Hayırlı olsun canım.. Emin ol olacağı varsa olacak.. O yüzden hiç strese girme, sakin ol.. Devamlı düşünme oylanacak bişeyler bul. Kitap falan oku .. İnşallah çok güzel sonuçlarını da buradan okuruz Allahın izniyle :)Slm güzel bayanlar benimde dün transferim oldu,embriyolar çok iyi kalitede olmasada,tutunacağı varsa çok kötü kalitede bile tutuyor,şimdide heyecanlı heyecanlı bekiniyorum,12 gün bakalım nasıl gelecek,bahsettiğim ağrı ile ilgili şikayetlerim geçti çok şükür Şimdide stres ve korku var,bence buda gayet normal,ama bu duyguları kontrollü yönetmek çok önemli..Tedavinin ayrıntılarına girip kendimi kasmak istemiyorum ,ama sonucum olumlu yada olumsuz olsun,testten sonra paylaşırım herkesle,yardımcı olmak adına..Banada dua edin lütfen,aklım hep bebekte olduğu için en küçük sese irkiliyorum..Lütfen olacağı varsa her şekilde tutar diyin...Umarım bebeklerim benden daha güçlüdürler,bitsin artık hasretim
Çok sağol canım inşallah,kitaba konsantre olamıyorumda,film izleyip müzük dinliyorum ..İnşallah canım güzel haberi yazacamHayırlı olsun canım.. Emin ol olacağı varsa olacak.. O yüzden hiç strese girme, sakin ol.. Devamlı düşünme oylanacak bişeyler bul. Kitap falan oku .. İnşallah çok güzel sonuçlarını da buradan okuruz Allahın izniyle :)
Evet ilk denemem şuan da bir problem yok çok şükür kan sonuçlarım güzel çıktıİlk denemeniz miydi tuttu mu acaba ?
Canim benim hayirli olsun hic kafana takma herseyi oluruna birak olucagi varsa olur hic stres yapma dualarim seninle bende 5 gùnù geride biraktim Rabbim hayirlisini versin ins.bebişler bizimledirSlm güzel bayanlar benimde dün transferim oldu,embriyolar çok iyi kalitede olmasada,tutunacağı varsa çok kötü kalitede bile tutuyor,şimdide heyecanlı heyecanlı bekiniyorum,12 gün bakalım nasıl gelecek,bahsettiğim ağrı ile ilgili şikayetlerim geçti çok şükür Şimdide stres ve korku var,bence buda gayet normal,ama bu duyguları kontrollü yönetmek çok önemli..Tedavinin ayrıntılarına girip kendimi kasmak istemiyorum ,ama sonucum olumlu yada olumsuz olsun,testten sonra paylaşırım herkesle,yardımcı olmak adına..Banada dua edin lütfen,aklım hep bebekte olduğu için en küçük sese irkiliyorum..Lütfen olacağı varsa her şekilde tutar diyin...Umarım bebeklerim benden daha güçlüdürler,bitsin artık hasretim
canım en son 5500 euro idiMerhaba ben 27 yaşındayım erken menapozum yumurta donasyonu yaptırmayı düşünüyorum bahçeci de fiyatlar nedir acaba bilgisi olan paylaşabilir mi
Teşekkür ederim...bu konuyu hiç düşünmüyordum ama gerçeklerle yüzleştikçe aklıma yatmaya başladıcanım en son 5500 euro idi
Canım arkadaşım allah dualarını kabul etsin zaten duyuyor etiyimiz dualarıSlm güzel bayanlar benimde dün transferim oldu,embriyolar çok iyi kalitede olmasada,tutunacağı varsa çok kötü kalitede bile tutuyor,şimdide heyecanlı heyecanlı bekiniyorum,12 gün bakalım nasıl gelecek,bahsettiğim ağrı ile ilgili şikayetlerim geçti çok şükür Şimdide stres ve korku var,bence buda gayet normal,ama bu duyguları kontrollü yönetmek çok önemli..Tedavinin ayrıntılarına girip kendimi kasmak istemiyorum ,ama sonucum olumlu yada olumsuz olsun,testten sonra paylaşırım herkesle,yardımcı olmak adına..Banada dua edin lütfen,aklım hep bebekte olduğu için en küçük sese irkiliyorum..Lütfen olacağı varsa her şekilde tutar diyin...Umarım bebeklerim benden daha güçlüdürler,bitsin artık hasretim
