Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

mrb kızlar bende 3 yıllık evliyim ama çocuğumu olmuyorum sorun eşimden dolayı azosperm ameliyatta olduık ama sonuç sıfır doktorda çok umutlu konuşmuyor ama ben bir çocuğum olsun istiyorum kocamıda çok seviyorum ama sperm donasyonunu bırakın teklif etmeyi ağzımı açamıyorum nu konuda ne gibi bir tepki vericeni bilmiyorum çünkü bir yandanda günah diyorlar ama hep aklımda sperm donasyonu yaptıranlar eşlerinize söyleğinizde nasıl bir tepki verdi nasıl karar verdiniz merak ediyorum açıkcası

Canım Bol bol keçiboynuzu pekmezi yedir eşine

canım 0 dediyin hiçmi spermi yok
bazem ama tese yaparak buluyorlar
acaba tüp bebek denesen

Sanirim Bende guvenemezdim,belki taksit seklinde odeme konusulahilir...

Aynen bende cnm inatla 3 yıldır uğraşıyorum ama artık mecbur kaldım çok zor bir karar bende gynolife ile anlaştım laboratuvarı çok iyi hakkımızda hayırlısı
papatya gynolife in laboratuvari cok iyi demissin, neye dayanarak iyi edin merak ettim? iyi oldugunu duyduysan hani nereden duydun merak ettim, bende arasitiriyorum o yuzden.

Mrb ben yeni uye oldum. Yakin doguda yumurta donasyonu yaptirmayi dusunuyoruz. Orda yaptirip olumlu sonuc alan var mi?
Selam, burada bir tek kisi vardi rumuzu ilkbahar sanirim, o hamile kaldi yakin doguda tedavi oldu. onun disinda uzun zamandir orada olamaya karar veren yok. yakin dogunun da zaten pek oyle illa burada yaptirin gibi bi cabalari da yok, daha cok baska bilimsel konular, isler, vs ile mesguller.

Hsg sonucu çıktı tüplerden biri kapali bir açık..açık olandan embriyoya sıvı sızabilirmiş o yüzden negatif olmuş olma ihtimali varmış( ameliyatla ya tüp alınacak ya da tüp bağlanacakmış..Temmuz’da yaptıracaktık ertlendi..önce ameliyat sonra iki ay dinlenme sonra transfer..olan var mı bu ameliyatıaşırı yoğun işim nasıl ne zaman olacak şaşırdım kaldım..çok üzgünüm bilgisi olan yazabilir mi lütfen

papatya gynolife in laboratuvari cok iyi demissin, neye dayanarak iyi edin merak ettim? iyi oldugunu duyduysan hani nereden duydun merak ettim, bende arasitiriyorum o yuzden.
Cnm merhaba istanbulda ki doktor arkadaşımın tavsiyesi ilegörüşme yaptık laboratuvarının çok iyi olduğunu söyledi ama henüz embriyoloğu ile görüşmedim hafta başı bi görüşme istiyorum sonuçta emek ve dünya para harcıyoruz

iyi sanslar canim, bize de bilgi verirsen cok sevinirim, gorusmen hakkinda, mutlaka cok iyi gecer, hemen hepsi cok ilgili iyi ve alakalilar gorusmelerde. ama sorularina nasil yanit verecekler onlari iyi dusunerek anlasmak lazim ilk bastan.

yesilada tuplerine bakmadilar mi acik mi kapali mi ilk basta? Bahceci nin doktoru Murat bey, benden tuplerin kapali mi acik mi bakalim demisti, hsg istedi, transfer olmadan.
diger arkadaslar dr lar sordu mu size tuplerin acik mi kapali mi oldugunu transferiniz olmadan once?

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın,en azından sorun tespit edilmiş,inşallah diğer denemende bebeğine kavuşursun

Mrhb canım eşini en iyi sen tanırsın ,başka bi çözüm yoksa sende sıcak bakıyorsan donasyona uygun bi dille anlatısın,ama daha yeni evliymişsiniz bi deneyin derim,donasyon seçeneği hep var

Bende bugün Almanya'ya döndüm 2 uçağa bindim nasipte varsa birşey olmamıştır diye düşünüyorum,hosteslerden biri yanıma geldi hamilemisimiz dedi,Yok dedim daha dogrusu,tüp Bebek yaptim sonuç daha belli değil diyebildim..Bana bi hediye getirdiler inşallah bebeğiniz olur,ilk hediyesi bizden dediler,tabi ben sulu göz başladım ağlamaya,ağlamaya bahane arıyorum ...Bugün 3. Günüm ilk 2 gün irkilmelerle ve küçük Emrah modunda ağlamaklı geçti:)Bugün daha iyiyim akıntım çok progestan yapıyor galiba onun harici bi belirti yok,Rabbimden hayırlısını diliyorum

Benim sağlıklı doğumum var daha önce çektirmiştim ayrıca sorun yoktu o yüzden istemediler sonradan enfeksiyon filan olabiliyormuş

Benim sağlıklı doğumum var daha önce çektirmiştim ayrıca sorun yoktu o yüzden istemediler sonradan enfeksiyon filan olabiliyormuş
anlamadim hic tubun kapali olmasi mi iyi yoksa acik mi? standart degil de ondan soruyorum, hani ilk sorulan seylerden biri degil basvurdugumuzda. umarim iyi gecer tup operasyonun en azindan nedenini ogrendin, caresi var.

Ben yaptırdım CAnım. Sol tüpüm alındı ameliyattan uyanırken biraz sancısı ağırdı. Sonra geçti ama öyle büyük ağrılar düşünme.İyileşme sürecide 10 günü buldu aşa yukarı. Çok basit bir ameliyat diyemem ama yine de çok korkma. Herşey bebekler için. Tedaviden önce neden bakılmadı anlamadım ben

tabi rutin kan testi gibi istediler benden hsg yi. Bakmasak mı diye bileceğim bişi bile değildi. Zorunlu rutin bakılan bir şey

iyi sanslar canim, bize de bilgi verirsen cok sevinirim, gorusmen hakkinda, mutlaka cok iyi gecer, hemen hepsi cok ilgili iyi ve alakalilar gorusmelerde. ama sorularina nasil yanit verecekler onlari iyi dusunerek anlasmak lazim ilk bastan.
Cnm aslında bana biraz agresif geldi sorduğum sorular biraz gerdi hemşireyi 3 yıldır uğraşıyorum sonuçta onlar kadar bilgim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…