Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hayırlı olsun canım.. Emin ol olacağı varsa olacak.. O yüzden hiç strese girme, sakin ol.. Devamlı düşünme oylanacak bişeyler bul. Kitap falan oku .. İnşallah çok güzel sonuçlarını da buradan okuruz Allahın izniyle :)

Çok sağol canım inşallah,kitaba konsantre olamıyorumda,film izleyip müzük dinliyorum ..İnşallah canım güzel haberi yazacam

Herkese merhabalar 3 gün hiç girmedim..bayramı bebekle ilgili düşünmeden üzülmeden geçirdim..ne güzel haberler var şimdi okudum çok mutlu oldum..güzel anne adaylarını tüm kalbimle kutluyorum..yarın sabah rahim filmi çekilecek bana bakalım ne çıkacak..yazarım zaten..regl oldum üç gün sürdü bitti öyle çok aşırı kanamam olmadı..umarım rahim temizlenmiştir..hepinize sevgiler umarım iyi haberler almaya devam ederiz

Canim benim hayirli olsun hic kafana takma herseyi oluruna birak olucagi varsa olur hic stres yapma dualarim seninle bende 5 gùnù geride biraktim Rabbim hayirlisini versin ins.bebişler bizimledir

Merhaba ben 27 yaşındayım erken menapozum yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum bahçeci de fiyatlar nedir acaba bilgisi olan paylaşabilir mi

Canım arkadaşım allah dualarını kabul etsin zaten duyuyor etiyimiz duaları
çektiyin tüm eziyetlerin karşılığını versin
sabırla güzel haberini bekliyoruz

Canim benim hayirli olsun hic kafana takma herseyi oluruna birak olucagi varsa olur hic stres yapma dualarim seninle bende 5 gùnù geride biraktim Rabbim hayirlisini versin ins.bebişler bizimledir
Sağol canım hayırlısı olsun artık diyorum,elimizden geleni yaptık nasipte varsa olacak inşallah..Senin yarısı gitmiş,benim transfer gününü saymasak 2.günüm hakkımızda en iyisi olur inşallah

Canım arkadaşım allah dualarını kabul etsin zaten duyuyor etiyimiz duaları
çektiyin tüm eziyetlerin karşılığını versin
sabırla güzel haberini bekliyoruz
Çok sağol Zazaca'm,gönlümüzden geçen belli inşallah heşeye inat sıkı sıkı tutunur bebişlerim...Sanki olamamış gibi davranıyorum bugün ,bilinçli yapıyorum bunu yoksa aklım fikrim ne olduya gidiyor...

Sağol canım hayırlısı olsun artık diyorum,elimizden geleni yaptık nasipte varsa olacak inşallah..Senin yarısı gitmiş,benim transfer gününü saymasak 2.günüm hakkımızda en iyisi olur inşallah
canım hayırlı olsun transferin inşaallah gönlüne göre olur her şey

Siz de mi donasyon yaptırdınız
Hepimiz donasyon için buradayız canım. Kimimiz yaptırdık, kimimiz tutmadı tekrar deniyor, kimimiz sonuç bekliyor. Ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz emin ol. Aynı düşünceler binlerce kez bizimde kafamızda oluştu. Kimse aman hemen donasyon deneyelim diye güle oynaya ilk aşamada hemen yapmıyor. Sormak istediklerini sor biz aynı kaderi yaşıyoruz beraber

Aynen öyle islami boyutunu düşünüp karşı çıktım ama ona kadar ne günahlar var dedim... yani ilk seferde tutmayabilir o zaman ?????

artemissi hamilelik nasıl gidiyor bize de dua et ne olur Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aynen öyle islami boyutunu düşünüp karşı çıktım ama ona kadar ne günahlar var dedim... yani ilk seferde tutmayabilir o zaman ?????
Hem islami tarafını düşünerek hem kendi genimden olmamasını kabul ederek 2 senedir deniyorum hala kucağım boş-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…