Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Amin canım benim insallah canim.yarin icin cok garip bir yanimda korku bir yanimda acabalar bilmiorum allahim nolur bizim dualarimizi kabul et rabbim
Öyle belirsizlik ne olacak kaygısı çok yıpratıcı canım,arabaların niye canım donasyon olmasıyla ilgiliyse o kaygılar bendede oluyur ama olsun böyle olsun diyorum

Öyle belirsizlik ne olacak kaygısı çok yıpratıcı canım,arabaların niye canım donasyon olmasıyla ilgiliyse o kaygılar bendede oluyur ama olsun böyle olsun diyorum
Yok canım benim acabalarım tuttumu tutmadimi acaba diye.tedirginim yani.donasyonda cok rahat olun dedi doktor.birde esimin sipermi oldugu icin rahatim sanki canim benim

Çok geçmiş olsun canım sana da... Ben doktoruma sormadan ilaçlar ile ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmem. Yarın kontrolüm var zaten. Bakalım inşallah kötü bişey demez

Çok geçmiş olsun canım sana da... Ben doktoruma sormadan ilaçlar ile ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmem. Yarın kontrolüm var zaten. Bakalım inşallah kötü bişey demez
Tabiki sen bilirsin. Senin hayatın, senin kararın. Ama ben gözümü 4 açmayı tercih ederim, çünkü üzülen ben olurum. Keşke demek istemem.

ilk embr 2 kere aradı sonrasında 1 kez ama kim ardı emb bilemiyorum anestesi uzmanı uzun zamandır orda daha önce de görmüştüm onu unutan hemşire tuğba ayrıca kolumu mahveden de meral sonucu sormadı normalde o arar sonucları ben dr söyledim beni unuttular o yüzden herkes beni bekliyor diye oda bilmiyorum gibi bir yüz ifadesi kullandı arkadas koordin görüşüp gtti fakat orda hiç görüşemedi hadi yolun siz o an bırakıp çıkmanız gerekir parayı adım attığınızda alıyorlar zaten daha sonrasında uçup dönüyosunuz uğraş dur kendi kendine bende burda çok hastaneye gittip anlattım zaten herkes birbirini tanıyor bol şans

Hangi merkez di sizin

Clexan dışında söylediğin önlemler yapılabilir katılıyorum. Ama clexan kesinlikle bırakılmamalıdır. Clexan kanama yaptırıp düşüğe sebep olmaz.
Zaten kan pıhtılaşma sorunumuz varsa, normal insanların kan seviyelerine ulaşmak için clexan kullanıyoruz. Kesinlikle ve kesinlikle clexan kanamam olmasın diye bırakılmaz. Asla. Lütfen bırakma arkadaşım

Canım. Hangi merkez

Cnm konuştum muhtemelen hemşirem değişecek merali istemiyorum en tecrübeli hemşire maralmış onla devam etcem

Benim ablam Hematolojide baş hemşire. O doktoruyla konuşmuş. Ondan çıkarak kestim 1 günlüğüne. Çok şükür bügün birşeyim yok, yeniden başladım. Yenide sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…