Merhaba atkadasim laparoskopi olacaksin Benimde sol tupum Yok ama doktor ve olacagin hastane ameliyat sonrasi rahatligin icin onemli, iyi Bir yerde ol.Hic korkulacak Bir operasyon degil, Benim agrim olmadi uyandigimda ama Bu ameliyatta karnini gaz ile sisirdikleri icin gaz sancisi hissedeceksin ama Oda yuruyorlar ve geciyor.Hsg sonucu çıktı tüplerden biri kapali bir açık..açık olandan embriyoya sıvı sızabilirmiş o yüzden negatif olmuş olma ihtimali varmış( ameliyatla ya tüp alınacak ya da tüp bağlanacakmış..Temmuz’da yaptıracaktık ertlendi..önce ameliyat sonra iki ay dinlenme sonra transfer..olan var mı bu ameliyatıaşırı yoğun işim nasıl ne zaman olacak şaşırdım kaldım..çok üzgünüm bilgisi olan yazabilir mi lütfen
İstemeliydiler hsg..daha önce Doğum yapsam bile..Boşu boşuna 30.000 tl..allahtan donmuş embriyolar var..mecburen yaptıracağım ben de..sağol canım..Ben yaptırdım CAnım. Sol tüpüm alındı ameliyattan uyanırken biraz sancısı ağırdı. Sonra geçti ama öyle büyük ağrılar düşünme.İyileşme sürecide 10 günü buldu aşa yukarı. Çok basit bir ameliyat diyemem ama yine de çok korkma. Herşey bebekler için. Tedaviden önce neden bakılmadı anlamadım ben
Sağol canım..yanlış yazmış olabilirim çünkü dün ilk kez duydum..yavaş yavaş konuya hakim oluyorum..benim işyerimden birgün hariç izin alma şansım hiç Yok..umarım ertesi gün işe başlayabilirim...dediğin gibi iyi bi yerde olsun haklısın..teşekkür ederim ilgin için..sevgilerMerhaba atkadasim laparoskopi olacaksin Benimde sol tupum Yok ama doktor ve olacagin hastane ameliyat sonrasi rahatligin icin onemli, iyi Bir yerde ol.Hic korkulacak Bir operasyon degil, Benim agrim olmadi uyandigimda ama Bu ameliyatta karnini gaz ile sisirdikleri icin gaz sancisi hissedeceksin ama Oda yuruyorlar ve geciyor.
Bu arada sanirim yalnis yazdin, kapali olan tupten sivi rahimde geri akacagi icin embriyoyu oldurur.
Korkma yarim saat 45 dakikalik Bir islem, inan bana kolay :)
canım bu yakınlarda inşallah gebelik sonucunu al ve sevinç göz yaşlarına boğulBende bugün Almanya'ya döndüm 2 uçağa bindim nasipte varsa birşey olmamıştır diye düşünüyorum,hosteslerden biri yanıma geldi hamilemisimiz dedi,Yok dedim daha dogrusu,tüp Bebek yaptim sonuç daha belli değil diyebildim..Bana bi hediye getirdiler inşallah bebeğiniz olur,ilk hediyesi bizden dediler,tabi ben sulu göz başladım ağlamaya,ağlamaya bahane arıyorum ...Bugün 3. Günüm ilk 2 gün irkilmelerle ve küçük Emrah modunda ağlamaklı geçti:)Bugün daha iyiyim akıntım çok progestan yapıyor galiba onun harici bi belirti yok,Rabbimden hayırlısını diliyorum
ameliyat oldu eşim ama sperm çıkmadı yoksa yapıcaktık tüp bebek ama sperm yok tahlilleride kötü umudum yok açıkcası bilmiyorum kafam çok karışıkcanım 0 dediyin hiçmi spermi yok
bazem ama tese yaparak buluyorlar
acaba tüp bebek denesen
Yesilada 2003 arkadasim, Uzun zaman giremedim foruma,ceza almisim zaman buldukca geri sayfalara girip ne oldu bitti okumaya calisiyorum Senin Haberin gelince, cok üzüldüm, sasirdim olumlu bekliyordum, bende kismetse eylülde gynolife da olcam, Dr Murat tel de rahim filmi cektirme imkaniniz Varsa iyi olur demisti bana, hakkımızda hersey hayirli olur insallahİstemeliydiler hsg..daha önce Doğum yapsam bile..Boşu boşuna 30.000 tl..allahtan donmuş embriyolar var..mecburen yaptıracağım ben de..sağol canım..