Sağol canım hayırlısı olsun artık diyorum,elimizden geleni yaptık nasipte varsa olacak inşallah..Senin yarısı gitmiş,benim transfer gününü saymasak 2.günüm hakkımızda en iyisi olur inşallahCanim benim hayirli olsun hic kafana takma herseyi oluruna birak olucagi varsa olur hic stres yapma dualarim seninle bende 5 gùnù geride biraktim Rabbim hayirlisini versin ins.bebişler bizimledir
Çok sağol Zazaca'm,gönlümüzden geçen belli inşallah heşeye inat sıkı sıkı tutunur bebişlerim...Sanki olamamış gibi davranıyorum bugün ,bilinçli yapıyorum bunu yoksa aklım fikrim ne olduya gidiyor...Canım arkadaşım allah dualarını kabul etsin zaten duyuyor etiyimiz duaları
çektiyin tüm eziyetlerin karşılığını versin
sabırla güzel haberini bekliyoruz
canım hayırlı olsun transferin inşaallah gönlüne göre olur her şeySağol canım hayırlısı olsun artık diyorum,elimizden geleni yaptık nasipte varsa olacak inşallah..Senin yarısı gitmiş,benim transfer gününü saymasak 2.günüm hakkımızda en iyisi olur inşallah
hepimiz öyle kuzum ilk başlarda bende çok karşı çıkıyordum zamanla yumurta azaldı hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim...bu konuyu hiç düşünmüyordum ama gerçeklerle yüzleştikçe aklıma yatmaya başladı
Allah razı olsun çok sağol canım inşallahcanım hayırlı olsun transferin inşaallah gönlüne göre olur her şey
Siz de mi donasyon yaptırdınızhepimiz öyle kuzum ilk başlarda bende çok karşı çıkıyordum zamanla yumurta azaldı hakkımızda hayırlısı
Hepimiz donasyon için buradayız canım. Kimimiz yaptırdık, kimimiz tutmadı tekrar deniyor, kimimiz sonuç bekliyor. Ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz emin ol. Aynı düşünceler binlerce kez bizimde kafamızda oluştu. Kimse aman hemen donasyon deneyelim diye güle oynaya ilk aşamada hemen yapmıyor. Sormak istediklerini sor biz aynı kaderi yaşıyoruz beraberSiz de mi donasyon yaptırdınız
Aynen öyle islami boyutunu düşünüp karşı çıktım ama ona kadar ne günahlar var dedim... yani ilk seferde tutmayabilir o zaman ?????Hepimiz donasyon için buradayız canım. Kimimiz yaptırdık, kimimiz tutmadı tekrar deniyor, kimimiz sonuç bekliyor. Ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz emin ol. Aynı düşünceler binlerce kez bizimde kafamızda oluştu. Kimse aman hemen donasyon deneyelim diye güle oynaya ilk aşamada hemen yapmıyor. Sormak istediklerini sor biz aynı kaderi yaşıyoruz beraber
kuzum ben daha yaptırmadım daha eylülde kısmet olursaSiz de mi donasyon yaptırdınız
artemissi hamilelik nasıl gidiyor bize de dua et ne olur Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHepimiz donasyon için buradayız canım. Kimimiz yaptırdık, kimimiz tutmadı tekrar deniyor, kimimiz sonuç bekliyor. Ne hissettiğini hepimiz anlıyoruz emin ol. Aynı düşünceler binlerce kez bizimde kafamızda oluştu. Kimse aman hemen donasyon deneyelim diye güle oynaya ilk aşamada hemen yapmıyor. Sormak istediklerini sor biz aynı kaderi yaşıyoruz beraber
Hem islami tarafını düşünerek hem kendi genimden olmamasını kabul ederek 2 senedir deniyorum hala kucağım boş-((Aynen öyle islami boyutunu düşünüp karşı çıktım ama ona kadar ne günahlar var dedim... yani ilk seferde tutmayabilir o zaman ?????