Canım inşallah ikizlerKızlar merhaba.. benim bugün çok hafif pembe bir lekelenmem oldu.bir de dün akşamdan beri regl olacakmışım gibi bir ağrım var. bu normal midir acaba? tutunma kanaması olabilir mi? gerçi yarın doktora gidicem ama önce sizlere sormak istedim böyle olan var mı diye?
Ay hadi yaa :) valla bakalım yarın doktora gidicem. kese görünür mü acaba yarın? transfer tarihim 4 haziran dı. internette hesaplama yaptığımda 4 hafta 4 günlük diyorCanım inşallah ikizler
daha çok ikizlerde böyle oluyor
Dizara tatlım aynı şeye dayanarak gittim ben de gynolife a. Benim tanıdığım kişi Kıbrıs'taki tüp bdbrk merkezleriyle çalışan bir represant bana da gynolife ın laboratuvar kısmının çok iyi olduğunu söylemişti.papatya gynolife in laboratuvari cok iyi demissin, neye dayanarak iyi edin merak ettim? iyi oldugunu duyduysan hani nereden duydun merak ettim, bende arasitiriyorum o yuzden.
Canım benim çok haklısın, ama üzme kendini her işte bir hayır var diyelim, her şey gönlünce olsunben de şaşırdım keşke önce yaptırsaydım hsg..çok üzüntü yaşadım hala da üzülüyorum..maddi manevi kayıp...lütfen sen çektir..kan yahlili gibi istenmeli mecbur olmalı bence..ama geriye dönmenin faydası yok..bi şekilde aşıcam bunu da..en azından nedeni belli oldu..hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
Hayırlı olsun arkadaşım şimdiden.. İnşallah herşey güzel olur bu sefer ...Arkadaşlar aslında forumda eskiyim ama epeydir sadece sizleri takip ediyordum. Aralık ayından bu yana zoladex iğneleriyle geçici menapoza girmiştim endometriosis tedavisi amaçlı. Mayısta son iğneyi oldum, bugün de yeniden adet oldum. Kısmetse gelecek ay ki reglimle bu defa Bahçeci'de yapacağız inşallah. Ama bu süreçte, sizlerin de yaşadıklarını görerek yumurta donasyonu yerine embriyo donasyonuna karar verdik. Dilerim artık biz de bebişimizi kucağımıza alırız.
CANIM BENCE SENIN KAFAN KARISIK BIRAZ ONDAN BOLE UMUTSUZ VE NEGATIF BAKIYORSUN VARSAYIM UZERINE KONUSUCAK OLURSAK BU ISLEMI HICBIRYERDE YAPMAMALIYIZ SENIN SOLEDIKLERINI GOZONUNDE BULUNDURARAK YAZIYORUM HAYATIM SEN YANINDA KENDI AVUKATINI GOTUR O ZAMAN VE BIR SOZLESMEDE KENDIN YAPTIR BU SOZLESMENIN YANINDA VE HERHANGI BIR DURUMDA ISTER ORDAN ISTER TURKIYEDEN ISTERSENDE AVRUPABIRLIGI MAHKEMELERINDEN HAKLARINI SONUNA KADAR ARAYABILIRSIN CANIM BENCE SEN ILK ONCE YAPTIRMA KARARI AL ONDAN SONRAKI ASAMALARDA KAFANDAKI SORU ISARETLERINI GIDERIRSIN ZATEN.. RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN AMA SANA BIR DOST NASIHATI HAYATA BU KADAR NEGATIF BAKMA VARSAYIMLARLA YASARSAK ISTEDIKLERIMIZE HICBIRZAMAN ULASAMAYIZ HAYAL KURUP KURUP VARSAYIMLARLA YOKEDERIZ ONLARI...örneğin ilk denemede tuttu ve 3 aya gelince bebek düştü bu durumda verilen 50bin tl çöp olucak. Çünki onlar belli bi haftaya kadar tutunursa.işlem başarılı sayılır diyor.
Ayrıca diyelim hic tutmadi ve para iadesi bekliyorsun.onların ulkelerinde onların yasaları ile yapilan bi sözlesmede mutlaka sizin farketmeyeceginiz bi açık bırakacaktır ve bu sayade işi kulbuna uydurup iade yapmamasını kendince hakli cikaracaktir. Zazanin eşi ile aynı fikirdeyim ben güvenmezdim.
hadi hayırlısı canım..fiyat konusunda bilgi verir misin rica etsem..Arkadaşlar aslında forumda eskiyim ama epeydir sadece sizleri takip ediyordum. Aralık ayından bu yana zoladex iğneleriyle geçici menapoza girmiştim endometriosis tedavisi amaçlı. Mayısta son iğneyi oldum, bugün de yeniden adet oldum. Kısmetse gelecek ay ki reglimle bu defa Bahçeci'de yapacağız inşallah. Ama bu süreçte, sizlerin de yaşadıklarını görerek yumurta donasyonu yerine embriyo donasyonuna karar verdik. Dilerim artık biz de bebişimizi kucağımıza alırız.