Canim azf a b c bolgelerinde delasyon varsa yani bu kromozon testi.ameliyat olmasi bisey ifade etmiyor.sperm cikmaz.kendimizden biliyorum.bence hic zaman keybetmeyin.keske daha once bilseydik simdiye ya evlat edinirdik ya donasyon olurdu elimde bebgim olurdu.biz isten gucten hadi kariyer yapcaz diye hep erteledik.6 yilimizda bunu ogrendik.yasinda gecmeden hemen karar ver.ameliyat oldu eşim ama sperm çıkmadı yoksa yapıcaktık tüp bebek ama sperm yok tahlilleride kötü umudum yok açıkcası bilmiyorum kafam çok karışık
ben de şaşırdım keşke önce yaptırsaydım hsg..çok üzüntü yaşadım hala da üzülüyorum..maddi manevi kayıp...lütfen sen çektir..kan yahlili gibi istenmeli mecbur olmalı bence..ama geriye dönmenin faydası yok..bi şekilde aşıcam bunu da..en azından nedeni belli oldu..hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...Yesilada 2003 arkadasim, Uzun zaman giremedim foruma,ceza almisim zaman buldukca geri sayfalara girip ne oldu bitti okumaya calisiyorum Senin Haberin gelince, cok üzüldüm, sasirdim olumlu bekliyordum, bende kismetse eylülde gynolife da olcam, Dr Murat tel de rahim filmi cektirme imkaniniz Varsa iyi olur demisti bana, hakkımızda hersey hayirli olur insallah
Hiç mi konuşmadın canım, konuştun da olumsuz mu yaklaştı. BU konuyu konuşmak elbetteki çok zor. Benim eşim sağolsun çok olumluydu hatta o benden daha olumluydu. Biz yumurta donasyonu yaptık ama bana söylediği sperm lazım olsa sperm donasyonu, embriyo olsa embriyo donasyonu yapacağız. Tıp ne diyorsa o dedi. Allah korusun çocuğumuz kanser olsa ne yapmamız gerekirse onu yapmazmıydın dedi, yapardım dedim. O zaman dedi yapacağız. Sağlık bu , çalmıyoruz, çırpmıyoruz dedi. Benim alışmamı bekledi. Bende baktım durum vahim ne yaparsam yapayım olmayacak bu şekilde. Tamam dedim deneyelim. Hiç Yok ise sperminiz ya donasyon yapacaksınız ya da olmayacak. İlk aşama her zaman reddetme aşamasıdır. Sonra durumu kabul etme olur. Gerçekler var hayatta malesef. Sen eşine yumuşak girip, hemen demiyorum ama tıpta böyle şeyler va diye Yaptıran insanlar var diye bizi de örnek verebilirsin. Hatta emin ol çok daha fazlası var. Ben ünlü doktorların sosyal medya hesaplarında görüyorum amh çok düşükmüşte, 15 kez denemişler olmamış da, 41 yaşındaymış da mikroçip, genetik tarama, havuz yapmışlarda şimdi hamileymiş. O kadar belliki donasyon olduğu. Hasta ona gidince söylerler internette yazamadıkları için.ameliyat oldu eşim ama sperm çıkmadı yoksa yapıcaktık tüp bebek ama sperm yok tahlilleride kötü umudum yok açıkcası bilmiyorum kafam çok karışık
HEr deneme yeni bir hsg filmi ister. Bunun daha önce Doğum yapman ile yapmaman ile hiç ilgisi Yok canım. Benimde bildiğim kapalı olandan embriyoya sıvı alabilir yanlış bilmiyorsamİstemeliydiler hsg..daha önce Doğum yapsam bile..Boşu boşuna 30.000 tl..allahtan donmuş embriyolar var..mecburen yaptıracağım ben de..sağol canım..
