Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım inşallah ikizler
daha çok ikizlerde böyle oluyor

papatya gynolife in laboratuvari cok iyi demissin, neye dayanarak iyi edin merak ettim? iyi oldugunu duyduysan hani nereden duydun merak ettim, bende arasitiriyorum o yuzden.
Dizara tatlım aynı şeye dayanarak gittim ben de gynolife a. Benim tanıdığım kişi Kıbrıs'taki tüp bdbrk merkezleriyle çalışan bir represant bana da gynolife ın laboratuvar kısmının çok iyi olduğunu söylemişti.

Canım benim çok haklısın, ama üzme kendini her işte bir hayır var diyelim, her şey gönlünce olsun

Arkadaşlar aslında forumda eskiyim ama epeydir sadece sizleri takip ediyordum. Aralık ayından bu yana zoladex iğneleriyle geçici menapoza girmiştim endometriosis tedavisi amaçlı. Mayısta son iğneyi oldum, bugün de yeniden adet oldum. Kısmetse gelecek ay ki reglimle bu defa Bahçeci'de yapacağız inşallah. Ama bu süreçte, sizlerin de yaşadıklarını görerek yumurta donasyonu yerine embriyo donasyonuna karar verdik. Dilerim artık biz de bebişimizi kucağımıza alırız.

Hayırlı olsun arkadaşım şimdiden.. İnşallah herşey güzel olur bu sefer ...

CANIM BENCE SENIN KAFAN KARISIK BIRAZ ONDAN BOLE UMUTSUZ VE NEGATIF BAKIYORSUN VARSAYIM UZERINE KONUSUCAK OLURSAK BU ISLEMI HICBIRYERDE YAPMAMALIYIZ SENIN SOLEDIKLERINI GOZONUNDE BULUNDURARAK YAZIYORUM HAYATIM SEN YANINDA KENDI AVUKATINI GOTUR O ZAMAN VE BIR SOZLESMEDE KENDIN YAPTIR BU SOZLESMENIN YANINDA VE HERHANGI BIR DURUMDA ISTER ORDAN ISTER TURKIYEDEN ISTERSENDE AVRUPABIRLIGI MAHKEMELERINDEN HAKLARINI SONUNA KADAR ARAYABILIRSIN CANIM BENCE SEN ILK ONCE YAPTIRMA KARARI AL ONDAN SONRAKI ASAMALARDA KAFANDAKI SORU ISARETLERINI GIDERIRSIN ZATEN.. RABBIM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN AMA SANA BIR DOST NASIHATI HAYATA BU KADAR NEGATIF BAKMA VARSAYIMLARLA YASARSAK ISTEDIKLERIMIZE HICBIRZAMAN ULASAMAYIZ HAYAL KURUP KURUP VARSAYIMLARLA YOKEDERIZ ONLARI...

hadi hayırlısı canım..fiyat konusunda bilgi verir misin rica etsem..

Arkadaşım uzun zamandır bu topikdeyim ve çoğu arkadaşımız beni yazılarımdan tanır.
Ben son derece bilinçli, araştıran ve olayları mantıksal olarak değerlendiririm.Negatif olduğumu söylemeni bi iftira kabul ederim.Dikkatli kullan kelimelerini.
ucu bucağı olmayan hayallere dayanıp ne hayal kurarım nede bu hayaller beni umutsuzluk denizine atar çünki olayları beynimle değerlendiririm duygularımla değil.
Biraz hukuk bilinci ve insanların toplumdaki menfaatleri için neler yapabileceklerini bilmek yeterli oluyor.
Senin yolun istediğin gibi olsun bundan sonra sana dair mesaj yazmayı düşünmüyorum.

arkadaşlar forum bu ara çok sessiz transfer yaptıran yok mu sonuç bekleyenler hamile olan arkadaşlar Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bixim başımıza artık

Hiç bir hazırlığım Yok canım :) bişi olur elimizde kalır diye hiç bişi almadık. İnanırmısın adı bile Yok. Doğum için inşallah o günler gelirse Sezeryan dedi tüp ya da donasyona riske atamayız dedi ama bilmiyorum şartlar neyi gösterir.

Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Bugun konuştum içime su serpildi son teknikler ile çalışan laboratuvar olması embriyo gelişiminde çok önemli gerisi rabbimin takdiri

Temmuz 10 gibi Girne’de olucaz konaklama için fikir verirmisiniz ev kiraları nedir ? Yeme içme fiyatları hakkında öneriler lütfen

Normalde ayni gunun aksami cikariyotlar ama ben 1 gece kalmaz istemistim nolur nolmaz diye.

Kızlar benim yarın 5.günüm E2 ve progesteron testlerini yapacam,geçen yıl e2 çok yüksek progesteronda düşük çıkmıştı,sonuc negativ olmuştu..Progesteron düşük olması hamikelik yok anlamınamı geliyor hep acaba??Umarım düşük çıkmaz yokksa moralim altüst olur

Temmuz 10 gibi Girne’de olucaz konaklama için fikir verirmisiniz ev kiraları nedir ? Yeme içme fiyatları hakkında öneriler lütfen
Canım bizim klinik Gazimagosadaydı,yardımcı olmak isterdim ama bi fikrim yok..Biz 5 yıldızlı bi otelde kaldık,eşim bütün yıl çalıştı,kendi iş yerimiz var çok yorgundu,tatil tadında geçsin istedik..Araba kiraladık Ercan'dan günlüğü 110 milyon kiralayıp gezmek isterseniz..

hepinize selamlar uzun zamandır forma giremiyorum gynolife son 2 yıl içerisnde 2 kez tüp bebek ben 2 kez de arkaşaım yaptırdı m fakat her seferinde embriyolog değişti istersen sor kendilerine neden değişmiş koordinatör hemşire sadece teleonda görüştüm kendisini göremedik ilk gittiğimde bu kadar yoğun değildi şuan çok yoğunlar türkiyede çoğu dr çalışıyorlar ameliyahhane ve odalar çok kötü bir haldeydi tadilat yapılmış ameliyathane birazda iyi olmuş ben son transferimde çok büyük aksaklık yaşadım mesela hemşire beni unuttu hastaneye taksiyle yetişmeye çalıştım c.tesi olduğu için mesai bitse de gitsek diyen bir ekip bu arada ben hazır olunca anestesi uzmanı pazara gitmiş onu bekledik sonuc negatif sonucu bile merak edip sormadılar defalarca aradım rapor istedim v.s uzatmayayım uzun bir maceram var parada boşa gitti herşey boşa gitti belki şu an biraz daha bu işe yatırım yapmışlardır bilemiyorum ama ordaki bölüm hemşirelerini dr hastaneyi çok iyi bilirim bol şanslar

hepinize selamlar uzun zamandır forma giremiyorum gynolife son 2 yıl içerisnde 2 kez tüp bebek ben 2 kez de arkaşaım yaptırdı m fakat her seferinde embriyolog değişti istersen sor kendilerine neden değişmiş koordinatör hemşire sadece teleonda görüştüm kendisini göremedik ilk gittiğimde bu kadar yoğun değildi şuan çok yoğunlar türkiyede çoğu dr çalışıyorlar ameliyahhane ve odalar çok kötü bir haldeydi tadilat yapılmış ameliyathane birazda iyi olmuş ben son transferimde çok büyük aksaklık yaşadım mesela hemşire beni unuttu hastaneye taksiyle yetişmeye çalıştım c.tesi olduğu için mesai bitse de gitsek diyen bir ekip bu arada ben hazır olunca anestesi uzmanı pazara gitmiş onu bekledik sonuc negatif sonucu bile merak edip sormadılar defalarca aradım rapor istedim v.s uzatmayayım uzun bir maceram var parada boşa gitti herşey boşa gitti belki şu an biraz daha bu işe yatırım yapmışlardır bilemiyorum ama ordaki bölüm hemşirelerini dr hastaneyi çok iyi bilirim bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…