Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba arkadaslar gecmis bayraminizi kutlarim ben foruma giremedim bayram sebebi ile rabbim ramazan boyunca yapilan butun dualarimizi kabul etsin insallah cok merak ta ettim forumda neler oluyor kimler ne yapti diye bazi arkadaslarla paylasimlar yaptik ukrayna ile ilgili arayan oldumu acaba nasil gecti gorusmeler

zaza bir arkadaşım için önemli donasyon transferinden sonra hangi ilaçları kullanmalı
canım doktor yazdığı ilaçları kulanıcak
tabii her merkezin tedavi protokoleri değişiyor
ama genelikle estrofem,progestan,vitamin,kleksan,prednol,koraspiri
yani bu ratz ilaçlar

ben emili aradım aslında benim gibilerine 9900 eu garantili paket daha iyi
çok isterdim gedi ama eşim razı deyil
bana her halde kıbrıstakı hatunların yumurtası iyi gelmedi-))

ben emili aradım aslında benim gibilerine 9900 eu garantili paket daha iyi
çok isterdim gedi ama eşim razı deyil
bana her halde kıbrıstakı hatunların yumurtası iyi gelmedi-))
Anladim canim arkadasim peki gorusmen nasil gecti memnun kaldinmi gorusmeden esinin istememe sebebi maddiyatmi canim ozel degilse paylasirmisin kibrista denemissin sanirim ole anladim

Anladim canim arkadasim peki gorusmen nasil gecti memnun kaldinmi gorusmeden esinin istememe sebebi maddiyatmi canim ozel degilse paylasirmisin kibrista denemissin sanirim ole anladim
aslına kalırsa garantili paket hem cazip geliyor hemde pahalı ama o garantili paket 5 denemelik donasyon için ve olmasa para iade oluyormuş
biraz inandırıcı gelmiyor olmasa bu iş nasıl parayı iade edicekler diye
eşimde 9900 eu pahalı buluyor
ama aslında şuana kadar kıbrısa bir sürü para çöpe giti

Allah yardimcin olsun canim peki sen sormadin mi ordaki yetkililere para iadesi ile ilgili garanti veriyorlar mi benim bildigim kadari ile sozlesme yapiliyor ve bu durumda senin hakkini arayabilceginin guvencesi veriliyor

Allah yardimcin olsun canim peki sen sormadin mi ordaki yetkililere para iadesi ile ilgili garanti veriyorlar mi benim bildigim kadari ile sozlesme yapiliyor ve bu durumda senin hakkini arayabilceginin guvencesi veriliyor
Dediler evet sözleşme avukat eşliyinde bile imza ata bilirsiniz

Aynen bende cnm inatla 3 yıldır uğraşıyorum ama artık mecbur kaldım çok zor bir karar bende gynolife ile anlaştım laboratuvarı çok iyi hakkımızda hayırlısı
Allah yardımcımız olsun inşallah... siz ne kadara yaptiracaksiniz nedense bahçeci daha iyi geliyo bana bilmiyorum ama

Dediler evet sözleşme avukat eşliyinde bile imza ata bilirsiniz
Merhaba canım banada aynı seyı soyledıklerı ıcın sen deyınce ınanması zor gelıyor para ıyadesı ıcın benımde kafamda soru ısaretı oldu ve bana verdıklerı sıteyı bırdaha ınceledım ve bunun garantısını avukat eslıgınde sozlesme ıle verıyorlar yanı bence bu durumda herhangı bır sıkıntı cıkıcagını dusunmuyorum ben senın ıcınde dua edıcem canım ınsallah esınde sana destek olucaktır ve annelık hasretıne son verıceksın rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum esının sana bu konuda farklı fıkırde olması benımde esıme soylemem bıraz zaman almıstı bende bundan korktum hep karsı cıkar ıstemez dıye ama cok sukur esım benden daha ılgılı ve nerde yaptırmamız gerektıgı konusunda benden cok zaman ayırıyor bu konuya ınsallah sende esınle ortak noktada bulusursun ...

çok sağol güzel dileklerin için canım arkadaşı
inşallah ilk denemenle mutluluğa kavuşursun
sizin seçtiyiniz ağır basan merkeziniz varmı

Tabı canım arkadasım var ukraynada fıyatlarm ve kılınık hakkında cok ıyı seyler okuyorum gorusmede yaptım ınsallah maddı konuda hazır olunca gıdıp sozlesme yapıcaz

Tabı canım arkadasım var ukraynada fıyatlarm ve kılınık hakkında cok ıyı seyler okuyorum gorusmede yaptım ınsallah maddı konuda hazır olunca gıdıp sozlesme yapıcaz
örneğin ilk denemede tuttu ve 3 aya gelince bebek düştü bu durumda verilen 50bin tl çöp olucak. Çünki onlar belli bi haftaya kadar tutunursa.işlem başarılı sayılır diyor.
Ayrıca diyelim hic tutmadi ve para iadesi bekliyorsun.onların ulkelerinde onların yasaları ile yapilan bi sözlesmede mutlaka sizin farketmeyeceginiz bi açık bırakacaktır ve bu sayade işi kulbuna uydurup iade yapmamasını kendince hakli cikaracaktir. Zazanin eşi ile aynı fikirdeyim ben güvenmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…