlerine baslayacam Allah izin ederse
Birde adet olamıyorum ben 3 ay oldu menapoza girersek umut azalirmi

GERANİY VE XFİLO ultrason sonucunuz nasıl çıktı merak ediyorum sizi
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Zazacım sen zaten bana demiştin çokta rahatlatmıştın bi iki olumsuz yazı okuyunca acabamı dedim,inşallah kanda görürüz..

Yok canım ben suan bedenimi dinlendiriyorum çok zor zamanlar geçirdim en son tüp denedigimde ölümden döndüm vücudum saldırıya geçti embriyoya ben de hatırlıyorum kafamı dinliyorum biraz stressiz yaşıyorum bu ara ekim gibi araştırmalara baslayacam ama bu tipik iyi geldi bana sizin güzel haberlerin iz bana umut oluyor resmen
Hayırlısı olsun inşallah,hazır hissettiğin zaman başla canım...Yaşın kaç ne donasyonu olacak canım,evet burası çok iyi geliyor insana ayni sıkıntıları paylaştığımız insanlarla dertleşmek en iyi psikolojik destek

X