- 10 Mayıs 2018
- 80
- 64
- 45
canım doktor yazdığı ilaçları kulanıcakzaza bir arkadaşım için önemli donasyon transferinden sonra hangi ilaçları kullanmalı
gözün aydın kuzumSelam kızlar.. 14, gün değerim 739 :)
ben emili aradım aslında benim gibilerine 9900 eu garantili paket daha iyiMerhaba arkadaslar gecmis bayraminizi kutlarim ben foruma giremedim bayram sebebi ile rabbim ramazan boyunca yapilan butun dualarimizi kabul etsin insallah cok merak ta ettim forumda neler oluyor kimler ne yapti diye bazi arkadaslarla paylasimlar yaptik ukrayna ile ilgili arayan oldumu acaba nasil gecti gorusmeler
Çok teşekkür ederim canım benim :) inşallah bakalım :) ah canım İNŞALLAHHH en kısa zamanda darısı başına olsun .. İNŞALLAHHHH.....gözün aydın kuzum
çok şükür
kaldı kalp atışı onuda duy artık rahat ol
Anladim canim arkadasim peki gorusmen nasil gecti memnun kaldinmi gorusmeden esinin istememe sebebi maddiyatmi canim ozel degilse paylasirmisin kibrista denemissin sanirim ole anladimben emili aradım aslında benim gibilerine 9900 eu garantili paket daha iyi
çok isterdim gedi ama eşim razı deyil
bana her halde kıbrıstakı hatunların yumurtası iyi gelmedi-))
Merhaba ben 27 yaşındayım erken menapozum yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum bahçeci de fiyatlar nedir acaba bilgisi olan paylaşabilir mi
aslına kalırsa garantili paket hem cazip geliyor hemde pahalı ama o garantili paket 5 denemelik donasyon için ve olmasa para iade oluyormuşAnladim canim arkadasim peki gorusmen nasil gecti memnun kaldinmi gorusmeden esinin istememe sebebi maddiyatmi canim ozel degilse paylasirmisin kibrista denemissin sanirim ole anladim
Aynen bende cnm inatla 3 yıldır uğraşıyorum ama artık mecbur kaldım çok zor bir karar bende gynolife ile anlaştım laboratuvarı çok iyi hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim...bu konuyu hiç düşünmüyordum ama gerçeklerle yüzleştikçe aklıma yatmaya başladı
Dediler evet sözleşme avukat eşliyinde bile imza ata bilirsinizAllah yardimcin olsun canim peki sen sormadin mi ordaki yetkililere para iadesi ile ilgili garanti veriyorlar mi benim bildigim kadari ile sozlesme yapiliyor ve bu durumda senin hakkini arayabilceginin guvencesi veriliyor
Merhaba hamilemisiniz nedir durumBen adet gormuyorumki ilacla adet oluyorum erken menepoz oldugum icin
Merhaba hamilemisiniz nedir durum
Allah yardımcımız olsun inşallah... siz ne kadara yaptiracaksiniz nedense bahçeci daha iyi geliyo bana bilmiyorum amaAynen bende cnm inatla 3 yıldır uğraşıyorum ama artık mecbur kaldım çok zor bir karar bende gynolife ile anlaştım laboratuvarı çok iyi hakkımızda hayırlısı
Merhaba canım banada aynı seyı soyledıklerı ıcın sen deyınce ınanması zor gelıyor para ıyadesı ıcın benımde kafamda soru ısaretı oldu ve bana verdıklerı sıteyı bırdaha ınceledım ve bunun garantısını avukat eslıgınde sozlesme ıle verıyorlar yanı bence bu durumda herhangı bır sıkıntı cıkıcagını dusunmuyorum ben senın ıcınde dua edıcem canım ınsallah esınde sana destek olucaktır ve annelık hasretıne son verıceksın rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum esının sana bu konuda farklı fıkırde olması benımde esıme soylemem bıraz zaman almıstı bende bundan korktum hep karsı cıkar ıstemez dıye ama cok sukur esım benden daha ılgılı ve nerde yaptırmamız gerektıgı konusunda benden cok zaman ayırıyor bu konuya ınsallah sende esınle ortak noktada bulusursun ...Dediler evet sözleşme avukat eşliyinde bile imza ata bilirsiniz
çok sağol güzel dileklerin için canım arkadaşıMerhaba canım banada aynı seyı soyledıklerı ıcın sen deyınce ınanması zor gelıyor para ıyadesı ıcın benımde kafamda soru ısaretı oldu ve bana verdıklerı sıteyı bırdaha ınceledım ve bunun garantısını avukat eslıgınde sozlesme ıle verıyorlar yanı bence bu durumda herhangı bır sıkıntı cıkıcagını dusunmuyorum ben senın ıcınde dua edıcem canım ınsallah esınde sana destek olucaktır ve annelık hasretıne son verıceksın rabbım yardımcın olsun cok zor bır durum esının sana bu konuda farklı fıkırde olması benımde esıme soylemem bıraz zaman almıstı bende bundan korktum hep karsı cıkar ıstemez dıye ama cok sukur esım benden daha ılgılı ve nerde yaptırmamız gerektıgı konusunda benden cok zaman ayırıyor bu konuya ınsallah sende esınle ortak noktada bulusursun ...
örneğin ilk denemede tuttu ve 3 aya gelince bebek düştü bu durumda verilen 50bin tl çöp olucak. Çünki onlar belli bi haftaya kadar tutunursa.işlem başarılı sayılır diyor.Tabı canım arkadasım var ukraynada fıyatlarm ve kılınık hakkında cok ıyı seyler okuyorum gorusmede yaptım ınsallah maddı konuda hazır olunca gıdıp sozlesme yapıcaz