canım arkadaşım dedikleri şey ancak yeterli derecede sperm var diyorlarcanım benim anlamadığım bu kadar tedavi sürecinde eşinden hiç mi tahlil veya spermiogram istemediler.
Bunda sormamdaki amaç tedavilerde hep kadınlara yöneliyorlar erkeklerden ayrıntılı birşey istemiyorlar.
Anladım ccanım arkadaşım dedikleri şey ancak yeterli derecede sperm var diyorlar
her bir tahlil yaptırdık
eşinde sorun yok diyorlar
ama urolog diyorki nasıl yok morfolojı 0 arttık büyük bir sorun
onunçin soruyorum allah aşkına eşinin morfolojısı 0 olup gebe kalan varmı
donasyondannnnn
Canim kadinlar klubunde morfoloji 0 olup hamile kalanlar diye bir konu basligi var oraya bak istersen.kızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
lütven benim sorumada cevap verin
bildiklerinizi paylaşın
Zazacım bence olur çünkü 0 morfolojiyle normal hamile kalan örnekler var,bencece denenir ..
Canım nasıl olurda daha önceki denemelerinizde böyle bir sorunun varlığından bahsedilmedi,belki o 11 denemende bu sorundan dolayı başarısızlık oldu,ama bence olur bi doktoruna danış bakalım ne denilecek,0 morfolojiyle doğal gebelik olur ,donasyonda bence şansın yüksektir inşallah herşey iyi olacakUmut canım
11 defa kendi yumurtalarımla olmayınca ve
Donasyon son çare dedik buda olmadı artık eşimdenmi
Morfolojısı 0
Sayısı az
Napıcam bilmiyorum
Zaza, senin icin yabanci sitelerin forumlarina baktim, 0 % morph. ile hamile kalan bir cok kadin var. daha cok IVF with ICSI yontemiyle hamile kalinmis, bir de erkekeler icin urolog tavsiye ediliyor ve bir ameliyati varmis, moph duzeltmek icin. bu kadar bulabildiklerim. burada vakit kaybetme direk urologa danisin, morph icin yapilabilecek ameliyatlari arastirin.kızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
bildiklerinizi paylaşın
zazacım soruyu sorduğundan beri düşünüyorum inan.hatta üzüldüm aynen senin dediğin gibi kızcağız herkese yetişiyor biz yardımcı olamıyoruz diye.inan bildiğim bir konu değil.ama şu an birkaç yazı buldum internette.eğer ki soruna yanıt bişeyler bulabilirsem hemen paylaşırım.sevgiler..kızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
bildiklerinizi paylaşın
Zazacım bir dorumda doktora soru sorulmuş ve cevap şöyle gelmiş;kızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
bildiklerinizi paylaşın
Canım bence direkt embriyo donasyonu düşünmelisin. Sperm belli ki çok kaliteli değil ve bu kadar başarısızlığın sebebi bence sperm yüzündenKızlar ben donasyon yapan ve gebe kalan varmı bu sperm değeriyle
Umut canım
11 defa kendi yumurtalarımla olmayınca ve
Donasyon son çare dedik buda olmadı artık eşimdenmi
Morfolojısı 0
Sayısı az
Napıcam bilmiyorum
Canım tanıdığım kimse yok daha doğrusu erkek infertilisi yaşayıp bebekleri olmuş bi sürü tanıdığım var ama,sorun morfoloji kaynaklımı bilmiyorum..Forumlarda okuduğum tedavi veya tedavisiz bu problemi olan bir sürü Aile bebeklerine kavuşmuş,eşinin yaşı kaç bilmiyorum ama gençse deneyin,olmazsa zaten sen hazır embiryoyu düşünüyordun,ona yönelirsin..Ama inşallah eşinin spermiyle bebeğine kavuşursun canımCanlarım benim hepinize teşekkür ederim
İnanın her şeyin en yüksek seviyesini yaptırdık hem antioksidantların hem dna hasarın ne deseniz
Sadece acaba aranızda eşi benim eşim gibi olan varmı ilgimi çekti
Doktorlara kalınca heresi bir şarkı okuyor
Benimçin önem taşıyan artık hayata kimin başına ne geliyor sohbeti
kızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
bildiklerinizi paylaşın
Canım sevgim Allahım içimizdekileri duysun ve kabul etsinKeşke bilsemde sana yazsam ama icimde hep bir his var senin bebişlerin olucakk ALLAH IN izniyle
Allah bebişlerine kavuştursun seniGünaydin hanimlar 2 saat sonra transferim var cok heycanliyim ins.15 senelik hasret biter nolur dua edin bana buarada tavsiyelerinizide yazin bana
Zaza tatlım benim bu konuda maalesef hiç bir fikrim yok benim eşim de hiç sperm yok o yüzden bir şey bilmiyorum keşke yardımcı olabilseydimKızlar lütven bana cevap yazın eşinin morfolojısı sıfır olupta ve sperm sayısı 3-5 mln olup gebe kalıp anne olan varmı????
Aciiil lütven
Amin kuzum cùmlemizi ins.Allah bebişlerine kavuştursun seni
canım eşinin sperm dna hasarına mutlaka baktır ayrıca morfoloji de baş anomalisi varsa sperm dna hasarı ile doğru orantılı sana nacizane tavsiyem antioksidan al bir de proxeed vitamin ve sigara alkol bunlardan uzak durması gerek bir de telefon hazır tavuk bu tip şeyler bayanlarda aynı etkiyi yapıyor iyi bir üroloğa gitsin kadın doğumcular koca karı gibiler kadından diyorlar başka birşey yok geçen bir arkadaşa yapıldı tüp bebek traji komik adam profosör doktor kızın kanında mikrop çıktı ve beş yumurta toplanmadan kaldı ve sorduğumda eşinin on yıllık sperm sonucuyla işlem yapılıyorkızlar her kese koşuyorum sorularına cevap veriyorum
bildiklerinizi paylaşın