Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Teşekkür ederim...bu konuyu hiç düşünmüyordum ama gerçeklerle yüzleştikçe aklıma yatmaya başladı
Önce koyuyor insana,olmaz diyorsun,yapamam böyle birşeyi,ama benim gibi 15 yıldır minnacık mis kokulu bi bebeğe hasretsen,denemeye değer diyorsun..Rahmine koydukları zaman senin geninden değilmiymiş,hiçte koymuyor..Başka bi çaren olmadığını düşünüp kendini telkin et ve hazır olduğunda bu yola gir,yoksa işin manevi kısmı çok ağır oluyor..Bol şans diliyorum sana

Eşim evlat edinelim deyince donasyona sıcak bakmaya başladım kendime 2 sene süre verdim ama geç de kalmak istemiyorum eşimi de ikna etmek lazım kafamda deli sorular

Eşim evlat edinelim deyince donasyona sıcak bakmaya başladım kendime 2 sene süre verdim ama geç de kalmak istemiyorum eşimi de ikna etmek lazım kafamda deli sorular
Tabi evlat edinmekte çok çok güzel birşey,ama donasyonla hamileliği yaşıyacaz,2 yıl uzun bi süre bu arada iyice düşünürsün,evlat edinmek yada donasyon hangisi daha cazip gelirse ona yönel canım

Evlat edinmek çok çok güzel birşey bence,ben seve seve edinirim,ama eşimle böyle birşeyi hiç konuşmadım..Geçen yıl sümsük eltim kaynanamı karşısına almış bunların çocuğu olmuyor evlat edinsinler demiş,tabi burnu havalarda kaynanamda olmaz izin vermem demiş,sanki ona soran olmuştaAh ah nelerle uğraşıyoruz gülüp geçiyorum artık

Aynen öyle islami boyutunu düşünüp karşı çıktım ama ona kadar ne günahlar var dedim... yani ilk seferde tutmayabilir o zaman ?????
ben ilk kez bir ay önce yaptırdım..olmadı..şimdi daha derinlemesine inceleme yapılıyor..ama pozitif oranı oldukça yüksek..umarım senin ilk denemede olur canım..hayırlısı olsun..

inanılmaz ya..allah sabır versin..onlara ne..ne hakla izin verir vermez gibi konuşabiliyorlar..zaten sıkıntılı süreçlr bi de başkalarıyla uğraş!!!sen bebeği veririsn kucaklarına öyle susup bakaralr senin güzel bebeğine inşallahhhhhh..ciğerimden dua ettim şu an

Allah razı olsun canım,neler duydum neler onun için diyorum herşeye herkese rağmen tutun bebeğim Çektiğimi ben bilir bi Rabbim bilir canım,inşallah bebeğim bütün sıkıntılarımı sona erdirecek

artemissi hamilelik nasıl gidiyor bize de dua et ne olur Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ah canım benim tatlı zorluklar ile geçiyor. Clexan hala zorluyor malesef. Ağırlaştıkça yorgunluk artıyor. Allah bir an önce hepinize nasip etsin de hamilelik şikayetlerini yazalım birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…