Ben daha önce çeklidi demiştim ama çook uzun yıllar oldu..doktor yeniden istemeliydi bizim tercihimize bırakmamalılar canım haklısın..sordum niye baştan istenmedi diye onlar dedi sağlıklı doğum yaptığın için diye..ben bilemem kiHEr deneme yeni bir hsg filmi ister. Bunun daha önce Doğum yapman ile yapmaman ile hiç ilgisi Yok canım. Benimde bildiğim kapalı olandan embriyoya sıvı alabilir yanlış bilmiyorsam
3 ay bir süresi var canım.3 ayı geçmişse yeniden istenir. Sonuçta içerde ne olup bitiğini bilemeyiz. Verdikleri cevap inanılmaz geldi bana ne demek sağlıklı Doğum yaptıysan gerek Yok. Yeni usul yapan yerlerde sıfır acıyla yanlış hatırlamıyorsam 500 tl civarı bir fiyata çekiyorlar. Yeni tedavin ne zamansa o zaman çektir. Erken çektirmeBen daha önce çeklidi demiştim ama çook uzun yıllar oldu..doktor yeniden istemeliydi bizim tercihimize bırakmamalılar canım haklısın..sordum niye baştan istenmedi diye onlar dedi sağlıklı doğum yaptığın için diye..ben bilemem kineyse araştırıyoryum bugün..yaptırayım da eksik kalmasın hiçbişey...inşallah donmuşlarala olacak bu sefer..
Donmuşlarına güven annesi, onlar senin evlatların. İnşallah güzel günler de gelecekBen daha önce çeklidi demiştim ama çook uzun yıllar oldu..doktor yeniden istemeliydi bizim tercihimize bırakmamalılar canım haklısın..sordum niye baştan istenmedi diye onlar dedi sağlıklı doğum yaptığın için diye..ben bilemem kineyse araştırıyoryum bugün..yaptırayım da eksik kalmasın hiçbişey...inşallah donmuşlarala olacak bu sefer..
Kanamayı dikkatle takip et canım...Bu gün mumkunse hiç kalkma hep uzan ve doktoruna haber ver..Hemen iğne yapmanı yani progesteron isteyebilir.. Tedbiri elden birakmamak lazım. ..Kızlar merhaba.. benim bugün çok hafif pembe bir lekelenmem oldu.bir de dün akşamdan beri regl olacakmışım gibi bir ağrım var. bu normal midir acaba? tutunma kanaması olabilir mi? gerçi yarın doktora gidicem ama önce sizlere sormak istedim böyle olan var mı diye?
Lekelenmem olmadı ama regl olacakmış ağrısı oldu ilk zamanlar daha çoktu gittikçe azaldı ama geçen hafta bile vardı düşün. İnşallah herşey yolundadırKızlar merhaba.. benim bugün çok hafif pembe bir lekelenmem oldu.bir de dün akşamdan beri regl olacakmışım gibi bir ağrım var. bu normal midir acaba? tutunma kanaması olabilir mi? gerçi yarın doktora gidicem ama önce sizlere sormak istedim böyle olan var mı diye?
Sağol Zazacım inşallah dediğin gibi olur ,Allah razı olsun sendencanım bu yakınlarda inşallah gebelik sonucunu al ve sevinç göz yaşlarına boğul
Aynen benimde öyle agrilar sizilar hiç geçmiyor, kanama yada açılma olmadığı sürece sorun yok sanirim:)Lekelenmem olmadı ama regl olacakmış ağrısı oldu ilk zamanlar daha çoktu gittikçe azaldı ama geçen hafta bile vardı düşün. İnşallah herşey yolundadır