Arkadaşım uzun zamandır bu topikdeyim ve çoğu arkadaşımız beni yazılarımdan tanır.CANIM BENCE SENIN KAFAN KARISIK BIRAZ ONDAN BOLE UMUTSUZ VE NEGATIF BAKIYORSUN VARSAYIM UZERINE KONUSUCAK OLURSAK BU ISLEMI HICBIRYERDE YAPMAMALIYIZ SENIN SOLEDIKLERINI GOZONUNDE BULUNDURARAK YAZIYORUM HAYATIM SEN YANINDA KENDI AVUKATINI GOTUR O ZAMAN VE BIR SOZLESMEDE KENDIN YAPTIR BU SOZLESMENIN YANINDA VE HERHANGI BIR DURUMDA ISTER ORDAN ISTER TURKIYEDEN ISTERSENDE AVRUPABIRLIGI MAHKEMELERINDEN HAKLARINI SONUNA KADAR ARAYABILIRSIN CANIM BENCE SEN ILK ONCE YAPTIRMA KARARI AL ONDAN SONRAKI ASAMALARDA KAFANDAKI SORU ISARETLERINI GIDERIRSIN ZATEN.. RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN AMA SANA BIR DOST NASIHATI HAYATA BU KADAR NEGATIF BAKMA VARSAYIMLARLA YASARSAK ISTEDIKLERIMIZE HICBIRZAMAN ULASAMAYIZ HAYAL KURUP KURUP VARSAYIMLARLA YOKEDERIZ ONLARI...
Hiç bir hazırlığım Yok canım :) bişi olur elimizde kalır diye hiç bişi almadık. İnanırmısın adı bile Yok. Doğum için inşallah o günler gelirse Sezeryan dedi tüp ya da donasyona riske atamayız dedi ama bilmiyorum şartlar neyi gösterir.Aynen benimde öyle agrilar sizilar hiç geçmiyor, kanama yada açılma olmadığı sürece sorun yok sanirim:)
Sen nasılsın artemissi hamileliğin bayagi ilerledi...az kaldı bebeğini görmeye...Hazırlıklar başlamıştır, doğumu nasıl yapacaksın?
Bir sürü konu var dimi :) bende şimdiden başladım araştırmaya, gerçi 20 . haftada ayrıntı ultrasonumuz olacak ondan sonra hız veririm diye düşünüyorum bir aksilik olmaz ise...
Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahBende bugün Almanya'ya döndüm 2 uçağa bindim nasipte varsa birşey olmamıştır diye düşünüyorum,hosteslerden biri yanıma geldi hamilemisimiz dedi,Yok dedim daha dogrusu,tüp Bebek yaptim sonuç daha belli değil diyebildim..Bana bi hediye getirdiler inşallah bebeğiniz olur,ilk hediyesi bizden dediler,tabi ben sulu göz başladım ağlamaya,ağlamaya bahane arıyorum ...Bugün 3. Günüm ilk 2 gün irkilmelerle ve küçük Emrah modunda ağlamaklı geçti:)Bugün daha iyiyim akıntım çok progestan yapıyor galiba onun harici bi belirti yok,Rabbimden hayırlısını diliyorum
Bugun konuştum içime su serpildi son teknikler ile çalışan laboratuvar olması embriyo gelişiminde çok önemli gerisi rabbimin takdiriDizara tatlım aynı şeye dayanarak gittim ben de gynolife a. Benim tanıdığım kişi Kıbrıs'taki tüp bdbrk merkezleriyle çalışan bir represant bana da gynolife ın laboratuvar kısmının çok iyi olduğunu söylemişti.
Sağol canım..yanlış yazmış olabilirim çünkü dün ilk kez duydum..yavaş yavaş konuya hakim oluyorum..benim işyerimden birgün hariç izin alma şansım hiç Yok..umarım ertesi gün işe başlayabilirim...dediğin gibi iyi bi yerde olsun haklısın..teşekkür ederim ilgin için..sevgiler
Sağol canım inşallah,Allah razı olsun sendenRabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah
Canım bizim klinik Gazimagosadaydı,yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok..Biz 5 yıldızlı bi otelde kaldık,eşim bütün yıl çalıştı,kendi iş yerimiz var çok yorgundu,tatil tadında geçsin istedik..Araba kiraladık Ercan'dan günlüğü 110 milyon kiralayıp gezmek isterseniz..Temmuz 10 gibi Girne’de olucaz konaklama için fikir verirmisiniz ev kiraları nedir ? Yeme içme fiyatları hakkında öneriler lütfen