Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

arkadaşlar dün tanıdığım tüp bebek uzmanuyla konuştum başka ülkeden uzun süre bu işi yapan ve donasyon yapan
eşimin morfolojısini söyledim dedi sıfır morfolojı problem değil sayısı miliyonlarla olan spermden en sağlıklısını buluyoruz
ozaman sorun bendemi sordum dedi bu iş şans işi ilk denede bebişine kavuşan var 9 denemesinde bebişine kavuşan var
sağlığın madiyatın izin veriyorsa dene dedi
kızlar rabbim hepinizi şanslılardan etsin
canım ben pek katılmıyorum bu yoruma çünkü spermde yumurta kadar önemli beşinci güne götürmüyorsa sperm kalitesi etkiliyor gibime geliyor çünkü sen donasyon deniyorsun yumurta fazla kalitesi de iyi neden tutmuyor veya düşükle sonuçlanıyor ayrıca bende çok araştırdım ve ilk üç aydaki düşükler genellikle sperm kalitesi ile ilgili geraniy arkadaşında mesajlarında denk geldim eşine çip uygulatmayalım demişler ve donmuş embriyosu kalmamış bence bu açıklama artık fi tarihinde yapılan açıklamalara eş durumda

Gunaydinlar uzun zamandir takip ediyorum
siteyi 45yasindayim iki kez tup bebek bir kez gurcistanda donasyon denedim malesef sonuc negatif simdi yeniden denemeye karar verdik aslinda kendi yumurtam var esimdede sorun yok ama yastan dolayi yumurtalar kalitesizmis .simdi yeni bir merkez arastiriyorum ukrayna kiev ile ilgili bilgisi olan var mi
canım gürcistanda hangi klinikte denedin bir de yumurta donasyonu yaptırmışın galiba ben öyle anladım biraz bahsedebilir misin

Gunaydinlar uzun zamandir takip ediyorum
siteyi 45yasindayim iki kez tup bebek bir kez gurcistanda donasyon denedim malesef sonuc negatif simdi yeniden denemeye karar verdik aslinda kendi yumurtam var esimdede sorun yok ama yastan dolayi yumurtalar kalitesizmis .simdi yeni bir merkez arastiriyorum ukrayna kiev ile ilgili bilgisi olan var mi
şuan bende araştırıyorum ukrayna kiev biotex kliniyi
emil isimli adamla görüşüyorum
ben şansız kişi olduğumiçin direk garanti paketi iStiyorum

• Beğen
Reactions: cal
benim kendi yumurtamla deneme şansım yok yaş 44[/QUOTonu demek istemedi
benim kendi yumurtamla deneme şansım yok yaş 44
onu demek istemedim. microchip i donasyonda denemedik dedin ya sil baştan mı yapıcaksın anlamında sormuştum. kalan embriyolarını transfer ettiricektin diye hatırlıyorum çünkü.

arkadaşlar gürcistanı araştırıyordum bir arkadaşım da gitti ve çok kötü olduğunu söyledi ilgisizlik klinik temiz değilmiş arkadaşlar gürcistan konusunu düşünürseniz iyi araştırın derim gynolife hakkında yazıları okuyunca şok oldum bakalım daha neler duyacağız bu klinikler için ama gynolife gidip gelen çok kişi var onlarda yorum yazarlarsa çok sevinirim bende gynolife düşünüyorum
Valla ben daha yeni gittim ve şu anlatılan tarzda en ufak bişey görmedim de duymadım da yaşamadım da. Herşey gayet iyiydi yani

onu demek istemedim. microchip i donasyonda denemedik dedin ya sil baştan mı yapıcaksın anlamında sormuştum. kalan embriyolarını transfer ettiricektin diye hatırlıyorum çünkü.
KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim

KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim
Zazacım dondurulmuşlarını denedinmi sen geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah,nerde yaptın canım sen Bahçecimiydi

Arkadaşım uzun zamandır bu topikdeyim ve çoğu arkadaşımız beni yazılarımdan tanır.
Ben son derece bilinçli, araştıran ve olayları mantıksal olarak değerlendiririm.Negatif olduğumu söylemeni bi iftira kabul ederim.Dikkatli kullan kelimelerini.
ucu bucağı olmayan hayallere dayanıp ne hayal kurarım nede bu hayaller beni umutsuzluk denizine atar çünki olayları beynimle değerlendiririm duygularımla değil.
Biraz hukuk bilinci ve insanların toplumdaki menfaatleri için neler yapabileceklerini bilmek yeterli oluyor.
Senin yolun istediğin gibi olsun bundan sonra sana dair mesaj yazmayı düşünmüyorum.
Tesekkur edrım arkadasım ben sana yorum yazarken yaptıgın yorumu elestırdım senı kırdıysamda ozur dılerım ama burda bızım bıze destek vermemız gerekırken negatıf ve bılmedıgımız konular hakkında bılgı almadan ve yanlıs yorum yaparak baskalarının hayallerınıde ıstemeden kırabılırız ben buna dıkkat etmelıyız demek ıstemıstım

Gynolife hakkinda ki yazilari okuyunca sok olmuştum hatta fazgecsem mi diye düsündüm ama sen simdi böyle iyi yorumlar yazinca rahatladim sagol gerany
ben gnolifeda negatif sonuç aldım...hidroselpinks var sanırım..ameliyat olup donmuşlar için yine gideceğim...merkeze gelince hemşire Meltem haklka ilişkiler Enis yine hemşire Merve çok iyiler,ilgililer..Murat bey aşırı yoğun ona ulaşamama sıkıntısı yaşadım negatif haberinden sonra..bir de hsg istemeliydiler 30,000 tl harcatmadan önce...onun haricinde benimki şassızlık...çok pozitif alan var..merkez temiz..ulşım konusunda çok çok iyiler..odada saatlerce yattım o da iyidi..genel anlamda iyi yani..size bol şans diliyorum

zaza çok üzüldüm onlarda çok kaliteli idi doktor ne dedi peki Allahım gönlüne göre versin sağlıklı bir kız bir oğlan bebekler versin sağlık versin eşine de sana da Allahım verdiği evlatları göz aydınlığı eylesin duamdasın

zaza çok üzüldüm onlarda çok kaliteli idi doktor ne dedi peki Allahım gönlüne göre versin sağlıklı bir kız bir oğlan bebekler versin sağlık versin eşine de sana da Allahım verdiği evlatları göz aydınlığı eylesin duamdasın
Amin cümlemize kızlar
ne desinlerki şansızlık

arkadaşlar gürcistanı araştırıyordum bir arkadaşım da gitti ve çok kötü olduğunu söyledi ilgisizlik klinik temiz değilmiş arkadaşlar gürcistan konusunu düşünürseniz iyi araştırın derim gynolife hakkında yazıları okuyunca şok oldum bakalım daha neler duyacağız bu klinikler için ama gynolife gidip gelen çok kişi var onlarda yorum yazarlarsa çok sevinirim bende gynolife düşünüyorum
Ben arkadaşın yazdıklarına katılmıyorum. Merkez temizdi evet büyük değildi ama temizdi. Bizi ilk aldıkları odanın lavabosunda hafif bi koku vardı. Biz söylemeden odamızı değiştirip ilgilensin diye hizmetli yönlendirdiler. Konaklama ilgi geri dönüş. Tedavi sırasında ve sonrasında çok memnun kaldım. Tabiki aksaklıklar da olabilirdi. Ama yazılanları biraz saçma buldum

X